Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konut gelişim subaşı canbaz tarafına değilde yeni yapılacak yol üzerindeki köylere gelme şansı var mı Mudanya’ya doğru yani, toprak yapısı daha iyi o tarafın sanırım
Konut gelişim subaşı canbaz tarafına değilde yeni yapılacak yol üzerindeki köylere gelme şansı var mı Mudanya’ya doğru yani, toprak yapısı daha iyi o tarafın sanırım
Tarıma elverişsiz tarım dışı zemini sağlam en iyi yer canbaz bağlar Subaşı Bağlar zemin kayalık bi gün git burayı kendin gör ne demek istediğimi anlarsın
Tarıma elverişsiz tarım dışı zemini sağlam en iyi yer canbaz bağlar Subaşı Bağlar zemin kayalık bi gün git burayı kendin gör ne demek istediğimi anlarsın
29 Ekim ve Yüzüncüyıl Mahallesinde mavi ile çizdiğim Nato boru hatttının güzergahı. Bursaspor Özlüce tesislerinin içinden de geçiyor. Üzeri yürüme yolu. Sağından solundan 10 mt reye kadar siteler var. Nato petrol hattı koruma mesafesini 10 mt olarak değerlendirmek lazım.
29 Ekim ve Yüzüncüyıl Mahallesinde mavi ile çizdiğim Nato boru hatttının güzergahı. Bursaspor Özlüce tesislerinin içinden de geçiyor. Üzeri yürüme yolu. Sağından solundan 10 mt reye kadar siteler var. Nato petrol hattı koruma mesafesini 10 mt olarak değerlendirmek lazım.
Selam , hürriyet köyündeki toplulaştırma haritasında benim parsel yola kalıyor ama edevlette bunla ilgili bir şerh gözükmüyor, bu harita doğrumu, yada ne yapmam lazim
Bir hususta temkinli yaklaşıp garantici olmak varken neden macera arama ihtiyacı hissedelim. Satmak isteseniz satarken dert alıcı gelse fiyatı öldürecek. Sizin Ramsar TAMPON bölge veya Nato Boru hattı sevdanız nereden geliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Burada insanlara yatırım yaparken bilinçli ve temkinli olmayı tavsiye ediyorum. İmar gelirse belki parseli kaydırırlar belki mağdur etmezler ( garantisi yok!) . Ancak imar gelmezse nato boru hattına 10 metre mesafedeki yeri satarken göbeğiniz çatlar. Neden boş yere riske girelim?
Selam , hürriyet köyündeki toplulaştırma haritasında benim parsel yola kalıyor ama edevlette bunla ilgili bir şerh gözükmüyor, bu harita doğrumu, yada ne yapmam lazim
Bu gurupta son zamanlarda ramsar güzellemesi yapanı gördüm eğimli arazi akın sıkıntı olmaz diye gördüm NATO boru hattı güzellemesi gördüm daha neler görecem biri çıkıp bataklık olan yerden arazi alın hisseli arazi alın şerhli arazi alın derse şaşırmam bunun son aşamasında bakalım neler göreceğiz nerde o eski Bursa'nın yatırımlık arazileri kullanıcıları tatlı atışmalarımız nerde nerdesin seadesi gel tartışalım
Bir hususta temkinli yaklaşıp garantici olmak varken neden macera arama ihtiyacı hissedelim. Satmak isteseniz satarken dert alıcı gelse fiyatı öldürecek. Sizin Ramsar TAMPON bölge veya Nato Boru hattı sevdanız nereden geliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Burada insanlara yatırım yaparken bilinçli ve temkinli olmayı tavsiye ediyorum. İmar gelirse belki parseli kaydırırlar belki mağdur etmezler ( garantisi yok!) . Ancak imar gelmezse nato boru hattına 10 metre mesafedeki yeri satarken göbeğiniz çatlar. Neden boş yere riske girelim?
Bende sizin duyumlara, spekulasyona açık değil veriye ve belgeli gerçek bilgiye dayalı paylaşım yapılmasından neden bu kadar hoşlanmadığınıza anlam veremiyorum.
Spekülasyon kelimesinin Türk Dil Kurumundaki ticari manadaki tam karşılığı vurgun , vurgunculuk . Eğer ben Ramsar TAMPON bölge sınırları içerisindeki bir yeri imara girecek diye satıyor ,pazarlıyor veya güzelliyor olsam ya da yüksek gerilim altındaki yerlere gökdelen dikilecek gibi saçma vaadlerde bulunarak algı yapmaya çalışsam ya da Nato Boru Hattı ne olacak sağından solundan üstünden altından farketmez alın desem ve aynı zamanda bu tür yerlerin satışını yapsam işte o zaman spekülatör olabilirim.
Nato Boru Hattına 5 metre mesafesi olduğunu bilerek sen yer alır mısın? Ben almam kanunen sorun olmasa da almam eğer hattan hortumculuk yapmayacaksam almam. Bir sınır koyulmuş diye o sınırı sonuna kadar zorlamanın bir anlamı yok. Özlücede hatta en yakın evler 15 metre mesafede o evleri de almam. Olası bir patlamada ne olabileceğinin farkında mısınız? Dakikada kaç m³ gaz geçişi var ? Üzerinden yol geçirmek bağ bahçe yapmak bile yasak . Zorunlu durumlarda ekip desteği
gerekiyor. Sizin işinize gelmeyen kısmını kestiğiniz yazının tam hali burada. Aklı başında hiçbir belediye bomba niteliğindeki bu hattın 5 metre 10 metre yakınına imar izni vermez .
Daha önce bu yeri incelemiştim. %20 civarı eğim var . Nilüfer çayından yaklaşık 20 metre kadar yüksekte kalıyor. Asfalt yola cephe , köy mücavir alanına yakın. Yer güzel eğimi sorun etmezseniz iş yapar. Almaya niyetlenirseniz belediyeden bir soruşturun yine de.
Merhaba, Karakoca köyü 683 parsel ile ilgili bölgeye hakim olan arkadaşlar varsa görüş bildirebilir mi? Grupta yeniyim ,daha önceki yazışmalara baktığımda benzer bölgedeki yerlerle ilgili olarak ramsar, koruma alanı, boru hattı vb.. yazışmalar gördüm. bunlardan ya da farklı durumlardan ne kadar etkilenir. teşekkür ederim.