Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

sarı gelmesıne kımse anlam veremedı halkın şeçtığı rengı bırakıp mavi aldılar ustue mavi boyadıkları bmc ve otokar marka arac ve aracla vardı
son siparişte 6 sarı 3 mavi birde fuar aracı var yesıl renklı otobuslerdahıl oldu sıparıs ettıklerı bmc gelmed tamamı kendılerı ıptal mı ettı yoksa gelmeden hıbe mı ettıler bılmıyoruz beledıyedekı dostlarımız hıbe edıldı dıyor ama kanıtlayaııruz dedıler ote yandan beledıye dısı bır takım kısıler hıbe edılen 20 ıle 30 arası aracın oldugunu soyluyor ben kanıtlayamam sıfır aracın hıbe edılmesıne kanıtlasam da ne olacak da hukukun olmadıgını dusunen sayılı ınsanlardan bırıyım ben kendı dusuncem hep karamsarlga bu yuzden dusen ınsanım
Birkaç soru soracağım.
  1. bir arıza olunca otobüste garajdan otobüs göndermek yerine arkadan gelen otobüs bekleniyor neden garajdan otobüs göndermiyorlar neden?
  2. belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
  3. yoğun olan hatlara neden körüklü otobüs verilmiyor?
  4. ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.

Şimdiden Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
Birkaç soru soracağım.
  1. bir arıza olunca otobüste garajdan otobüs göndermek yerine arkadan gelen otobüs bekleniyor neden garajdan otobüs göndermiyorlar neden?
  2. belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
  4. ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.

Şimdiden Teşekkür Ederim
  2. CEVAP basıt kurallaeı bozdular şöfür alımı yapmadılar ve hala yaptırmıyorlar arac sayısına göre
  3. eskıden beledıye osman baydemırde ozel bır sıstem vardı joker arac sıstemı bu araclar f2 de gecmıste 21fy291 plakalı arac arzalı mı arıyor amırı ben tamıre gıdecem yerıme arac gonder o da en yakın bostakı arac 21fy292 olsun onu gonderıldı mesele c2k olsun 21dc205 plakalı arac olsun ben arzalıyım dese b1 de 21de966 olsun sayısı fazla olan eger joker yoksa halk otobuslerı o hatta 8 tanearacı var o donem de bır tane beledıye aracını cekmek sıkıntı yaratmaz asla kayyum bunu bozdu sonradan gelen kısılerde gelenege sahıp cıkmadılar arzalı aracları secmece toprıllı soforler secerek rezıl ettı ondan sonra araclar bmc servısın elınde tam rezıl ruspa oldu
o secmece soforler ıle kndı adamının kapısından gecıor mesele e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219
  1. belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
  2. aracların temızlıgı gorsenız unatırsıız nıye mı o kadar rezılce yıkanıyır kırlı bezler suruyorlar kı kırlı sularla temızlenıyır beledıye ıhaleden o kadar kotu malzeme alıyor kı ınsanların hasta olmuyorsa bagrısıklıgı oldugundandır

soruya neden verılmıyor joker arac sıstemı yok kı 2018 kadar olan sıstemı ıptal ettıler koruklu cng veya dızellerın koku zarar dıye bakıyorlar bellıhatşarda calısıyor sabıt olarak az z5 ay e8 de 15 tane koruklu var aıl sorun hat sorunu beledıye sofor alımı yaparak hat acmalı kı yogunluk bıtsın dagkapıya gıden araclar yanısıra bbası sehıtlık hatların cogulması bırde dagkapı merkezlı hatların acılması gecmıste mesele
f3 bbası eskı toplu konut f4 sehıtlık eskı toplu konut f5 kısa hat unıversıte eskı toplu konut f1 dagkapı toplu konut f2 unıversıte toplu konut eksık olan yonu ara guzergah hatlar beledıye bu donemde acması gereken o donem f7 bugunku baska lunapark gazıler sonra fe1 mesele ahmet kaya caddesı eksık yonu ama torpıl yaptıgı ıcın beledıye olarak e1 e8 e10 kendı dostlarına akrabasına gecırmek ııcın koyuncu ıplıgın tanımmıs aılesı toprak sayhıbını getıyor ozel halk otobuslerı baskanı getıryor ulasımda basarı bunlar saglammaz asla
e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219 bu aracların kendı akrabanda seyh bedrettınde ne ıslerı olur ya da ıhlal ederken neden ıslemm yok namuslu adam ıslem yapar ınanmayan son seferde zaten ıhlal edecekler bakabılırsınıx berıvan koyuncu desteklıyor secmece adam kouyorlar dıreksonun basına

ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.

rınglerde koruklu bır sefer ıhtıyac var mesele uc kuyu ılk sefer mesele ogle cezaevı gerektırebılır ya da okul cıkısı unıversıte naıdrde olsa olbılır yanı

• Beğen
Tepkiler: Rime
  2. CEVAP basıt kurallaeı bozdular şöfür alımı yapmadılar ve hala yaptırmıyorlar arac sayısına göre
  3. eskıden beledıye osman baydemırde ozel bır sıstem vardı joker arac sıstemı bu araclar f2 de gecmıste 21fy291 plakalı arac arzalı mı arıyor amırı ben tamıre gıdecem yerıme arac gonder o da en yakın bostakı arac 21fy292 olsun onu gonderıldı mesele c2k olsun 21dc205 plakalı arac olsun ben arzalıyım dese b1 de 21de966 olsun sayısı fazla olan eger joker yoksa halk otobuslerı o hatta 8 tanearacı var o donem de bır tane beledıye aracını cekmek sıkıntı yaratmaz asla kayyum bunu bozdu sonradan gelen kısılerde gelenege sahıp cıkmadılar arzalı aracları secmece toprıllı soforler secerek rezıl ettı ondan sonra araclar bmc servısın elınde tam rezıl ruspa oldu
o secmece soforler ıle kndı adamının kapısından gecıor mesele e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219
  1. belediye otobüslerinin içleri temizleniyormu?
  2. aracların temızlıgı gorsenız unatırsıız nıye mı o kadar rezılce yıkanıyır kırlı bezler suruyorlar kı kırlı sularla temızlenıyır beledıye ıhaleden o kadar kotu malzeme alıyor kı ınsanların hasta olmuyorsa bagrısıklıgı oldugundandır

soruya neden verılmıyor joker arac sıstemı yok kı 2018 kadar olan sıstemı ıptal ettıler koruklu cng veya dızellerın koku zarar dıye bakıyorlar bellıhatşarda calısıyor sabıt olarak az z5 ay e8 de 15 tane koruklu var aıl sorun hat sorunu beledıye sofor alımı yaparak hat acmalı kı yogunluk bıtsın dagkapıya gıden araclar yanısıra bbası sehıtlık hatların cogulması bırde dagkapı merkezlı hatların acılması gecmıste mesele
f3 bbası eskı toplu konut f4 sehıtlık eskı toplu konut f5 kısa hat unıversıte eskı toplu konut f1 dagkapı toplu konut f2 unıversıte toplu konut eksık olan yonu ara guzergah hatlar beledıye bu donemde acması gereken o donem f7 bugunku baska lunapark gazıler sonra fe1 mesele ahmet kaya caddesı eksık yonu ama torpıl yaptıgı ıcın beledıye olarak e1 e8 e10 kendı dostlarına akrabasına gecırmek ııcın koyuncu ıplıgın tanımmıs aılesı toprak sayhıbını getıyor ozel halk otobuslerı baskanı getıryor ulasımda basarı bunlar saglammaz asla
e1 21aaf970 son seferde hep ıhlal eden 21aaf979 e8 de 2 saat sonra ıhlal edecek21aaf196 3 saat once toprıllı cadddeden gecen 21aaf219 bu aracların kendı akrabanda seyh bedrettınde ne ıslerı olur ya da ıhlal ederken neden ıslemm yok namuslu adam ıslem yapar ınanmayan son seferde zaten ıhlal edecekler bakabılırsınıx berıvan koyuncu desteklıyor secmece adam kouyorlar dıreksonun basına

ring'lere neden bazen körüklü otobüs veriliyor.

rınglerde koruklu bır sefer ıhtıyac var mesele uc kuyu ılk sefer mesele ogle cezaevı gerektırebılır ya da okul cıkısı unıversıte naıdrde olsa olbılır yanı
İnsanlar bu kirliliğe alışmış ama ben bi türlü alışamadım bu otobüslerin kirliliğine. keşke bi temizlik ekibi kurulsada en azından otobüsler içi haftada bir yıkansa aslında bi video olsa hepsi rezil olur.

• Beğen
Tepkiler: fatıh kara
Kayyum doneminde otobüste üst üste binmekten sıkıldım ve 10 dan fazla kez belediyeye yeni hat açmalarını söyledim ve onlarda bana sürekli bu sms'i gönderdiler;
"DEĞERLİ VATANDAŞIMIZSÖZ KONUSU BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞ OLUP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ENVANTERİNE EKLENECEK YENİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE BİRLİKTE İHTİYAÇ GÖRÜLEN GÜZERGAHLARA ARAÇ TAKVİYESİ VE YENİ GÜZERGAH AÇILMASI KONULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR.BİLGİLERİNİZE SUNAR SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ." şeklinde sonuçlandırılmıştır. 7/24 hizmetinizdeyiz. Sağlıklı günler dileriz.

dediler. onlar bunu dedi ben tekrar tekrar attım onlar dedi ben tekrar tekrar talep oluşturdum en son görüldü atmaya başlayıp cevap vermediler. bende sonra talep oluşturmayı bıraktım

ama başka bir konuda yazsam heman cevap veriyorlardı

İnsanlar bu kirliliğe alışmış ama ben bi türlü alışamadım bu otobüslerin kirliliğine. keşke bi temizlik ekibi kurulsada en azından otobüsler içi haftada bir yıkansa aslında bi video olsa hepsi rezil olur.
kayyum donemden once araclar temızdı.Oman baydemır donemde soforler bıle son duraklarda alıp arac ıcını temızlıyordu yıkıyordu tamıre kendıler gotuyordu dırek sadece servıse gıtmıyordu araclar atolye de tamır edılıyordu bırde kamyon ve ıse gırmek ıcın kımse gelıpte para odumıyordu eskı oz dıyarbakır sur dıyarbakır lux dıyarbakır yenı dıyarbakır star dıyarbakır ozlem dıyarbakır en ıyı soforlerı gelmıstı aracı hem bakım hem de aracla ılgılenıyordu cok harıka bır kadro ıle beledıye basladı ulasıma ta kı şu muhteşem kadro emeklı olanca yerıne kamyon ıkı gunluk ehlıyet alanlar gelmesın kadar ılk bzulma kucukte olsa kısanagın son gunlerde olustu
Kayyum doneminde otobüste üst üste binmekten sıkıldım ve 10 dan fazla kez belediyeye yeni hat açmalarını söyledim ve onlarda bana sürekli bu sms'i gönderdiler;
"DEĞERLİ VATANDAŞIMIZSÖZ KONUSU BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞ OLUP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ENVANTERİNE EKLENECEK YENİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE BİRLİKTE İHTİYAÇ GÖRÜLEN GÜZERGAHLARA ARAÇ TAKVİYESİ VE YENİ GÜZERGAH AÇILMASI KONULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR.BİLGİLERİNİZE SUNAR SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ." şeklinde sonuçlandırılmıştır. 7/24 hizmetinizdeyiz. Sağlıklı günler dileriz.

dediler. onlar bunu dedi ben tekrar tekrar attım onlar dedi ben tekrar tekrar talep oluşturdum en son görüldü atmaya başlayıp cevap vermediler. bende sonra talep oluşturmayı bıraktım

ama başka bir konuda yazsam heman cevap veriyorlardı
benım o kadar sıkayetım vardı kı hdp dtp donemde bız adamlara guzergah yazıyorduk adamlar ıncelıp açıyordu şimdi ne hat acan var ne de arac alan ne de hızmet edecek bır kadro var brıvan koyuncu aılesı kayyum donemde etkılıydı yaptıları alı cengız yolunu anlatsam anlar mısınız bılmem
beledıye ozerenek sectıgı e1 de 21abd024 plakalı aracın soforunu alıp koyuncu gızlıemırlı ıle kanıtlanmaz ama soyleyebılırız hattı degıstırın hattı dıyorlardı bunlarda yanlasın onunden gecımek ıcın e1 aracını arac donmuyor yalanları ıle kendı adamının onunden gecırdıler

e10 da seyh bedrettındekı koyuncular e10 da saat yetısmıyor yalanını atarak kendı adamların oune gectıler sonra acıkları cıkınca kayyumun e10 asıl sahıbılerı koy yoluna verıler ü
fe1hattı uc kuyuya gıderken koy yolundan cekılıp ana caddee gırldı yakınd koyuncu adlı otobus ıletme muduru kendı adamına verecek onu beklıyor aılesın onunden gecırmeye calısıyor seynh bedrettınde kıyaklı kısıler var dıye sevmıyorum savunmuyorum kendı adamı olmasaydı bırde gaffar okan caddesıne beledıye hıle yapmasaydı hakkı en fazla ıkı hat olan yerı savunuyordum

otobus ısletme mduu akrbası var dıye kadınaracları ıhlal edıyor encumen yaptıkları adamla dun mesele 21ho1008 21ho1108 21ho1010 21ho1110 21ho1143 vb 8 arac seyh bedrettınde gezerken sıkayetler var ıken neden arayıp benım aılenın oldugu yerde haksız arac verıyorsunuz da ben bır kadın olarak esıttıyım akrabam olsa yandasım olsa aracları hıle yaparak vermem demez encumen ozel halk otobusu baskanı

bır hafta oncesınden adamın olmadıgı caddeden gecen 21aap026 08.32 (saatınden erken cıktı ) 21bf114 saatınden erken cıktı sonr 21bf748 uyarmaz namuslu olan bır hafta oncesınden gecen aracı emır verecek amırler aracıyla gırmeyın de yandasım onunden gec der mı kı karekter sahıbı hdp dem adam olsa yandasına mı sadece hızmet edecek bırazdan 21aan992 e1 aracını ızleyın adam dırek arastırmaya gıdıyor bılerek

dem toprıllı muduru 21aap992 bır soforune talımat el altı verıyor 09.06 nıye ıhlal edersın adam gelme saatınde ıhlal edıyor seyh bdrettın caddesınden gecıyor ıhlal ederek uc kuyu gıderken bılerek yapıyor arkadasında mudur kadın olan yoksa neden ısletme muduru cezaı ıslem kesmıyor onunemrıyle el altı yapıyor adam

Son düzenleme:
  • Beğen
Özel Halk otobüslerinden yeni hatmı açıldı? bi özel halk otobüsünün içi yolcularda sosyal konutlar'a gittiğini gördüm.

Laleşten Bedri Ayseli caddesine

yanlış görmediysem c4'tü
c4 ıle c5 aynı cadde demek kı yancaddeler ulasım talebınde bulunmuslar c4 vermıs olabılır

e1 de 18.15 kadar encume ve otobus ısletme muduru rekor kırıyor bırılerı kendı aılesının kapısından hakkı olmayan mınıbuslerı verıyor
21ho1011 7 sefer
21ho1129 8 sefer
21ho1029 8 sefer
21ho1200 6 sefer
21ho1111 7 sefer
21ho1132 5 sefer
21ho1164 6 sefer
21ho1124 3 sefer
21ho1021 3 sefer
21ho1121 5 sefer
21ho1097 2 sefer
21ho1198 4 sefer
21ho1117 3 sefer
21ho1017 3 sefer
21ho1097 3 sefer
bunu kayyum ble yapmadı

21aap992 2 sefer
21bf114 2 sefer

e1 ıhlallerı sadece bır gunluk ıkı eleman elele verıp seyh bedretınde oturan elemanları ıcın el ele tutuşup saat 9.00 ıle 11.00 arası mormal bır grubunun 14 arac gecer ama ısletme muduru ve encumen ozel halk otobuslerı baskanı sayenızden sonuc,

kendıne guvenen varsa buyursun gelsın ben sayarım sırp torpılle ulasım ısletme muduru olan kısıye karsıya kendı aılesıne destek verdıgı ıcın beraber yazabılırız de belkı

Son düzenleme:
c4 ıle c5 aynı cadde demek kı yancaddeler ulasım talebınde bulunmuslar c4 vermıs olabılır

e1 de 18.15 kadar encume ve otobus ısletme muduru rekor kırıyor bırılerı kendı aılesının kapısından hakkı olmayan mınıbuslerı verıyor
21ho1011 7 sefer
21ho1129 8 sefer
21ho1029 8 sefer
21ho1200 6 sefer
21ho1111 7 sefer
21ho1132 5 sefer
21ho1164 6 sefer
21ho1124 3 sefer
21ho1021 3 sefer
21ho1121 5 sefer
21ho1097 2 sefer
21ho1198 4 sefer
21ho1117 3 sefer
21ho1017 3 sefer
21ho1097 3 sefer
bunu kayyum ble yapmadı

21aap992 2 sefer
21bf114 2 sefer

e1 ıhlallerı sadece bır gunluk ıkı eleman elele verıp seyh bedretınde oturan elemanları ıcın el ele tutuşup saat 9.00 ıle 11.00 arası mormal bır grubunun 14 arac gecer ama ısletme muduru ve encumen ozel halk otobuslerı baskanı sayenızden sonuc,

kendıne guvenen varsa buyursun gelsın ben sayarım sırp torpılle ulasım ısletme muduru olan kısıye karsıya kendı aılesıne destek verdıgı ıcın beraber yazabılırız de belkı
Otobüs işletme müdürünün ve Çoğu Amirlerin acilen değişmesi gerek işini bilen biri gelmeli.

Otobüs işletme müdürünün ve Çoğu Amirlerin acilen değişmesi gerek işini bilen biri gelmeli.
kokleden degısmesı lazım amırler daha guzergahları aracları ble tanımyan amır var saatlerı neresı yogun olur neresı ne olur sadece sıkayet edersenız kameradan ıncelıyorlar amırler o da bırının kapısın onunden toprıllı kısının onunden degılse ıslem yapılıyor

adam gıbı adamlar olsaydı beledıye de ısler duzgunolurdu
mudur sadece 5 oldu evıne gıden adam zabıta trafık kontrol etmıyor sadece aas almaktan oteye gıtmıyor amır sadece sozde araclar ıle ılgılenıyor ama bır halt cıkmıyor
bırazdan e1 nobetcı ve e8 nobetcı seyh bedrettınden gececek kac gundur devamlı hattı olmayn yerde ınanmayn sansını dener kendı adamın evının onunde gelın 30 gun ıcınde mutlaka ıhlal edecekler son seferde duz arastırmay yada ıntımden donuyor soforler e8 e1 aracları gelıp gozlerınız gorebılırsın ne olsa bunları duyduklarında bır kac gun gecmıyorlar sonra aynı sekıl devam edıyorlar gororsunuz

21aaf970 bır kez seyh bedrettınden gecıyor e1
21aaf975 son seferınde ızleın şu e1 aracını seyh bedrettınden ya da ıhlal edecek

21aaf347 bır kez seyh bedrettınden gecıyor yetmıyor e8 soforu
21aaf196 ıkıncı kez e8 sofouru seyh bedrettın caddesınden gecıyor nerde ıslem yok beledıye kendı adamın onunden gecenı sahaya surıyor nms olsa bunlar ıhlal eder mı

Son düzenleme:
  • Beğen
ÖHO (Özel halk otobüsleri) ne zaman büyütülecek bi bilgisi olan varmı? Üst üste biniyor millet

ÖHO (Özel halk otobüsleri) ne zaman büyütülecek bi bilgisi olan varmı? Üst üste biniyor millet
sıyasette ekonomık olarak bu duzeltme olursa bır andan dolar euro uçmazsa mumkun o da bu ekonomı modellerını uygulamayanan hukumetler baska oldugu surece asla turkıyede bır istikrar olursa
yanı 100 lıralık şey 102 olursa olur ama her ay fıyatta değişim gerçekleşiyor
mesele 25 lıra aldıgım bir mal 3 ayda 37.5 yukseldi % 50 zam gördü bir temizlik ürünü ismini vermiyorum reklama girer

encumen ve koyuncu dün gece e1 ve e8 de 20 seferde 7 ıhlalbaska torpıllı caddlerden gecerek verıldıler asıs kapatarak yaptılar nedense gectıler beledıyedekıler yandasıiçin yapıyor
bu sabah da 21aap992 21bf744 21bf121 21bf104 21bf114 ıhlal edıyornms adam gorevını dogru yapandır aılesı ıcın baskasın malına hızmet hakkına el göz koymaz namuslı olan adam gıbı hattına gelır kendi ailesi olanca araçlar 06.10 dan sorunsuz gelır gıder
21BF725 21BK093 21AAN992 21BF114 IHLL ETTI E1 DE KENDI ADAMLARI BELEDIYE AIT SONRA E8 DE 8 ARACTAN 5 GELDI 3 YOK BELEDIYE 1 TANESINE ARAZALI DER 1 ACIKLMAZ DIGERI BU SAATTE GECMEZ DER KESIN DAHA ONCESINDE GELEN ARACLARDI NEDEN GELMEDIGI ACIKLAMAZ KENDI ADAMI UCUNDA E1 MINIBUSLERIN UC TANESI YOK 3 TANESI SEYH BEDRETTIN OGLEDEN ONCE GECTI OGLEDEN SONRA 9 ARAC KENDI ADAMININ ONUNDEN GECEREK HAZIRLIGI TAMAMANIYOR ARA ARA BAZILARI BAZILARI DIREK INANMAYAN DENEYEBILIR MUTLAKA RAST GELECEKTR KOYUNCU VE FEIH KAYA YAPACAKLAR

bırılerın aılesı var dıye yakın zamanda göreceksınız şu caddede ailesının tanıkların arsaları var dıye butun aracların gecırecekler
ONCE E7 E9 A4 SONRA FE1 SONRADA HAYALET ETTILERI E3 BBASI E6 SEHITLIK OLABILIR YENI DAGKAPI HATTI E1 E8 E10 HATLARI KENDI YANDASININA HAT GECEREKLER BIZ GORECEGIZ ILERDE KENDI ADAMININ ICIN YAPACAKLAR SONRADA KENDILERIN ISI BITINCE AILELERIN TOPPRAGI BITINCE ARACLAR BIR SONRAKI ASAMA OLAN BOŞ ALANLARA KAYACAK KAYYUM VE DEM DE ETKILI OLAN AILELER ARZALILERIN DEGERLI OLMASI ICIN ILK ETAP DIYARBAKIRDAKI ZIHNIYET ULASIM ULASIM OLAN YER ASIRI PARA EDER ASLA UNUTMAYIN BUNU

b66b2609d553a8d5bbd88f93e5c415d3_XL.jpg

Son düzenleme:
sıyasette ekonomık olarak bu duzeltme olursa bır andan dolar euro uçmazsa mumkun o da bu ekonomı modellerını uygulamayanan hukumetler baska oldugu surece asla turkıyede bır istikrar olursa
yanı 100 lıralık şey 102 olursa olur ama her ay fıyatta değişim gerçekleşiyor
mesele 25 lıra aldıgım bir mal 3 ayda 37.5 yukseldi % 50 zam gördü bir temizlik ürünü ismini vermiyorum reklama girer

encumen ve koyuncu dün gece e1 ve e8 de 20 seferde 7 ıhlalbaska torpıllı caddlerden gecerek verıldıler asıs kapatarak yaptılar nedense gectıler beledıyedekıler yandasıiçin yapıyor
bu sabah da 21aap992 21bf744 21bf121 21bf104 21bf114 ıhlal edıyornms adam gorevını dogru yapandır aılesı ıcın baskasın malına hızmet hakkına el göz koymaz namuslı olan adam gıbı hattına gelır kendi ailesi olanca araçlar 06.10 dan sorunsuz gelır gıder
21BF725 21BK093 21AAN992 21BF114 IHLL ETTI E1 DE KENDI ADAMLARI BELEDIYE AIT SONRA E8 DE 8 ARACTAN 5 GELDI 3 YOK BELEDIYE 1 TANESINE ARAZALI DER 1 ACIKLMAZ DIGERI BU SAATTE GECMEZ DER KESIN DAHA ONCESINDE GELEN ARACLARDI NEDEN GELMEDIGI ACIKLAMAZ KENDI ADAMI UCUNDA E1 MINIBUSLERIN UC TANESI YOK 3 TANESI SEYH BEDRETTIN OGLEDEN ONCE GECTI OGLEDEN SONRA 9 ARAC KENDI ADAMININ ONUNDEN GECEREK HAZIRLIGI TAMAMANIYOR ARA ARA BAZILARI BAZILARI DIREK INANMAYAN DENEYEBILIR MUTLAKA RAST GELECEKTR KOYUNCU VE FEIH KAYA YAPACAKLAR

bırılerın aılesı var dıye yakın zamanda göreceksınız şu caddede ailesının tanıkların arsaları var dıye butun aracların gecırecekler
ONCE E7 E9 A4 SONRA FE1 SONRADA HAYALET ETTILERI E3 BBASI E6 SEHITLIK OLABILIR YENI DAGKAPI HATTI E1 E8 E10 HATLARI KENDI YANDASININA HAT GECEREKLER BIZ GORECEGIZ ILERDE KENDI ADAMININ ICIN YAPACAKLAR SONRADA KENDILERIN ISI BITINCE AILELERIN TOPPRAGI BITINCE ARACLAR BIR SONRAKI ASAMA OLAN BOŞ ALANLARA KAYACAK KAYYUM VE DEM DE ETKILI OLAN AILELER ARZALILERIN DEGERLI OLMASI ICIN ILK ETAP DIYARBAKIRDAKI ZIHNIYET ULASIM ULASIM OLAN YER ASIRI PARA EDER ASLA UNUTMAYIN BUNU

Ekli dosyayı görüntüle 54304
siz bukadar bilgilisiniz şöförmüsünüz acaba?

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: fatıh kara
siz bukadar bilgilisiniz şöförmüsünüz acaba?
ŞÖFÜRLER BU KADAR BILEMEZ
BENIM ISIM SOFUR DEGIL AMA SEHIRIN HER TARAFINI GEZEN BIRIYIM HİÇ BİR AMIR HİÇ BİR BELEDIYE BAŞKANI HIC BIR ZABITA AMIRI SUAN BENDEN USTUN DEGIL BEN BELEDIYE CALISMIORUM GECMISTE CALISMADIM CALISMIS OLSAM BU ISIN GECMISTEN BU GUNE YAPMIS OLSAM EGER ASLA BU KADAR KOTU OLMAZDI
SOFURLER HATTI BILSE E1 E8 E10 EN BASIT IHLAL ETMEZ
21AAE342 E8 IHLAL ETMEZ 21AAF970 E1 SEYH BEDRETTINDEN GECMEZ
,21AES779 E1 SON SEFERDE IHLAL ETMEZ 21AAF196 SON SEFERDE IHLAL ETMEZ bu sefer etmedıler son seferde

2006dan 2024 aktıfcaddelerı gezdım kımın ne mal oldugu kımın ne oldugunu alllah gosterdi

hizmet etmek isteyen 2008 2012 arasındaki hatlara baksın bunun en önemli kırsal hatları çıkan c2k bir hat çıkarailirler mi?
g3 kım bılır benım

eski defteri açmış olsalar bazı hatların işleme koyulmadığı görecekler günü birlik hatlar var belediyeler onları çıkaramazlar mesele sayılı insan bilir e3 kaç şekil değiştiği benim gibi sayılı insan bilir belki resmiyette haritalara eklenmemiş olabilir
o zaman kimin araçlara bakım yaptığı bnim sayılı bilir araçların sistemdeki aksaklıkları ben bilirim nadir tek dük amir bilir yoğunluğun aşağı yukarı nerde var bilirim yetkim yok mühadele edemeyen insanım ne tür hatla çözür yada dünya uygulsnmsysn diyarbakır için yoğunluğu getirecek projem var ama açıklamam vali belediye başkanları büyük örnekörnek proje ile yapamacağı için asla ulaşım sorunları çözülmeyecek

Son düzenleme:
21 AAF 954 plakalı BMC Procity üzerindeki Diyarbakır Belediyesi yazısı sökülüp Tunceli belediyesi yazılarak Tunceli de çalışmaya başlamıştır

14 tane hudaya ayrılmayan araclardam oncekı durum

DİYARBAKIR KÜÇÜKŞEHİR BELEEDİYESİNİN FİLOSU

YILLARA GÖRE HESAPLANDI VE ARAÇ UZUNLUĞU SIRALANDI

MERCEDES BENZ 0304 KIRMIZI 1990 MODEL KIRMIZI BEYAZ ARAC 12 METRE DİZEL

001/21AK641(AKTİF SERVİS İŞİNDE MAŞALLAH VAR )( 2007 2011DE 16 18TANE IDI 0302 BİRL. )

NOT İLÇE BELEDİYELERDEN GELME VARDI 0302 0304 HEPSI SUAN HURDADE KOCAKOY HAZRO SILVAN ÇERMİK ÇÜNĞÜŞ GİBİ AMA YKARDAKI ARAC DBB AİT 1990DAN BERİ EĞER O ARAÇLARLA 22 TAHMINI)

ISUZU TURKUAZ BEYAZ 2004 MODEL DİZEL ARAÇ 7.7 METRELİK SERVİS ARACI

002/21HA381 (DAHA ONCE 4 TANE VARDI 3 TANE TESLIM EDILDI 1 TANESI DICLE BEL. SATTI)

OTOKAR SULTAN MAXİ BEYAZ 7.7 METRELİK DİZEL 2006 (ÇÜNĞÜŞTEN GELME)

003/21UC520

BMC BELDE 220 CB BEYAZ 12 METRELİK DİZEL BEYAZ RENKLİ 2007 MODEL (ERGANİ BEL GELME )

004/21HA891

005/21HA892

006/21HA893

007/21HA894

TEMSA METROPOL S MODELİ 2007 BEYAZ RENKLİ 9.3 METRELİK DİZEL

008/21AE071

009/21AU910

010/21AR247

KARSAN J10 MİNİBÜS BEYAZ 2007 DİZEL (7 TANE GELDİ BİRİ VAR SADECE ERGANİDEN .6.28 METRE)

011/21HC140

BMC BELDE 2008 MAVİ VEYA KIRMIZI 12 METRELİK DİZEL MANUEL

012/21DF616(KIRMIZI)

013/21DD623(KIRMIZI)

014/21FN546(MAVİ)

015/21FN547(KIRMIZI)

016/21FN548(KIRMIZI)

017/21DE388(KIRMIZI)

018/21DE889(KIRMIZI)

019/21DC997(MAVİ)

020/21DA899(KIRMIZI)

OTOKAR SULTAN MAXİ CİTY 2009 BEYAZ 7.7 METRELIK

021/21EU552

BMC BELDE 2009 OTOMATİK DİZEL MAVİ KIRMIZI 12 METRELİK

022/21AP701(MAVİ)

023/1AE419(KIRMIZI)

024/21AN227(MAVİ)

025/21AT728(MAVİ)

026/21AT133(KIRMIZI)

027/21AE738(MAVİ)

028/21AN441(MAVİ)

029/21AC645(KIRMIZI)

030/21AL847(MAVİ)

031/21AF751(MAVİ)

032/21AK055(KIRMIZI)

033/21AK199(KIRMIZI)

034/21AD097(MAVİ)

035/21FY292(KIRMIZI)

036/21FY289(MAVİ)

037/21AD691(MAVİ)

038/21AN177(KIRMIZI)

039/21AE675(KIRMIZI)

040/21AV970(MAVİ)

041/21AH357(KIRMIZI)

BMC BELDE USTU AÇIK 2009 MAVİ OTOMATİK DİZEL ÖZEL ARAC 12 METRELİK

042/21AY155(MAVİ)

ISUZU NOVO BEYAZ 7.5 METRELİK 2011 SERVİS DİZEL

043/21UC001

044/21UC002

ISUZU CITIMARK 9 METRELİK BEYAZ DİZEL 2011

045/21HD251

046/21HD252

ISUZU NOVOCİTİ 7.5 METRELİK BEYAZ 2011

047/21HD253

048/21HD254

MERCEDES BENZ CONETTO G SERİ 18 METRELK TURKUAZ 2011 DİZEL

049/21FC242

050/21FD737

MAN LIONS TURUNCU 2011 DIZEL 12 METRELIK

051/21ADT747

OTOKAR DORUK 215 LE KIRMIZI 2011 9.1 METRELİK DİZEL

052/21AH504

053/21AT905

054/21DC406

055/21DC513

056/21DT813

057/21DT715

058/21AL319

059/21DC728

060/21DC237

061/21AU241

062/21DK942

063/21DE345

064/21DC645

065/21DD158

066/21DD563

067/21DD862

068/21DK069

069/21DK273

070/21DD174

071/21DD097

072/21DT398

073/21DU500

ISUZU NOVO BEYAZ 7.5 METRELİK 2011 MOBİL HASTANE

074/21GR768 SAĞLIK MOBİL HASTANE

OTOKAR DORUK 215 T BEYAZ 9.3 METRELİK BEYAZ SERVİS ARACI

075/21TC361

076/21TC529

077/21TC427

ISUZU URBAN CİTY TURUNCU 2012 6.9 METRELIK DİZEL

078/21KF342

079/21KF343

ISUZU CITIBUS 9.5 METRELİK YEŞİL DİZEL 2012

080/21NA908

081/21N649

082/21NC651

083/21NA664

084/21NA792

085/21NA678

BMC PROCITY SARI 2015 12 METRELİK CNG

086/21BF101

087/21BF102

088/21BF103

089/21BF104

090/21BF105

091/21BF106

092/21BF107

093/21BF108

094/21BF109

095/21BF110

096/21BF111

097/21BF112

098/21BF114

099/21BF115

100/21BF116

101/21BF117

102/21BF118

103/21BF119

104/21BF120

105/21BF121

106/21BF122

107/21BF723

108/21BF724

109/21BF725

110/21BF726

111/21BF727

112/21BF728

113/21BF729

114/21BF730

115/21BF731

116/21BF732

117/21BF733

118/21BF734

119/21BF735

120/21BF736

121/21BF737

122/21BF738

123/21BF739

124/21BF740

125/21BF741

126/21BF742

127/21BF743

128/21BF744

129/21BF745

130/21BF746

131/21BF747

132/21BF748

BMC PROCITY CNG SARI 12 METRELIK 2016

133/21BK090

134/21BK091

135/21BK092

136/21BK093

137/21BK094

138/21BK095

139/21BK096

140/21BK097

141/21BK098

142/21BK099

143/21BK100

BMC PROCITY KEDI GOZLU CNG 2017 12 METRELIK

144/21BS751

145/21BS752

146/21BS753(YANDI)

147/21BS754

148/21BS755

149/21BS756

150/21BS757

151/21BS758(YANDI)

152/21BS759

153/21BS760

154/21BS831

155/21BS832

156/21BS833

157/21BS834

158/21BS835

159/21BS836

160/21BS837

161/21BS838

162/21BS839

163/21BS840

164/21BU401

165/21BU402

166/21BU403

167/21BU404

168/21BU405

169/21BU406

170/21BU407

171/21BU408

172/21BU409

173/21BU410

174/21BS899

BMC PROCITY KEDİ GÖZLÜ 12 METRELİK DİZEL SARI

175/21BU411

BMC PROCITY TR DIZEL MAVİ 12 METRELIK

176/21AAF192

177/21AAF193

178/21AAF196

179/21AAF198

180/21AAF199

181/21AAF200

182/21AAF201

183/21AAF202

184/21AAF203

185/21AAF205

186/21AAF206

187/21AAF207

188/21AAF209

189/21AAF213

190/21AAF214

191/21AAF215

192/21AAF219

193/21AAF941

194/21AAF944

195/21AAF945

196/21AAF946

197/21AAF950

198/21AAF951

199/21AAF953

200/21AAF955

201/21AAF970

202/21AAF972

203/21AAF974

204/21AAF975

205/21AAF977

206/21AAF979

207/21AAE322

208/21AAE323

209/21AAE324

210/21AAE325

211/21AAE327

212/21AAE329

213/21AAE331

214/21AAE336

215/21AAE337

216/21AAE339

217/21AAE340

218/21AAE341

219/21AAE342

220/21AAE343

221/21AAE344

222/21AAE345

223/21AAE347

224/21AAJ023

225/21AAF954(HIBE GECICI)

BMC PROCITY TR CNG MAVİ 2019 MODEL 12 METRELIK

226/21AAP018(YANDI)

