Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 80 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,581
Beyler bayanlar satıştan %3 komisyon alıyorum bilginiz olsun öyle bedava satış yok :)
Cep numaralarınızı genelde paylaşmayınız özelden soracağınız soruları sora bilirsiniz.
Harbi mi nasıl yani. Türkiye de neden herşey menfaat üzerine.inançlarınız ve değerleriniz çok farklı. Komisyon kelimesi her iş için geçerli değil. Ayrıca yasal da değil bu satış sitesi değil ki. Bir vergi yok. Bilgi var. Yardımlaşma inançlı bir memlette para ile ölcülüyor çok ilginç.gelmez olaydım görmez olaydım tanımaz olaydım kültürünüzü.

• #1,583
Harbi mi nasıl yani. Türkiye de neden herşey menfaat üzerine.inançlarınız ve değerleriniz çok farklı. Komisyon kelimesi her iş için geçerli değil. Ayrıca yasal da değil bu satış sitesi değil ki. Bir vergi yok. Bilgi var. Yardımlaşma inançlı bir memlette para ile ölcülüyor çok ilginç.gelmez olaydım görmez olaydım tanımaz olaydım kültürünüzü.
Öncelikle komisyon aldığımız yok işin esprisi o burada her hangi bir ücret ödeme olayı yoktur. Ki burası satış sitesi değil zaten burada satış olayı yasaktır gelmek zorun da değilsiniz şuana kadar bu sitede kimseden para almışlığımız yok gidin sahibinden de satın varsa arsanız

• #1,584
Ben bu siteden çıkıyorum. Daha işim olmaz.Sen kendi başına komisyon toplarsın artık.
Toplasan 3 mesajın var birde atarlanıyorsun böyle bir site oluşmuş katkı vermek yerine ki sizden bir ücret alınmışlığı yok siteye katkıda bulunmayan birilerinin tavrını da anlamış değilim arkadaş 6 aylık üyelikte 3-5 mesaj nedir anlamadım hem katkı sağlama hemde bırakacağım diye atarlan selametle

• #1,586
Ne komisyonu? Yusuf bey sadece şaka yapıyor. Mesajda gülümseme var zaten.

• #1,588
Karakoca 3 etap sözleşmesi imzanlandı

Screenshot_20250523_162220_Chrome.jpg

• #1,591
Uydu haritasından bakınca Bursa'da pek konut yapacak arazi kalmamış gibi. Depreme dayanıklı sert zemin dağ etekleri hep konutla dolmuş. Belki şehir ilerde inegöl taraflarına kayar.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
  • #1,592
Neden İnegöl Karacabey yapılıyor bütün yatırmlar en büyük konut oraya yapılmış en büyük sanayi orda neden İnegöl

• #1,593
Ankara Gölbaşı yurtbeyinde yerimiz var TOKİ 1500 kişilik konut yapıyor suan yüzde 20 seviyesinde inşaat inşaat başlıyalı yaklaşık 8 ay oldu inşaat bitmesine 1 sene kaldı inşaat bittikten sonra TOKİ başladığından beri imar verdiler şimdi mutahitler TOKİ konutları bittikten sonra mal sahipleriyle yüzde 35 oranında anlaşmaya gidecek dediğim yer bir Karakoca TOKİ gibi değil aynı zamanda teknosab gibi bir sanayisi yok bu bilgi yeni geldi demek istedim yakın zamanda çok güzel şeyler bekliyorum bursa için

• #1,597
Emlak odası başkanı sorduk bizzat Karacabey dedi 3 tane köy saydı Karakoca subaşı canbaz burdan alın dedi niye dedim buralarda yakın zamanda

Emlak odası başkanı sorduk bizzat Karacabey dedi 3 tane köy saydı Karakoca subaşı canbaz burdan alın dedi niye dedim buralarda yakın zamanda birşey bekliyorum dedi
Merhabalar, acaba seyran mah. İçin de bir gelişme olur mu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar