Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 84 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,661
Tamam git oralardan arsa bak burayı sabote etme
Maalesef sanayi orta Anadolu'ya kayıyor. Bursa istanbul gibi çok yönlü bir şehirde değil bursa fabrikalardan ibaret bir şehir başka bir şeyi yok bursanın. İstanbul'da finans var, üniversite var turizm var otel var istanbul gene kendini kurtarır bursa ne yapacak bursada bu kadar sanayide çalışan insan ne yapacak.

• #1,663
Maalesef sanayi orta Anadolu'ya kayıyor. Bursa istanbul gibi çok yönlü bir şehirde değil bursa fabrikalardan ibaret bir şehir başka bir şeyi yok bursanın. İstanbul'da finans var, üniversite var turizm var otel var istanbul gene kendini kurtarır bursa ne yapacak bursada bu kadar sanayide çalışan insan ne yapacak.
Aklı sıra bölgeyi manipülasyon ediyorsun bu taktik özlüce taktiği kesin arkanda sağlam birileri vardır zamanında özlüceye deprem yönetmeliğine uygun değildir dediler milleti soğuttular sonra herkesi zengin ettiler sende o dönemin manipülasyoncususun ama çok boş bilgilerin var daha iyi bir yalan bulman lazım bunlar demode

• #1,664
Manipülasyon falan yaptığım yok. Son 10 yıldır bursaya adam gibi yatırım yapıldığı mı var. Yıllardır bir toki gelmiş diye davul zurna çalıyorsunuz. O tokilerin aynısı daha fazlası Çankırı, yozgat, kırıkkale, kırşehir de yapılıyor. Sen de zannediyorsun ki bursa alıp başını gidiyor. Bursanın alıp başını gittiği yok bursa geriliyor. Ben bursanın nüfusunun azaldığını düşünmeye başladım.

• #1,666
Bursa Türkiye'nin 4. büyük şehri. Yatirim konusunda fazlası var, eksiği yok. TEKNOSAB ve çevresi, Bursa'nın ihtiyacı olan uydu kentlerin ilki olacağı ve teknolojiye dayalı üretim yapacağı için önemli.
Bursa son 10 yıldır yerinde sayıyor Togg ü saymazsak. Togg geldi ama tofaşın üretim hacmi düştü. Son on yılda Konya'da Aselsan konya Aselsan ı kurdu. Tusaş kahraman Maraş'ta fabrika açtı. Ayrıca son on yıldır bursanın türkiye sanayisi sıralaması istikrarlı bir biçimde düşüyor. Bursa istanbul değil sanayisinden başka bir şeyi yok. Yani bursanın geliştiği yok geriliyor. Sanayide orta Anadolu yükseliyor Türkiye'de. Bursa ne yapacak son bir yıldır iyice kendini belli etmeye başladı bursadan sanayinin göçtüğü.

• #1,667
Troll arkadaşın kaynakçası mabad-ı ekberi ve kendisi gibi 300 değişiğin izlediği ucube youtuber'lar. Maalesef mesnetsiz argümanları 12 yaş seviyesini aşamıyor, hiçbir sayısal veri olmadan çevre şehirlerce çorum çankırı yozgat şeytan üçgeni olarak tanımlanan gelişmemişliğin merkezi denebilecek iller ile Bursa'nın gelişimini kıyaslayabilecek kadar da cahil cesareti... Ne diyelim bu kafayla kendisine hayatta başarısızlıklar dilerim zira başarıya bile muhalefet edebilecek bu kafa yapısıyla hayatını tek başına idame ettirecek seviyede değil kendisi.
Bu yazım troll arkadaşa ithafen yazdığım son yazı olmakla birlikte bir daha hiçbir şekilde kendisi kâle alınmayacaktır. Şuana kadar kendisini ciddiye alıp cevap verdiğim için başta kendimden daha sonra da tüm okuyanlardan özür diliyorum.

• #1,668
Bana troll diyorsun da dediklerimi yalanlıyamıyorsun. Bursa'yı dünyanın merkezi zannediyorsun. Sanki bir bursa'da toki 3400 konutluk proje yapıyor. Git hataya diyarbakır a kahraman Maraş'a git gör bursadaki toki neymiş dersin. Bursaya adam gibi yatırım gelmiyor şehir küçülmeyle karşı karşıya bursa böyle bursa şöyle diyorsun. Forumda bursaya yapılan yatırımı değil trafonun yerini tartışıyorsun. 600 ileride mi geride mi olsun diye.

Son düzenleme:
  • #1,669
2013 yılından beri BTSO Teknoloji Üniversitesi kurulacak yıl olmuş 2025'in ortası kurulmasını geçtim daha esamesi okunmuyor.

• #1,670
Türkiye'nin bir ülke, Istanbul, Bursa, Ankara, Çankırı, Niğde, Kayseri... vs. nin Türkiye'nin şehirleri olduğunun, birbirine rakip değil, birbirlerini tamamlayan olduklarının bilincinde olmadan yapılan mukayeseleri hayretle izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet2545
  • #1,671
Türkiye'nin bir ülke, Istanbul, Bursa, Ankara, Çankırı, Niğde, Kayseri... vs. nin Türkiye'nin şehirleri olduğunun, birbirine rakip değil, birbirlerini tamamlayan olduklarının bilincinde olmadan yapılan mukayeseleri hayretle izliyorum.
Aslında yanlış düşünüyorsunuz tamam hepsi vatan toprağı eyvallah. Fakat yatırım noktasından bakıldığında rakip konumdalar. Bursa sanayi yatırımlarında Çankırı, kırşehir, kırıkkale, yozgat gibi şehirlere sanayi yatırımı kaptırır hale geldi. Bugün teknosabın çoktan tamamlanmış olması gerekiyordu yüzde onu bile tamamlanmadı. Teknosabta yeni bir tane fabrika yatırımı yok. Bursa maalesef Çankırı, yozgat, konya, adana, mersin, kırıkkale gibi şehirlerle kıyaslandığında yatırım konusunda maalesef geri kalıyor. Hatta bursada faaliyet gösterip başka illere taşınan çok fabrika biliyorum.

• #1,672
Şehirlerin gelişmişlik düzeylerinin farklı olmasından daha doğal bir şey olamaz. İnanclari, mezhepleri, ırkları, bölgeleri savastirdilar, bir şehirlerin savaşı eksik kalmıştı... Bölgecilik, şehircilik ... bilumum ayrıştırmalardan bilinçli bir şekilde uzak durmak gerekir.

• Beğen
  • #1,673
Amacım bir bölgeyi yüceltmek değil sadece bursanın diğer bölgelere göre durumunu anlatmak için Çankırı, yozgat, kırşehir, kırıkkale örneğini verdim.

• #1,674
Aklı sıra bölgeyi manipülasyon ediyorsun bu taktik özlüce taktiği kesin arkanda sağlam birileri vardır zamanında özlüceye deprem yönetmeliğine uygun değildir dediler milleti soğuttular sonra herkesi zengin ettiler sende o dönemin manipülasyoncususun ama çok boş bilgilerin var daha iyi bir yalan bulman lazım bunlar demode
Hamza Bey selamlar, bu başlıkta ikinci mesajım (harmanlıdaki yeri eylülde 750 bine almadım şuan 1300 civarı ilanlar var, nasip :) ),
Şimdi karakoca parsel 3655 ile ilgileniyorum, 3,5 dönüm, tünel istasyonuna yakın mı nasıl kontrol edebilirim? bir de sizce ederi nedir(3,5 - 4 milyona ilanlar görüyorum), teşekkür ederim.

• Beğen
  • #1,675
Aslında Bursa'nın Sanayisinden başka bir şeyi yok sözüne katılmıyorum, Bursa'nın, Sanayi dışında, çok güzel bir Tarım potansiyeli, çok güzel bir Turizm potansiyeli var, Bursa'nın müthiş bir de stratejik konumu var. Bursa'nın sadece Adam gibi yönetilememe sorunu var. ( Parti Ayırmaksızın söylüyorum). Bir de bunun üzerine, ulusal ve küresel krizler eklenince gelişmeler sıkıntılı bir hal aldı. Aynı zamanda bir arsa yatırımcısı olarak söylüyorum, gelecekle ilgili çok iyimser değilim. Arsa yatırımlarından beklenen kar/kazanç süreleri maalesef biraz daha uzadı. Bununla birlikte arsa yatırımı için ayrılması gereken finans da yükseldi. Artık çok daha seçici ve çok daha iyi analizler etmek gerekiyor. Ayrıca, Faizin bu kadar yüksek olduğu bir dönemde, (en azından kısa vadede) paranın başka yatırımlara çok kolay geçeceğini de sanmıyorum.

• #1,676
Aslında Bursa'nın Sanayisinden başka bir şeyi yok sözüne katılmıyorum,
Bursa'da sanayi özellikle son bir yıldır çok yavaşlamış durumda büyük şirketler tofaş, Renault, bosch gibi şirketler yeni yatırım yapmıyor. Borusan gemlikteki fabrikasını amerikaya taşıdı. Aroma battı batacak. Bu gidişle bursa'da sanayi de kalmayacak.

• #1,677
Bursa'da sanayi özellikle son bir yıldır çok yavaşlamış durumda büyük şirketler tofaş, Renault, bosch gibi şirketler yeni yatırım yapmıyor. Borusan gemlikteki fabrikasını amerikaya taşıdı. Aroma battı batacak. Bu gidişle bursa'da sanayi de kalmayacak.
Bahsettiğiniz konuların sebebi Bursa değil ki. Dunya ölçeğinde yaşanan ekonomik sıkıntılar. Bursa da bundan nasibini aldı haliyle.

• #1,678
Hamza Bey selamlar, bu başlıkta ikinci mesajım (harmanlıdaki yeri eylülde 750 bine almadım şuan 1300 civarı ilanlar var, nasip :) ),
Şimdi karakoca parsel 3655 ile ilgileniyorum, 3,5 dönüm, tünel istasyonuna yakın mı nasıl kontrol edebilirim? bir de sizce ederi nedir(3,5 - 4 milyona ilanlar görüyorum), teşekkür ederim.
Ramsar burası alma

• Beğen
Tepkiler: alperensezer
  • #1,679
Bahsettiğiniz konuların sebebi Bursa değil ki. Dunya ölçeğinde yaşanan ekonomik sıkıntılar. Bursa da bundan nasibini aldı haliyle.
Dünyada ciddi bir değişim yaşanıyor. Sanayi devri kapanıp dijital çağ devri başlıyor. Digital çağ da türkiyede en büyük darbeyi sanayi şehri olan bursaya darbeyi indiriyor. Bursanın sanayinin yerine başka bir şey koyması lâzım. O da zor görünüyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar