Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

dragi35

Paylaşımcı Üye
Benim bildiklerim
8
147
240
446
535
912

912'de bir defa solo görmüştüm ama diğer hatlarda hiç solo otobüse rastlamadım, solo girdiyse bile çoğu seferi körüklüyse çalışan hatlar. 820'de soloya birkaç defa denk geldiğim için yazmadım ama 295 ve 820 genelde körüklü oluyor.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
515'te 1 ay önce İzulaş görmüştüm şu anda full Eshot görünüyor. 330'da eskiden çok İzulaş oluyordu son zamanlarda full Eshot hiç soloya denk gelmedim. 551 de full körüklü galiba.

• Beğen
515'te 1 ay önce İzulaş görmüştüm şu anda full Eshot görünüyor. 330'da eskiden çok İzulaş oluyordu son zamanlarda full Eshot hiç soloya denk gelmedim. 551 de full körüklü galiba.
bilmiyorum ben bindiğimde hiç izulaş yoktu 330 da da izulaş görmedim hiç ilk açıldığı zamanlar belki vardır

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve yuSuF
@Ayaz Menemen'e çarşıya girmeden bazı hatlar körüklü gitse nasıl olur? 800'de körüklü şart, 749'un da okul zamanı sabah akşam seferleri için körüklü gerekli.

• Beğen
@Ayaz Menemen'e çarşıya girmeden bazı hatlar körüklü gitse nasıl olur? 800'de körüklü şart, 749'un da okul zamanı sabah akşam seferleri için körüklü gerekli.
800 olur ama Menemen aktarma nın körüklü araçları kaldıracak kapasitesi yok Menemen garajdan araçlar kalkarsa ancak bu şekilde full körüklü olabilir ama hat iztaşıtta ve iztaşıtta körüklü araç alımı yapar mı orası muamma

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve dragi35
aslında şuan menemen körüklüye uygun fakat ESHOT olması lazım zaten bütün menemen halkı gördü ki iztaşıt güzel bir uygulama değil çünkü 800,602,660,608 gibi ana arter hatlarda aktarma yapılamıyor maalesef. 800 hattı ESHOT’ta iken körüklü çalışacaksa aşağıdaki güzergahlarda çalışıyordu hatırlıyorum bir kere Solarise binmiştim

IMG_1024.jpeg

IMG_1023.jpeg

bütün seferleri solo otobüsle çalışan eshot hatları ve yarı körüklü yarı solo çalışan eshot hatları adında benzer konular açılabilir

İzmir bu konuda İstanbuldan çok daha iyi neredeyse çoğu hatta körüklü otobüs çalışıyor. İstanbulda ise seçilmiş bölgelerde körüklü otobüsler var lokal olarak yaygın değil

• Beğen
İzmir bu konuda İstanbuldan çok daha iyi neredeyse çoğu hatta körüklü otobüs çalışıyor. İstanbulda ise seçilmiş bölgelerde körüklü otobüsler var lokal olarak yaygın değil
Pek değil ama yanlışın var, İzmir'de İstanbul'daki kadar geniş caddeler, 3 otobanlar yok, şehrin çok fazla bir kesimi dar,kentsel dönüşüm görmemiş yerlerde ikamet ediyor,oraya çalışan hatlarda körüklü yok, hatta sırf bir bölgede körüklü sıkıştı mı bir daha hiç körüklü yok, mesela 1 kereliğine Çeşme'ye Çeşme Seyahat kullanmadan giderseniz körüklü araçlar olmayacaktır,Menemen'e de körüklü gitmez,Selçuk'a da,sözün özü evet,bizde bol körüklü çalışıyor ama, şehiriçi bölgede, dış ilçelerde yok

800 olur ama Menemen aktarma nın körüklü araçları kaldıracak kapasitesi yok Menemen garajdan araçlar kalkarsa ancak bu şekilde full körüklü olabilir ama hat iztaşıtta ve iztaşıtta körüklü araç alımı yapar mı orası muamma
Dolmuşcu adamların körüklü sürdüğünü hayal etmesi bile kötü

• Beğen
aslında şuan menemen körüklüye uygun fakat ESHOT olması lazım zaten bütün menemen halkı gördü ki iztaşıt güzel bir uygulama değil çünkü 800,602,660,608 gibi ana arter hatlarda aktarma yapılamıyor maalesef. 800 hattı ESHOT’ta iken körüklü çalışacaksa aşağıdaki güzergahlarda çalışıyordu hatırlıyorum bir kere Solarise binmiştim

Ekli dosyayı görüntüle 71582

Ekli dosyayı görüntüle 71583

Menemen'e bu şekilde körüklü girebilir ama Aliağa'ya ve Bergama'ya da körüklü lazım. 835 yoğun saatlerde va bayramlarda çakılı oluyor. Aliağa ve Bergama'da güzergah üzerinde körüklü otobüsün geçemeyeceği bir yer göremedim. Menemen'deki gibi sıkıntı olmaz körüklü rahat rahat girer çıkar.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Caracalla
Pek değil ama yanlışın var, İzmir'de İstanbul'daki kadar geniş caddeler, 3 otobanlar yok, şehrin çok fazla bir kesimi dar,kentsel dönüşüm görmemiş yerlerde ikamet ediyor,oraya çalışan hatlarda körüklü yok, hatta sırf bir bölgede körüklü sıkıştı mı bir daha hiç körüklü yok, mesela 1 kereliğine Çeşme'ye Çeşme Seyahat kullanmadan giderseniz körüklü araçlar olmayacaktır,Menemen'e de körüklü gitmez,Selçuk'a da,sözün özü evet,bizde bol körüklü çalışıyor ama, şehiriçi bölgede, dış ilçelerde yok
Çeşme, Alaçatı yolları da çok dar orada körüklü çalışması zaten beklenemez, merkezi kısımlarda görmüştüm Atatürk Stadyumu, Sanayi, Konak taraflarında çok var. Selçukta denk gelmedim minibüsler vardı Seferihisara körüklü otobüs çalışıyor mu peki?

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar