Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 81 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,601
Karacabey taşlık TOKİ

FB_IMG_1748120749613.jpg

• #1,606
Selamun aleyküm, kaç senedir bu siteyi takip ediyorum bugüne nasipmiş üye olmak. Çaylı hançerli arasnda tarla aldım. Ana yola 50m Kadastro yolu var. Sizce o bölge gelișirmi. Ben gelişir diye yatırım yaptım ama tabi sizler kadar bilgili değilim. Düșüncem o bölgede bi tarla daha almak

• Beğen
Tepkiler: Ahmet2545
  • #1,607
Selamun aleyküm, kaç senedir bu siteyi takip ediyorum bugüne nasipmiş üye olmak. Çaylı hançerli arasnda tarla aldım. Ana yola 50m Kadastro yolu var. Sizce o bölge gelișirmi. Ben gelişir diye yatırım yaptım ama tabi sizler kadar bilgili değilim. Düșüncem o bölgede bi tarla daha almak
Naçizane tavsiyem yatırım yaptığınız bölgeleri çeşitlendirin. Aynı bölgede 2 yer yerine, 2 farklı yerden birer yer daha risk azaltan bir yatırımdır

• #1,608
Butceni bilmem ama ordan alacağına konaklı Çaylı çekrice köylerin den alsan daha iyi şuan piyasa bitik durumda ben konaklı koyundenim surda 3 sene önceki fiyat lardan daha ucuz

• Beğen
Tepkiler: alperensezer
  • #1,611
İşte gümbürtü başlıyor şimdi. 3 etab da başlamadan alabilenler tokiye yakın bölgelerden yatırımını yapsın.
Yolçatı toki başlamadan önce 3 milyon olan dönümü tarla vasfından bahsediyorum 6 ayda 10 milyon oldu 3 kat arttı fiyatı yatırım yapmak isteyenler için kısa zamanda örnek teşkil ediyor Yolçatı nufusu 5 bin ve tokisi 1200 kişilik Karakoca nufusu şimdilik 700 kişi TOKİ bitince 15 bin olacak ve Yolçatı dan daha büyük mahalle olacak sadce bu kadar o 15 bin kişi açık cezaevi gibi Karakoca TOKİ de mi yaşıyacak Hasanağa TOKİ olultuktan sonra irfaniye çamlık Balkan kızılcıklı Akçalar kurtuluş mahallesi oluştu nerden baksan bu mahallerin nufusu 50 bin Karakoca haricinde subaşı canbaz Muratlı hürriyet hattına 50 binde yetmeyecek çünkü 50 bin teknosab çalışanı sadece olacak vizyonda 200 bin hedef her mahalle nüfusu ortalama 40 bin olsa 5 köy karakoca subaşı canbaz Muratlı hürriyet 20 binden 10 köy yazsan Karacabeye kadar yazmam gerekecek

• Beğen
Tepkiler: Furkan ve Knowhow

Konu görüntüleyen kullanıcılar