Globalde durum ortada .. 2025 yılı zor geçecek sanki. Türkiyem enflasyonla mücadele ediyor; işler iyi değil. Yanıbaşımızda savaş sirenleri çalıyor. Borsa enflasyona yenildi.. 23. Aydayız. ( fırsat çok.. THY f/k 3.48 pd/dd 0.51 yarı fiyatına mesela ) borsacılar uyutuluyor, mallar toplanıyor göreceksiniz. Dövize baskıda mücadeleye devam ediliyor ( zaten olan oldu marj yok bence ) Faiz bu esnada % 50 + seviyelerde. Nakitciler uyutuluyor. ( Hadii.. 5 ay 18 gun 6 saat 42 dk daha devam böyle diyelim ) TÜRKİYE değerli hem de öyle böyle değil. ( Bakın coğrafyaya anlayacaksınız ) Mal kolayda satılır … zorda alınır ) Durumlar zor diyor ! ( 25 yıllık yatırım tecrübesi .. Arsa ve Borsa )
Hadi bakalım tarihe not düşelim…
Proje bölgelerinden HESAPLI yer alalım .. ( forumun ana içeriği YATIRIMLIK ARAZİLER … konu sapsa da ) ( altın.. mevduat.. döviz .. borsa ( bist 30 da fırsat var ! ) ile karşılaştıralım ( sektör profesyonelleri için değil KÜÇÜK YATIRIMCI için ) 1 yıl 4 ay 28 gün sonra bakalım mesela ) DOĞRU ARAZİ YATIRIMI HER ZAMAN KAZANDIRDI.. KAZANDIRIR. )
Bu çerçevede bakış açısı olanlara detaylı inceleme , sektör profesyonelleriyle işbirliği tavsiye edebilirim.
ROBOTLAR da olacak.. ne zaman o zaman….
Bu söylemlerimden sonra beni de tanıyanlara selam )
HERSEY GUZEL OLACAK … NE ZAMAN … O ZAMAN. )
dayananadım yazdım.