Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 69 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,361
Kentsel dönüşümde sanayi ve ticaret alanlarının da çok önemli olduğunu ifade eden Bozbey, 1/100 binlik çevre düzeni planı çerçevesinde lojistik ve depolama alanları, kamyon-tır parkları ve KOBİ OSB konusunda da sanayicilerin görüşlerine başvuracaklarını söyledi. Özellikle KOBİ OSB konusunu daha önce BTSO’da katıldığı toplantılarda da değerlendirme imkânını bulduklarını hatırlatan Bozbey, “Bu kentin artık bir düzene girmesini sağlamamız lazım. Bursa’nın planlı gelişimi açısından bu konuyu önemsiyoruz. İlgili paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

• #1,363
Şu platformda bir kelebek etkisi görsek, çarpan etkisine evrilmesini umut etmeye başlarız. 🤭 Çoğunluk aşırı ihtiyatlı ya da inanmıyor sanki 🙁

• #1,364
Sabır henüz piyasa tam anlamıyla canlanmadı. 1/100.000 lik planı bekleyen var , hâlâ faizden medet uman var. Borsada ekside olup zararına satmak istemeyen var. Bir de batık coin mağdurları var. Herkes bir şeyler bekliyor. Bir de biz millet olarak dip noktadan almayı sevmeyiz bir yatırım aracı fırlayacak herkes o yatırım aracını konuşacak ki alalım. Toplum olarak kâr etmeyi pek sevmiyoruz.

• #1,365
Teknosab projesi başladıktan sonra imkanlar ölçüsünde tarla almaya çalıştım. Seyran,Çamlıca,Evciler bölgelerinden,keşke daha çok imkanım olsa da alsam. çok uzak olmayan bir gelecekte finansal özgürlüğüne kavuşmak isteyenlerin önünde büyük bir fırsat ancak hala insanlar şüphe içinde. yolu izi varmı yok mu diye çokta şey etmemek lazım, sonuçta buraya Tr nin en büyük sanayisi kuruluyor,nosab buraya taşınmak zorunda iyice şehir içinde kaldı. Hulasa uygun yer denk gelmişse at kenara dursun ekmek istemez su istemez ..

• #1,370
Yanlışınız var 17 martta sadece dükkan ihalesi yok. Diğer ihale tarihleri de biri 24 mart diğeri de 10 nisanda.
Ekran Alıntısı.PNG

• #1,371
Merhaba. Harmanlı 2179 parselle ilgileniyorum yarın yeri görmeye gidip beğenirsem kapora bırakacağım. Bir yorumunuz olur mu yerle ilgili? Dönümü 400 bine geliyor. Ramsar uyarısı gördüm bir çok defa ama bu açıdan nasil değerlendirilebilir? Şimdiden teşekkürler kıymetli yorumlariniz için

• #1,372
Merhaba. Harmanlı 2179 parselle ilgileniyorum yarın yeri görmeye gidip beğenirsem kapora bırakacağım. Bir yorumunuz olur mu yerle ilgili? Dönümü 400 bine geliyor. Ramsar uyarısı gördüm bir çok defa ama bu açıdan nasil değerlendirilebilir? Şimdiden teşekkürler kıymetli yorumlariniz için
Yerin ramsar alanında olduğunu söylemeye gerek bile yok. Uluabat'a aşırı yakın yağışlı geçen aylarda su altında kalma gibi sorunlar muhtemelen var. Eğer kavak yetiştirmeyi düşünüyorsanız alınabilir. Yoğun su isteyen veya kökü su altında kalmaya müsait bitkilerin, ağaçların tarımı yapılabilir. Başka bir kullanım amacı olamaz.

• Beğen
Tepkiler: zagor ve hamzacon
  • #1,373
Göle 600 metre mesafesi var ramsar kışın buraları su basar araba ile araziye girmek zordur rafting sporuyla ilgilenenler için güzel bir bölge bir botla 600 metre giderek göle doğru güzel dalış yapmak için ideal yer

• Beğen
Tepkiler: zagor
  • #1,374
Yerin ramsar alanında olduğunu söylemeye gerek bile yok. Uluabat'a aşırı yakın yağışlı geçen aylarda su altında kalma gibi sorunlar muhtemelen var. Eğer kavak yetiştirmeyi düşünüyorsanız alınabilir. Yoğun su isteyen veya kökü su altında kalmaya müsait bitkilerin, ağaçların tarımı yapılabilir. Başka bir kullanım amacı olamaz.
Teşekkürler yorumlarınız için

• Beğen
Tepkiler: Furkan
  • #1,376
"Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2024 yılında 'ilk evim, ilk iş yerim, ilk arsam' projeleri çerçevesinde yeni bir kampanya başlatmıştı. Bu süreç içerisinde de Bursa'ya 8 bin 868 konut planlanmıştı. Kısmetse Mart ve Nisan aylarında olmak üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 3 bin 839 konutumuzun ihalesine çıkarak inşaatlarına başlayacak. Bunun özellikle 3 bine yakını Karacabey ilçesi Karakoca Mahallesi civarında yapılacak. Bölge bölgeye yapılacak konutlar, Bursa'nın batıya doğru kayan sanayileşme bölgesini ciddi manada yoğunlaştığı için önem arz etmektedir. İnşallah bu süreçte hem sanayileşmeyle beraber, onların konut ihtiyacında karşılanmış olacak" diye konuştu.Öte yandan Yolçati,da 1254 konutluk toki evlerinin inşaatlarinin da kısa sürede yükselmesi dikkat çekti. Bu konuşma hepimiz için olumlu sonuçlar ve zamanında hızlıca tokilerin yapılması anlam ifade ediyor.

• #1,377

TEKNOSAB’da tüm parsellerde üretim 2027’de

Türkiye’nin yüksek teknolojili ilk üretim ve ihracat merkezi TEKNOSAB’daki gelişmeleri de paylaşan Başkan Burkay, “2017 yılında temelini attığımız, 2018’de ilk tahsislerin yapıldığı TEKNOSAB’da kamulaştırma, altyapı ve fabrika inşaatları için ilk kazmanın vurulması 4 yıl sürdü. Türkiye’de 360’tan fazla OSB var. Bu bölgelerin yatırıma hazır hale gelme süresi ise ortalama 13 yıl. Biz TEKNOSAB’da 4 yıl gibi kısa bir sürede bu başarıyı ortaya koyduk. Bölgemizde şu anda 15 firmamız üretime başladı. Yılın ilk yarısına kadar burada üretim yapan firmalarımızın sayısı 37’ye, istihdam 5 bin 500’e, bölgemize yapılan yatırım tutarı da 50 milyar TL’ye ulaşmış olacak. 2027 yılı sonu itibariyle de bölgedeki tüm parsellerde üretime geçilmesini hedefliyoruz. Bölgemizin yüksek katma değer ve ihracat odaklı üretim altyapısı, Bursa’mızın 40 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında anahtar bir rol oynayacak” dedi.

TEKNOSAB’da 40 binin üzerinde çalışanın olacağını, 160 bine yakın nüfus planlaması öngördüklerini belirten İbrahim Burkay, planlı sanayi bölgelerinin çevresinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ilgili bakanlıklarla birlikte yaşam alanları ve uydu kentler kurarak, çalışanların uygun maliyetlerle konut sahibi olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Kaynak: ekonomim.com

Son düzenleme:
  • #1,378

TEKNOSAB’da tüm parsellerde üretim 2027’de

Türkiye’nin yüksek teknolojili ilk üretim ve ihracat merkezi TEKNOSAB’daki gelişmeleri de paylaşan Başkan Burkay, “2017 yılında temelini attığımız, 2018’de ilk tahsislerin yapıldığı TEKNOSAB’da kamulaştırma, altyapı ve fabrika inşaatları için ilk kazmanın vurulması 4 yıl sürdü. Türkiye’de 360’tan fazla OSB var. Bu bölgelerin yatırıma hazır hale gelme süresi ise ortalama 13 yıl. Biz TEKNOSAB’da 4 yıl gibi kısa bir sürede bu başarıyı ortaya koyduk. Bölgemizde şu anda 15 firmamız üretime başladı. Yılın ilk yarısına kadar burada üretim yapan firmalarımızın sayısı 37’ye, istihdam 5 bin 500’e, bölgemize yapılan yatırım tutarı da 50 milyar TL’ye ulaşmış olacak. 2027 yılı sonu itibariyle de bölgedeki tüm parsellerde üretime geçilmesini hedefliyoruz. Bölgemizin yüksek katma değer ve ihracat odaklı üretim altyapısı, Bursa’mızın 40 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında anahtar bir rol oynayacak” dedi.

TEKNOSAB’da 40 binin üzerinde çalışanın olacağını, 160 bine yakın nüfus planlaması öngördüklerini belirten İbrahim Burkay, planlı sanayi bölgelerinin çevresinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ilgili bakanlıklarla birlikte yaşam alanları ve uydu kentler kurarak, çalışanların uygun maliyetlerle konut sahibi olmasını arzu ettiklerini ifade etti.
2027 Bana sorarsanız zor gibi. Evet olaya hızlı girdiler ama sonrasında süreç yavaşladı. Tabi Türkiye'deki ve Dünyadaki ekonomik durumlarda bunda etkili olmuştur sanırım. Birde şu var. Bursa için söylüyorum. Yatırım yada hizmet için verilen sözler maalesef zamanında yerine getirilmiyor. Bu konuda ciddi sıkıntılar var. Süreçler sürekli uzuyor.

• #1,379
2027 Bana sorarsanız zor gibi. Evet olaya hızlı girdiler ama sonrasında süreç yavaşladı. Tabi Türkiye'deki ve Dünyadaki ekonomik durumlarda bunda etkili olmuştur sanırım. Birde şu var. Bursa için söylüyorum. Yatırım yada hizmet için verilen sözler maalesef zamanında yerine getirilmiyor. Bu konuda ciddi sıkıntılar var. Süreçler sürekli uzuyor.
Haklısınız ama teknosab ın gecikmesinin iki ana sebebi yaşadığımız üzücü deprem ve tren hattının tamamlanamaması. Kavşak bile daha yeni yapıldı. Bu bölgeye er geç bir liman da yapmak zorundalar. Bence toki ihalesinden sonra konutlar yükseldikçe yatırım da hızlanır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar