fatıh kara
Paylaşımcı Üye
beledıyenın bmc kurtulması lazım cok marka ama az sorun 271 ADET BMC VAR FILO332 ADET (14 GITMEDEN HALI)61 TANE BASKA MARKA ARACBMC'nin fazla olması korkutuyor.
Son düzenleme:
beledıyenın bmc kurtulması lazım cok marka ama az sorun 271 ADET BMC VAR FILO332 ADET (14 GITMEDEN HALI)61 TANE BASKA MARKA ARACBMC'nin fazla olması korkutuyor.
BMC Dışında araçların alınması lazım artık. bide kayyum neden bi sarı otobüs aldı sonra mavi alıp en son tekrar niye bikaç tanesini sarı bmc aldı bu renk konusuna kim karar veriyor? neden tek bir renk değilde iki renk?şimdi sayılar verıler paylaşalım biraz
yıllara göre yüzdelık 100 aractan kaçı payı
2024/3.02 10 adet
2023/6.03 20 adet
2022/8.13 26 adet
2019/15.37 51 adet
2018/15.06 50 adet
2017/9.64 32 adet
2016/3.32 11 adet
2015/4.16 47 adet
2012/4.63 22 adet
2011/9.64 32 adet
2009/6.63 22 adet
2008/2.71 9 adet
2007/2.41 8 adet
2006/0.30 1 adet
2004/0.30 1 adet
1990/0.30 1 adet
markalara göre yüzdelik
OTOKAR 37 ADET 11.44
MAN 1 ADET 0.30
MERCEDES 3 ADET 0.90
ISUZU 16 ADET 4.81
TEMSA 3 ADET 0.90
KARSAN 1 ADET 0.30
BMC 271 ADET 81.35
RENK YUZDELIGI ARACLARIN
YEŞİL 7 ADET 2.10
BEYAZ 17 ADET 5.12
SARI 101 TANE 30.42
TURUNCU SARI 1 ADET 0.30
TURUNCU 2 ADET 0.60
TURKUAZ 2 ADET 0.60
MAVİ 192 ADET 60.86
ARACIN KAC METRELIK YUZDELIGI
6.3 METRELIK 1 ADET 0.30
6.99 METRELIK 2 ADET 0.60
7.5 METRELIK 5 ADET 1.50
8.5 METRELIK 24 ADET 7.22
9 METRELIK 2 ADET 0.60
9.1 METRELIK 22 ADET 6.62
9.3 METRELIK 6 ADET 1.81
9.5 METRELIK 6 ADET 1.81
12 METRELIK 246 ADET 75.03
18 METRELIK 15 ADET 4.51
YIL ORTALAMASI 2024 ÜSTÜNDEN ALINDI.
2016.55 YANI 7.45 ORTALAMA
sarı gelmesıne kımse anlam veremedı halkın şeçtığı rengı bırakıp mavi aldılar ustue mavi boyadıkları bmc ve otokar marka arac ve aracla vardıBMC Dışında araçların alınması lazım artık. bide kayyum neden bi sarı otobüs aldı sonra mavi alıp en son tekrar niye bikaç tanesini sarı bmc aldı bu renk konusuna kim karar veriyor? neden tek bir renk değilde iki renk?
Birkaç soru soracağım.sarı gelmesıne kımse anlam veremedı halkın şeçtığı rengı bırakıp mavi aldılar ustue mavi boyadıkları bmc ve otokar marka arac ve aracla vardı
son siparişte 6 sarı 3 mavi birde fuar aracı var yesıl renklı otobuslerdahıl oldu sıparıs ettıklerı bmc gelmed tamamı kendılerı ıptal mı ettı yoksa gelmeden hıbe mı ettıler bılmıyoruz beledıyedekı dostlarımız hıbe edıldı dıyor ama kanıtlayaııruz dedıler ote yandan beledıye dısı bır takım kısıler hıbe edılen 20 ıle 30 arası aracın oldugunu soyluyor ben kanıtlayamam sıfır aracın hıbe edılmesıne kanıtlasam da ne olacak da hukukun olmadıgını dusunen sayılı ınsanlardan bırıyım ben kendı dusuncem hep karamsarlga bu yuzden dusen ınsanım
Birkaç soru soracağım.
