Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 87 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,721
Buradaki 32 sanayi bölgesi mersin, samsun, adana, manisa, çankırı, Çorum. Konya gibi şehirlerde kurulacak. Bugün çorum'a çankırı'ya gitseniz bursa'da yapılmayan devasa fabrika binaları görürsünüz. Özellikle ahlatçı Holding'in çorum'a çok büyük sanayi yatırımları var.

• #1,726
En çok ihracat yapan ilimiz hangisi?

En fazla ihracat yapan 5 ilimiz sırasıyla 56,8 milyar dolarla İstanbul, 32 milyar dolarla Kocaeli, 23,8 milyar dolarla İzmir, 18,2 milyar dolarla Bursa ve 13,2 milyar dolarla Tekirdağ'dır. 2024 yılı genelinde ise ithalatımız yüzde 4,9 düşüşle 344,1 milyar dolara inmiştir."31 Oca 2025

• #1,727
Bir ülkenin ihracatı rekorlar kırıyor ithalatı azaliyorsa bu çok çok iyi bir şeydir. Demek ki kendimiz yapıyor dışarıdan almıyoruz.

• #1,730
Ankara'nın veya Orta Anadolu illerinin ihracatta payının artmasından hiçbir Türk vatandaşı rahatsız olmazken Bursa'nın her daim koruduğu önem neden birilerini rahatsız ediyor.
Ankara'nın sanayisi şu anda Bursa'yı geçmiş durumda. Heralde bursada yaşamıyorsunuz. Bursa son bir yıldır türkiyede en çok darbe alan şehir. Tekstilcilerin Mısır'a gitmesi. Otomotiv sanayinindeki teknolojik değişimden dolayı ve bursadaki otomotiv yan sanayinin bu değişime ayak uyduramaması dolayı kapanması gibi durumlar yaşandı bursada.

Son düzenleme:
  • Beğenmedim
Tepkiler: exerhan ve Furkan
  • #1,731
Problemler ne biliyor musunuz
1- Aleyhte propaganda yapmak gibi bir derdinizin/ misyonunuzun olduğu görüntüsü
2- Bu site ne Bursa'nın, ne ülkemizin ne de Dünyanın gidişatına dair bir içerikte olmamasına rağmen bu platformu ısrarla ve inatla bir 'Bursayi karalama' sitesine çevirme gayretiniz.

• #1,732
Bursa'da yaşıyorsanız bursanın ne olduğunu görüyorsunuz. Bursa'nın en büyük inşaat şirketi batmış. Binlerce mağdur mahkeme kapılarında atış yapı ya dava açmış. Aroma bursanın en büyük meyve suyu fabrikası iflas etmiş. Onlarca firma konkordato ilan etmiş. Bursa'nın eski canlılığı kalmamış. Bursa'da yaşıyorsanız bunları görüyorsunuzdur.

• #1,734
Bursa'da yaşıyorsanız bursanın ne olduğunu görüyorsunuz. Bursa'nın en büyük inşaat şirketi batmış. Binlerce mağdur mahkeme kapılarında atış yapı ya dava açmış. Aroma bursanın en büyük meyve suyu fabrikası iflas etmiş. Onlarca firma konkordato ilan etmiş. Bursa'nın eski canlılığı kalmamış. Bursa'da yaşıyorsanız bunları görüyorsunuzdur.
Sayın güneşligünler bunlara diyecek bir şeyiniz yok mu. Hepsinin doğru olduğunu sizde biliyorsunuz.

• Beğenmedim
Tepkiler: Furkan
  • #1,735
Furkan bey yazdıklarımı beğenmiyorsunuz, hoşunuza gitmiyor ama Murat bey şurada yanlışınız var demiyorsunuz. Söylediğim gerçekler sizin hoşunuza gitmediği için bana trol diyorsunuz.

• Beğenmedim
Tepkiler: Furkan
  • #1,736
Arkadaşlar ben konaklı köyün de oturuyorum konaklı Çaylı büyük balıklı Hançerli Orhaniye köylerin de yeriniz varsa kiralayıp ekip biçmek isterim ücretli şekilde kiralarim

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
  • #1,737
Bosch , Renault, Togg ve bilumum büyük fabrikaların satış ofisi İstanbul ve Kocaeli olarak gözüküyor. Ondan mütevellit bu sıralamada Bursa 4. , fabrikaların satış ofisleri/müdürlükleri fabrikanın bulunduğu şehirde olmak zorunda olsa Bursa sıralamada İstanbul'u zorlar. Osb sayılarında Bursa İzmirle zirveyi paylaşıyor. 17 adet Osb var Bursa'da. Çok övülen Çorum'da 4 Çankırı'da 7 , Yozgat'ta 4 osb yavrusu var.

• #1,738
Turkiyem gelismeye ac! Gelisecek buyuyecek tartisilmaz.

Turkiyenin en buyuk ihracat rakamlarinda en onemli yere sahip Bursayi yere gommeye calismak ne kadar dogru ! Anadolu da buyuyecek de ( Bursa da yanlislikla birine carpsan dokumcu, CNC ustasi, makineci, bakimci vsvs cikacak ) Anadolum da kim cikacak su anda.
(Nitelikli insan gucu en buyuk deger Turkiye icin) Turkiye buyuyecekse Bursa ile buyuyecek.

Bahse konu olan projeler de olacak
( planlama dahilinde ; homojen buyume icin ) Ancak TEKNOSAB role model olacak ( oyle tasarlandi ) Turkiyem icin.

Umarim; Bursadaki olusacak basari Anadoluya ornek olur da buyume genele yayilir
( 2 tane capsiz firma onu yapti bunu yapti ile hangi vizyonu aciklamaya calisiyorsunuz? )
Bursa buyumezse Turkiye buyumez. )

• #1,739
Ankara ve Anadolu patlama yapti ( yapacak diyorsan; oraya yap yatirimi o halde ) Bursa da olmuyorsa oralarda nasil olacak diyorum.
Ahh be abicim
( history is everything derler dunyada
- gecmis herseydir-)
Bursa da baslatilan bu model yatirim ( dunyanin zorlandigi donemde zorlansa da ) benzerini olusturmak : 10 yil 7 ay 8 gun 6 saat 42 dk 53 sn surer diyorum !

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
  • #1,740
Ankara ve Anadolu patlama yapti ( yapacak diyorsan; oraya yap yatirimi o halde ) Bursa da olmuyorsa oralarda nasil olacak diyorum.
Ahh be abicim
( history is everything derler dunyada
- gecmis herseydir-)
Bursa da baslatilan bu model yatirim ( dunyanin zorlandigi donemde zorlansa da ) benzerini olusturmak : 10 yil 7 ay 8 gun 6 saat 42 dk 53 sn surer diyorum !
Kirac Galvaniz yer denk getirmistir bolgede network u vardir ( nitelikli eleman icin ) neden olmasin demistir yatirim yapmistir vsvs biz de mi bozoyuk e yatirim yapalim bu kafayla !

Turkiyenin gelisen her bolgesine ( rakamlari uygunluk tasiyorsa yatirim yapilir diyelim ; seni de kirmayalim )

Konu görüntüleyen kullanıcılar