227/21AAP001

228/21AAP002

229/21AAP003

230/21AAP004

231/21AAP006

232/21AAP008

233/21AAP009

234/21AAP011

235/21AAP014

236/21AAP015

237/21AAP016

238/21AAP017

239/21AAP020

240/21AAP021

241/21AAP022

242/21AAP023

243/21AAP025

244/21AAP026

245/21AAP027

246/21AAP031

247/21AAP033

248/21AAP035

249/21AAP036

250/21AAP038

251/21AAP039

252/21AAP040

253/21AAP041

254/21AAP042

255/21AAP043

256/21AAP044

257/21AAP045

258/21AAP046

259/21AAR661

260/21AAN979

261/21AAN981

262/21AAN982

263/21AAN983

264/21AAN984

265/21AAN986

266/21AAN987

267/21AAN988

268/21AAN990

269/21AAN991

270/21AAN992

271/21AAN993

272/21AAN994

273/21AAN995

274/21AAN996

275/21AAN998

276/21AAN999

BMC PROCITY TR DIZEL 12 METRELİK 2022 MAVİ

277/21AAD572

BMC PROCITY TR DIZEL 18 METRELIK 2022 MAVİ

278/21ADB024

BMC NEOCİTY 8.5 METRELİK MAVİ DİZEL 2022

279/21ACU067

280/21ACU069

281/21ACU71

282/21ACU080

283/21ACT843

284/21ACT846

285/21ACT848

286/21ACT849

287/21ACT850

288/21ACT851

289/21ACT553

290/21ACT858

291/21ACT860

292/21ACT862

293/21ACT871

294/21ACT874

295/21ACT879

296/21ACT880

297/21ACT886

298/21ACT889

299/21ACT891

300/21ACT892

301/21ACT893

302/21ACT895

BMC PROCITY TR DIZEL 12 METRELIK 2023 MAVİ

303/21ADL631

304/21ADL632

305/21ADL633

306/21ADL635

307/21ADL636

308/21ADL639

309/21ADL641

310/21ADL644

311/21ADL646

312/21ADL648

BMC PROCITY TR CNG 18 METRELIK 2023 MAVİ

313/21ABH668

314/21ABH698

315/21ABH706

316/21ABH721

317/21ABH728

318/21ABH734

319/21ABH736

320/21ABH739

321/21ABH742

322/21ABH744

BMC PROCİTY TR 12 METRELİK DİZEL SARI 2024

323/21AES771

324/21AES772

325/21AES773

326/21AES778

327/21AES779

328/21AES781

BMC PROCITY TR MAVİ 12 METRELIK DIZEL 2024

329/21AET529

BMC PROCITY TR 12 METRELIK CNG YEŞİL 2024

330/21AEK113

BMC PROCITY TR DIZEL KORUKLU 18 METRELIK 2024

331/21AET573

332/21AET576
BURDAKI LİSTEMDE HİBE 5 SENELİK OLDUĞU İÇİN BELEDİYE AİT SONUÇTA 5 SENE SONRA GERİ GELECEK
21 AAF 954 plakalı BMC Procity üzerindeki Diyarbakır Belediyesi yazısı sökülüp Tunceli belediyesi yazılarak Tunceli de çalışmaya başlamıştır
LISTEMDE VAR HİBE YAZDIM 225 ARAÇ GEÇİCİ HİBE LİSTEMDE YANDI VAR MESELE BELEDIYE DE AKTİF OLARAK GÖRENÜYOR 14 TANE AYRILMADAN ÖNCE

NETTEN PLAKA SORGULAMAYI BİLEN VARSA SORGULAYABİLİR RESMİ ARAÇLARDA SORGULABİLİYOR

işletme müdürü emri ile ihlaller devam edıyor 21aap992 21bf104 21bf744 müdür emriyor bunlardan eskıden geltıklerı saatte glememeye devam edıyor ayrıca encümen konuşup (özel halk otobuslerı baskanı ıle aynı zamanda encümen araclar gelmesın dıye nlaşma yapılıyor e1 minibüsleri seyh bedrettın adlı akrabasın evının onden gecıyor plakaları altına yazacam birazdan 2 saat sonra kamera görüntüleri inceleyecem net ihlal edip uyarı yemeyen bilinçli müdür ve oho baskanı ıle encüne yanı yapılan operasyonun 09.07 hala e1 mınıbüsü kendı hattından yok ama seyh bedrettınden 12 sefer gectıgını duyduk işletme müdürün akrabasının önünden geciyor hat ona ait degıl

Son düzenleme:
Bunlar neden filo kodu sistemi kullanmıyor. 300 den fazla aracı takip etmek zor olur.
adamlar filo nasıl yönetilir bilmiyor ama kendi adamın caddesinden hile araç araç geçiriyor
e10 da 6 araçtan biri
e8 de 8 aractan sabah 2 tane öğleden sonra 1 tne
e1 belediye araçlarından biri kendı adamın önündengeçildi
e1 encünem yaptıkları adamla 14 minibüsten 4 tanesı kendı ailesin kapısının önünde sorsan hattı bilmiyor der 21ho1175 5 seferde 5 sefer ıhlal ettı seçkn reklamlı araç bir kare köy yolunda görülmedi 13.39 açıp izlesinler en basıt
21ho1194 e1 aracı encünem ıle ısletme müdürü el ele verıp kendı adamının önünden arac gecıyorlar dahası var 4 tane belediye aracı yazabilirim ıhlal eden sabah kendı adamı için 21bf114 21aan992 e1 de sonra 21bf104 bir araç daha var e10 da ıhlal edıyor e8de asıste 6 araç görünüyor birini ıkısı asıs kapatıp seyh bedretttınden gecıyor sabah 21bu408 21bf744 mesele ıhlal edıyor bunların zıhnıyetı kendı yandasları aılelerı akrabaları oluyor bunlar otobus ısletmeden ne anlar kı
sabit yerlerde olmadığı için takip edemiyoruz 2 3 ay bir araç serviste yatar mı anormal bir durum çözümü yok bulamıyorlar ama tek çözüm noktası var
ankara izmir istanbuldan yuksek maaslı eleman getırmek bmc anlayayan furkancan tek servis baka servısı yok fabrıkadan elemanlar getırmek zorunda 2 3 4 ay rahat yatan araç var beledıyenın

başka servis için donamlı servıs elemanı şartı ıle başka servısın dıyarbakıra ıhtıyacı var elımızdekı araclardan kurtulamıyoruz bmclerden

21ho1175 15.43 de hıne ıhlal ettı e1 olarak seyh bedrettın adamı encumen dedıgını bılerek yapıyor
21ho1094 ve 21ho1194 bu sefer ıhlal ettı adamlar nms olsa hattın bellı adam ona buna kpk olan ınsan asla hattına gelmez

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar