Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 59 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,161
Merhaba, Karakoca köyü 683 parsel ile ilgili bölgeye hakim olan arkadaşlar varsa görüş bildirebilir mi? Grupta yeniyim ,daha önceki yazışmalara baktığımda benzer bölgedeki yerlerle ilgili olarak ramsar, koruma alanı, boru hattı vb.. yazışmalar gördüm. bunlardan ya da farklı durumlardan ne kadar etkilenir. teşekkür ederim.
Ramsar burası fiyat ne kadar

• #1,167
Badırga hürriyet bölgesinden arsa arayışım var satmak isteyen olursa bana yazabilir
Yerim satılık irfaniye köyünde ticari imarda ilgilenen olursa yazsın.

Screenshot_20250119-201116.png

Screenshot_20241231-152539.png

• #1,170
Arkadaşlar merhaba bir konuda yardım istiyeceğim bu kırmızı yuvarlak içindeki yerler hakkında bilginiz varmı.
Bir arkadaşım burada yer satıyor ama alınırmı ne kadar eder.
Herhangi bir plan proje imar vs varmı yada bekleniyormu.

IMG_3396.jpeg

IMG_3395.jpeg

• #1,172
800 metre imarsız yer 2.300.000
%40 kesinti yapılsa 480 metre imarlı arsanız kalır her şey mükemmel giderse.
Ne kadar süre sonra kazancınızın ne olacağınızı tahmin ediyorsunuz bu fiyatlarla?
selamlar.

• #1,173
800 metre imarsız yer 2.300.000
%40 kesinti yapılsa 480 metre imarlı arsanız kalır her şey mükemmel giderse.
Ne kadar süre sonra kazancınızın ne olacağınızı tahmin ediyorsunuz bu fiyatlarla?
selamlar.
Imar çıktığında tarla değerini ilk etapta min 2 ye katlar . %40 kesintiye sadece kesinti olarak bakarsanız yanılırsınız. Toprak miktarı azaldıkca m2 fiyatı otomatik olarak artar. Sonucta her arsadan %40 gidecek. Bu toplulastırma için de geçerlidir. Belki arsanızdan %10 gider ama m2 fiyatı min o oranda yükselir. Taner Beyin ne kadar sürede ne kazanacağı da bu sene sonunda açıklanacak 1/100.000 lik plana bağlı. Eğer alınan tarla sene sonunda açıklanacak 1/100.000 de konut gelişim bölgesi içine girerse ( Ki Badırga eski planda zaten konut gelişim bölgesi) min çarpı iki olacaktır. Tabiki girip girmeyeceğini şu aşamada kimse bilemez

• #1,178
benim bundan zararım olur mu bana 480 m2 yer verirler değil mi imarlı yerden
O kesin değil işte ama verme olasılığı yüksek kesin verebilir mi diye bilmemiz için belediye kararı önemli burası iptal oldu bir daha plan yaparlar aynı plan olur mu oda kesin değil değişir risk oranı yüksek değerlenir mi değerlenir güzel yer mi güzel yer imar beklentisi yüksek yer

• #1,179

HAYIRLI OLSUN​

Bursa'nın dağ ilçelerinden Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan'da inşa edilecek TOKİ konutları için ihaleye çıkıldı. 2 sene içerisinde 665 adet konut sahiplerine teslim edilecek.​

• Beğen
Tepkiler: r_kahya

Konu görüntüleyen kullanıcılar