Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 47 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

O bölge alakalı güncel bir bilgi yok bildiğim kadarıyla. Teknosab ile Taşpınar köyü arasında kaldığı için ölü bölgede kalabilir , bir şeylerde yapılabilir.

O bölgeden şimdi duble yol da geçiyor.

Karacabey Belediyesinde de ve Büyükşehirde de yönetim değiştiği için son seçimde buralar için yakın zamanda bir gelişme beklemiyorum.

ovaakça konaklı arası yeni otoban için istimlak bedeli belirlendimi ...bilgisiolan varmı arkadaşlar

Merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum.esence imar durumlarıyla ilgili bir gelişme varmi acaba biliyormusunuz ?en son mart ayında askıya çıkmıştı devamı gelmedi.

Hayırlı olsun faiz indirimi dönemine başlamış bulunmaktayız. Bu saatten sonra parada kalan düşünsün. Beklentilerin üzerinde bir indirim geldi.

Screenshot_20241226_140703_YouTube.jpg

• Beğen
Tepkiler: Volkan ve hamzacon
Hayırlı olsun faiz indirimi dönemine başlamış bulunmaktayız. Bu saatten sonra parada kalan düşünsün. Beklentilerin üzerinde bir indirim geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 62025
2.5 puan beklent üstü geldi mal şuan altından değerli hale gelmiştir 2021 Eylül ayındaki mega boğanın ilk sinyalleri gibi düşünün yeşillenme başlamıştır alıcılar için son fırsat bitmiştir satıcılar için ilk fırsat gelmiştir bu saatten sonra en dip 2025 arazi yüzde 100 görecek her zaman dolar ve altından daha çok kazandırmıştır

Merhabalar, il dışında yaşadığım için bölgenin gerçek piyasa ve gelişim durumuna hakim değilim. Hürriyet Büyük Ova mevkiinde (Otobana ve teknosab'a aklaşık 400 metre, dere ile bağlantı kavşağı arasında) tarla var. İlana koymadan önce; o bölgenin 'piyasa durumu' (yakın zamanda alan satan, alışverişe bizzat şahit olan), 'Kamulaştırma durumu' ve 'gelişim durumu' hususlarında bilgi sahibi olup benimle paylaşabilecek varsa çok memnun olurum.

televizyondan ekonomi öğreniyorsanız...çok komik olur....güldürmeyin bizi....asgari ücreti bile abd nin dediği kadar açıklanıyor...Standard & Poor's 6 ay önceden yüzde 30 zam dedi...gerisini var siz düşünün...değil 250 baz an 2500 bile düşürse nafile....güven sıfır.

televizyondan ekonomi öğreniyorsanız...çok komik olur....güldürmeyin bizi....asgari ücreti bile abd nin dediği kadar açıklanıyor...Standard & Poor's 6 ay önceden yüzde 30 zam dedi...gerisini var siz düşünün...değil 250 baz an 2500 bile düşürse nafile....güven sıfır.
2500 düşürürse abi bir anda olacak olayların özeti bir anda herşey patlar gider atom bombası gibi kimse hiçbir şeyi durduramaz daha

• Haha
Tepkiler: mr990
#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız.
Sert ve şahin bir açıklama yaptı faiz hızlıca ineceğini belirtmiş çok hızlı fiyat geçişleri olan dönemlere gireceğiz birinci ağızdan gireceğimizi gösteriyor bildiğiniz üzere faiz düşerse mal artar şuan 2025 yılında düşük kredilerin verileceğini düşünmüyorum bu sebeple nakit olan kkm yani kur korumalı mevduat hesabı toprağa aynı zamanda mevduat hesabı yine toprağa talep artıracak burdan gelen kesim maaşlı çalışan kesim değil yine özellikle belirtiyorum faiz düşmesi ile gelecek nakit mevduat müşterisi toprağı talep artıracak düşük kredi olmadığı için talebin artacağını göreceğiz dolarda devülasyon olacak ve borsa ya da talep oluşacak

bursa/nilüfer köylerinden karakoca,subaşı,orhaniye,ikizce 3 milyona kadar yer bakıyorum. e plana netten bakıyorum da KG (kentsel gelişim) ramsar alan v.s gibi yerlere e planın tam neresinden bakıyorsunuz.
Kısaca şunu sormak istiyorum. mevki ve parsel belli. ramsar mı, KG mi, ova koruma mı? bakmak istiyorum.

bursa/nilüfer köylerinden karakoca,subaşı,orhaniye,ikizce 3 milyona kadar yer bakıyorum. e plana netten bakıyorum da KG (kentsel gelişim) ramsar alan v.s gibi yerlere e planın tam neresinden bakıyorsunuz.
Kısaca şunu sormak istiyorum. mevki ve parsel belli. ramsar mı, KG mi, ova koruma mı? bakmak istiyorum.
Size yardımcı olurum yazın bana 2600 var kentsel gelişim Bölgesi güzel yer

• Haha
Tepkiler: mr990
Karakoca Ketendere mevkiinde bir yerim var. Buranın hiç bir bilgisini edinmeden sadece karşılıklı güvene dayalı yatırımlık bir yer aldım. Şuan gayrimenkul danışmanlarına sorduğumda satman hiç mantıklı değil diyorlar fakat ticaret ile uğraşıyorum, nakiti ticarette değerlendirmek kazandırır ama riski var burada da yer iyi prim yapacaksa satmanın mantığı yok riske gerek yok. Sizden ricam amatörüm kısacası bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Ketendere mevkii ne durumdadır?

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• MDS