- bir arıza olunca otobüste garajdan otobüs göndermek yerine arkadan gelen otobüs bekleniyor neden garajdan otobüs göndermiyorlar neden?
- belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
- yoğun olan hatlara neden körüklü otobüs verilmiyor?
- ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.
Şimdiden Teşekkür Ederim
İnsanlar bu kirliliğe alışmış ama ben bi türlü alışamadım bu otobüslerin kirliliğine. keşke bi temizlik ekibi kurulsada en azından otobüsler içi haftada bir yıkansa aslında bi video olsa hepsi rezil olur.o secmece soforler ıle kndı adamının kapısından gecıor mesele e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219
- bir arıza olunca otobüste garajdan otobüs göndermek yerine arkadan gelen otobüs bekleniyor neden garajdan otobüs göndermiyorlar neden?
- CEVAP basıt kurallaeı bozdular şöfür alımı yapmadılar ve hala yaptırmıyorlar arac sayısına göre
- eskıden beledıye osman baydemırde ozel bır sıstem vardı joker arac sıstemı bu araclar f2 de gecmıste 21fy291 plakalı arac arzalı mı arıyor amırı ben tamıre gıdecem yerıme arac gonder o da en yakın bostakı arac 21fy292 olsun onu gonderıldı mesele c2k olsun 21dc205 plakalı arac olsun ben arzalıyım dese b1 de 21de966 olsun sayısı fazla olan eger joker yoksa halk otobuslerı o hatta 8 tanearacı var o donem de bır tane beledıye aracını cekmek sıkıntı yaratmaz asla kayyum bunu bozdu sonradan gelen kısılerde gelenege sahıp cıkmadılar arzalı aracları secmece toprıllı soforler secerek rezıl ettı ondan sonra araclar bmc servısın elınde tam rezıl ruspa oldu
soruya neden verılmıyor joker arac sıstemı yok kı 2018 kadar olan sıstemı ıptal ettıler koruklu cng veya dızellerın koku zarar dıye bakıyorlar bellıhatşarda calısıyor sabıt olarak az z5 ay e8 de 15 tane koruklu var aıl sorun hat sorunu beledıye sofor alımı yaparak hat acmalı kı yogunluk bıtsın dagkapıya gıden araclar yanısıra bbası sehıtlık hatların cogulması bırde dagkapı merkezlı hatların acılması gecmıste mesele
- belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
- aracların temızlıgı gorsenız unatırsıız nıye mı o kadar rezılce yıkanıyır kırlı bezler suruyorlar kı kırlı sularla temızlenıyır beledıye ıhaleden o kadar kotu malzeme alıyor kı ınsanların hasta olmuyorsa bagrısıklıgı oldugundandır
- yoğun olan hatlara neden körüklü otobüs verilmiyor?
f3 bbası eskı toplu konut f4 sehıtlık eskı toplu konut f5 kısa hat unıversıte eskı toplu konut f1 dagkapı toplu konut f2 unıversıte toplu konut eksık olan yonu ara guzergah hatlar beledıye bu donemde acması gereken o donem f7 bugunku baska lunapark gazıler sonra fe1 mesele ahmet kaya caddesı eksık yonu ama torpıl yaptıgı ıcın beledıye olarak e1 e8 e10 kendı dostlarına akrabasına gecırmek ııcın koyuncu ıplıgın tanımmıs aılesı toprak sayhıbını getıyor ozel halk otobuslerı baskanı getıryor ulasımda basarı bunlar saglammaz asla
e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219 bu aracların kendı akrabanda seyh bedrettınde ne ıslerı olur ya da ıhlal ederken neden ıslemm yok namuslu adam ıslem yapar ınanmayan son seferde zaten ıhlal edecekler bakabılırsınıx berıvan koyuncu desteklıyor secmece adam kouyorlar dıreksonun basına
ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.
rınglerde koruklu bır sefer ıhtıyac var mesele uc kuyu ılk sefer mesele ogle cezaevı gerektırebılır ya da okul cıkısı unıversıte naıdrde olsa olbılır yanı
kayyum donemden once araclar temızdı.Oman baydemır donemde soforler bıle son duraklarda alıp arac ıcını temızlıyordu yıkıyordu tamıre kendıler gotuyordu dırek sadece servıse gıtmıyordu araclar atolye de tamır edılıyordu bırde kamyon ve ıse gırmek ıcın kımse gelıpte para odumıyordu eskı oz dıyarbakır sur dıyarbakır lux dıyarbakır yenı dıyarbakır star dıyarbakır ozlem dıyarbakır en ıyı soforlerı gelmıstı aracı hem bakım hem de aracla ılgılenıyordu cok harıka bır kadro ıle beledıye basladı ulasıma ta kı şu muhteşem kadro emeklı olanca yerıne kamyon ıkı gunluk ehlıyet alanlar gelmesın kadar ılk bzulma kucukte olsa kısanagın son gunlerde olustuİnsanlar bu kirliliğe alışmış ama ben bi türlü alışamadım bu otobüslerin kirliliğine. keşke bi temizlik ekibi kurulsada en azından otobüsler içi haftada bir yıkansa aslında bi video olsa hepsi rezil olur.
benım o kadar sıkayetım vardı kı hdp dtp donemde bız adamlara guzergah yazıyorduk adamlar ıncelıp açıyordu şimdi ne hat acan var ne de arac alan ne de hızmet edecek bır kadro var brıvan koyuncu aılesı kayyum donemde etkılıydı yaptıları alı cengız yolunu anlatsam anlar mısınız bılmemKayyum doneminde otobüste üst üste binmekten sıkıldım ve 10 dan fazla kez belediyeye yeni hat açmalarını söyledim ve onlarda bana sürekli bu sms'i gönderdiler;
"DEĞERLİ VATANDAŞIMIZSÖZ KONUSU BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞ OLUP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ENVANTERİNE EKLENECEK YENİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE BİRLİKTE İHTİYAÇ GÖRÜLEN GÜZERGAHLARA ARAÇ TAKVİYESİ VE YENİ GÜZERGAH AÇILMASI KONULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR.BİLGİLERİNİZE SUNAR SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ." şeklinde sonuçlandırılmıştır. 7/24 hizmetinizdeyiz. Sağlıklı günler dileriz.
dediler. onlar bunu dedi ben tekrar tekrar attım onlar dedi ben tekrar tekrar talep oluşturdum en son görüldü atmaya başlayıp cevap vermediler. bende sonra talep oluşturmayı bıraktım
ama başka bir konuda yazsam heman cevap veriyorlardı
c4c5 degılse kesın t2 aracıdır 7 tane arac t2 olabılır orda bır rıtım tutturmadı t2Özel Halk otobüslerinden yeni hatmı açıldı? bi özel halk otobüsünün içi yolcularda sosyal konutlar'a gittiğini gördüm.
Laleşten Bedri Ayseli caddesine
yanlış görmediysem c4'tüc4c5 degılse kesın t2 aracıdır 7 tane arac t2 olabılır orda bır rıtım tutturmadı t2
c4 ıle c5 aynı cadde demek kı yancaddeler ulasım talebınde bulunmuslar c4 vermıs olabılıryanlış görmediysem c4'tü
Otobüs işletme müdürünün ve Çoğu Amirlerin acilen değişmesi gerek işini bilen biri gelmeli.c4 ıle c5 aynı cadde demek kı yancaddeler ulasım talebınde bulunmuslar c4 vermıs olabılır
e1 de 18.15 kadar encume ve otobus ısletme muduru rekor kırıyor bırılerı kendı aılesının kapısından hakkı olmayan mınıbuslerı verıyor
21ho1011 7 sefer
21ho1129 8 sefer
21ho1029 8 sefer
21ho1200 6 sefer
21ho1111 7 sefer
21ho1132 5 sefer
21ho1164 6 sefer
21ho1124 3 sefer
21ho1021 3 sefer
21ho1121 5 sefer
21ho1097 2 sefer
21ho1198 4 sefer
21ho1117 3 sefer
21ho1017 3 sefer
21ho1097 3 sefer
bunu kayyum ble yapmadı
21aap992 2 sefer
21bf114 2 sefer
e1 ıhlallerı sadece bır gunluk ıkı eleman elele verıp seyh bedretınde oturan elemanları ıcın el ele tutuşup saat 9.00 ıle 11.00 arası mormal bır grubunun 14 arac gecer ama ısletme muduru ve encumen ozel halk otobuslerı baskanı sayenızden sonuc,
kendıne guvenen varsa buyursun gelsın ben sayarım sırp torpılle ulasım ısletme muduru olan kısıye karsıya kendı aılesıne destek verdıgı ıcın beraber yazabılırız de belkı
kokleden degısmesı lazım amırler daha guzergahları aracları ble tanımyan amır var saatlerı neresı yogun olur neresı ne olur sadece sıkayet edersenız kameradan ıncelıyorlar amırler o da bırının kapısın onunden toprıllı kısının onunden degılse ıslem yapılıyorOtobüs işletme müdürünün ve Çoğu Amirlerin acilen değişmesi gerek işini bilen biri gelmeli.
sıyasette ekonomık olarak bu duzeltme olursa bır andan dolar euro uçmazsa mumkun o da bu ekonomı modellerını uygulamayanan hukumetler baska oldugu surece asla turkıyede bır istikrar olursaÖHO (Özel halk otobüsleri) ne zaman büyütülecek bi bilgisi olan varmı? Üst üste biniyor millet
siz bukadar bilgilisiniz şöförmüsünüz acaba?sıyasette ekonomık olarak bu duzeltme olursa bır andan dolar euro uçmazsa mumkun o da bu ekonomı modellerını uygulamayanan hukumetler baska oldugu surece asla turkıyede bır istikrar olursa
yanı 100 lıralık şey 102 olursa olur ama her ay fıyatta değişim gerçekleşiyor
mesele 25 lıra aldıgım bir mal 3 ayda 37.5 yukseldi % 50 zam gördü bir temizlik ürünü ismini vermiyorum reklama girer
encumen ve koyuncu dün gece e1 ve e8 de 20 seferde 7 ıhlalbaska torpıllı caddlerden gecerek verıldıler asıs kapatarak yaptılar nedense gectıler beledıyedekıler yandasıiçin yapıyor
bu sabah da 21aap992 21bf744 21bf121 21bf104 21bf114 ıhlal edıyornms adam gorevını dogru yapandır aılesı ıcın baskasın malına hızmet hakkına el göz koymaz namuslı olan adam gıbı hattına gelır kendi ailesi olanca araçlar 06.10 dan sorunsuz gelır gıder
21BF725 21BK093 21AAN992 21BF114 IHLL ETTI E1 DE KENDI ADAMLARI BELEDIYE AIT SONRA E8 DE 8 ARACTAN 5 GELDI 3 YOK BELEDIYE 1 TANESINE ARAZALI DER 1 ACIKLMAZ DIGERI BU SAATTE GECMEZ DER KESIN DAHA ONCESINDE GELEN ARACLARDI NEDEN GELMEDIGI ACIKLAMAZ KENDI ADAMI UCUNDA E1 MINIBUSLERIN UC TANESI YOK 3 TANESI SEYH BEDRETTIN OGLEDEN ONCE GECTI OGLEDEN SONRA 9 ARAC KENDI ADAMININ ONUNDEN GECEREK HAZIRLIGI TAMAMANIYOR ARA ARA BAZILARI BAZILARI DIREK INANMAYAN DENEYEBILIR MUTLAKA RAST GELECEKTR KOYUNCU VE FEIH KAYA YAPACAKLAR
bırılerın aılesı var dıye yakın zamanda göreceksınız şu caddede ailesının tanıkların arsaları var dıye butun aracların gecırecekler
ONCE E7 E9 A4 SONRA FE1 SONRADA HAYALET ETTILERI E3 BBASI E6 SEHITLIK OLABILIR YENI DAGKAPI HATTI E1 E8 E10 HATLARI KENDI YANDASININA HAT GECEREKLER BIZ GORECEGIZ ILERDE KENDI ADAMININ ICIN YAPACAKLAR SONRADA KENDILERIN ISI BITINCE AILELERIN TOPPRAGI BITINCE ARACLAR BIR SONRAKI ASAMA OLAN BOŞ ALANLARA KAYACAK KAYYUM VE DEM DE ETKILI OLAN AILELER ARZALILERIN DEGERLI OLMASI ICIN ILK ETAP DIYARBAKIRDAKI ZIHNIYET ULASIM ULASIM OLAN YER ASIRI PARA EDER ASLA UNUTMAYIN BUNU
Ekli dosyayı görüntüle 54304
ŞÖFÜRLER BU KADAR BILEMEZsiz bukadar bilgilisiniz şöförmüsünüz acaba?