Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 82 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,621
Dün akşam 6 buçuk 7'ye doğru Yıldırım'dan kent meydanı AVM'ye gittim. Yollar bomboştu otobüs bomboştu. Kent meydanı AVM bomboştu. Teknosa'ya Vatan'a mediamarkt'a gittim tek müşteri bendim. Bana da tuhaf geldi. AVM'de tek tük insanlar dolaşıyordu.
Tam bir trolsun bursayı kötülemek arazi yatırımını kötülemeye çalışıyon ama olmuyor beceremiyon en iyisi sen magazin takip et orası daha keyifli

• Beğen
Tepkiler: alperensezer
  • #1,624
Tam bir trolsun bursayı kötülemek arazi yatırımını kötülemeye çalışıyon ama olmuyor beceremiyon en iyisi sen magazin takip et orası daha keyifli
Trol değilim. Benim bursayı kötülemek gibi bir derdim de yok. Sen de bursada yaşıyorsan şu anda bursada geçim sıkıntısının geçen seneye göre daha çok arttığını farkedememen imkansız bu da sokaklara, mağazalara AVM'lere yansıyor.

• #1,627
Yine geldi robotunu sevdiğim. Bahsettiği paralara robot süpürge alıyor insanlar. Eğer ilgi çekeceğini düşünüyorsan robot fetişi başlığı açarak orada reklam yapabilirsin. Lütfen bu konu altında alakasız paylaşımlarla konuyu sulandırmayalım.
Robotların bu konuyla çok alakası var. Karacabey'de herkes teknosab için arsa yatırımı yapıyor. Teknosab sanayi de insanlar çalışacak diye nüfus artışı olacağını hesap ederek arsa alıyorlar. Elimin altında böyle bir robot varken niye ben insanla uğraşayım. Üstelik üç aylık asgari ücret maaşına robot sana ömür boyu çalışıyor yemeden içmeden hasta olmadan eve gitmeden.

Son düzenleme:
  • #1,628
Robotların bu konuyla çok alakası var. Karacabey'de herkes teknosab için arsa yatırımı yapıyor. Teknosab sanayi de insanlar çalışacak diye nüfus artışı olacağını hesap ederek arsa alıyorlar. Elimin altında böyle bir robot varken niye ben insanla uğraşayım. Üstelik üç aylık asgari ücret maaşına robot sana ömür boyu çalışıyor yemeden içmeden hasta olmadan eve gitmeden.
Murat bey arsa yatırımı yapmıyorsanız forumun bu konu başlığında ne işiniz var? Kusura bakmayın insanlar burada bursada hangi bölgede yatırım yapmaları gerektiğini tartışıyorlar, anladığım kadarıyla siz bu konu ile pek ilgilenmiyorsunuz

• #1,629
Murat bey arsa yatırımı yapmıyorsanız forumun bu konu başlığında ne işiniz var? Kusura bakmayın insanlar burada bursada hangi bölgede yatırım yapmaları gerektiğini tartışıyorlar, anladığım kadarıyla siz bu konu ile pek ilgilenmiyorsunuz
Burada işimin olması için illâ arsa yatırımı yapmam gerekmiyor heralde. Benim fikrim önümüzde 5-10 yıllık süreçte dünyada çok ciddi değişimlerin olacağıdır. Şu anda da dünyada bu değişimin sancılarını görüyoruz. 5-10 yıl sonra dünyada birçok şey tamamen değişecek. Bu günün dünyasıyla düşünerek bence arsa yatırımı yapılmamalı. Bence bursanın nüfusu artmayacak azalmasa iyidir. Şu konjonktürde bursanın nüfusu artmaz. Bursa'nın nüfusunun artması için başkent filan olması lâzım. Ya da acayip şekilde devletin bursaya yatırım yapması lâzım. Böyle bir şey de kesinlikle olmaz. Yani sadece teknosaba güvenerek arsa yatırımı yapılmamalı.

Son düzenleme:
  • #1,631
Sanayide robotların kullanımının artması insanların temel barınma ihtiyaçlarının azalacağı anlamına gelmez ki. Sanayi devrimiyle de makineleşme artmış bedeni gücü olan ihtiyaç azalmış olmasına rağmen konut yine temel ihtiyaç olarak devam etmiştir.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2023 verilerine göre Bursa'da hane halkı ev sahipliği oranı %59'dur. İlçeleri ve kırsal mahalleleri çıkardığımız zaman merkezde bu oran daha da düşüktür. Ev sahipliği oranının düşük olması, insanların hayat standardını yükseltmek istemesi, evlilikler, boşanmalar, yalnız yaşama istekleri gibi birçok faktör nüfus artmasa dahi konuta olan ihtiyacı artırmaktadır.

Dolayısıyla ben arazi yatırımına devam ederim arkadaş. Neden mi devam ederim. O Teknosab çevresinde 2013 Yılında dönümü 10 Bin TL olan arazi şimdi olmuş 2 Milyon TL. Lojistik bölge ve Teknosab'ın tamamen faaliyete geçmesiyle, TOKİ'de yaşamın başlamasıyla, otoyol ve hızlı trenin ulaşımı kolaylaştırmasıyla 5 yıl içinde o bölgedeki hayatın nasıl değişeceğini bir düşünün isterseniz.

İsteyen 2 Milyon TL'ye bir dönüm arazi alsın, isteyen 2 Milyonu robota yatırsın. Teknosab'ı yapay zeka ele geçirse bile, ben araziye yatırım yapanın çok daha fazla kazanacağına inananlardanım 🙂

Son düzenleme:
  • #1,632
Türkiye de nüfus artış hızı düşüyor, robotik otomasyon sistemlerinin ve diger teknojik gelişmelerin kullanımıyla da eskiye kıyasla imalatda çalışan mavi ve beyaz yakalı sayısı önemli oranda azalıyor. Ilave olarak yeni sanayi yatırıminı kent bilesenleri artik istemiyor. Bu bölgenin Bursa nın yeni gelişim bölgesi olmasını elbette engellemez.Ancak tarla yatırımı yaparken bence dikkat edilmesi gereken bir değerlendirme olmuş.

Konu görüntüleyen kullanıcılar