Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 27 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Hocam Diyarbakıra Açılması Gereken Önemli Hatları söylermisiniz.

@Fatih 21 @fatıh kara

Güzergahı Haritada çizerek gösterirseniz daha iyi olur.

Sayın Başkan Ulaşımdaki sorunu çözmek yerine. Kiliseye gidip noel ayinine katılmış. Bazı Hatlarda Körüklüler Boş gidip Boş geliyor! Şu Körüklüleri Yoğun olan hatlara ve yoğun olan saatlerde Hareket ettirseniz ne olur?
Bunların işi asla ulaşım olamaz kiyskcilik
Bugün e1 de 14 aracın 13 farklı saatlerde ihlal ediyor toplam ihlal sayısı 128 seferde özel halk otobüsleri 79 kendi ailesin önünden geçiren Berivan koyuncu sormak lazım fesih kaya pervanecilere sorun niye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor bu araçlar
Belediye neden işlem yapmıyor kendi aileleri var diye
E1 de 21bk093 mesele E8 21bk092 neden en basit ihlal ediyor 21bk899 galiba birde dahası var ama işlem yapmıyor
Bunlar kalkip ulaşım hizmeti mi verecek asla vermezler
21aaf970 365 günde 345 kez kendi ailesinin önünden geçtiği
21bk093 mesele

D3 | Balıkçılarbaşı - Huzurevleri Hattı D tipi Cezaevine veya Araştırmaya kadar uzatılmalı bence.
Bunlar yapmamalı daha önce dediğimiz şeyler var

Screenshot_2024-12-27-19-48-47-877_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Çok sayıda araç bunu yapıyorlar cengiz ve Berivan koyuncu yaptiyor eğer yaptırmıyor da şayet adamlar neden işlem yapılmıyor

Hatlar çizilmesi yapacak vaktim yok arkadaşlar

Hafta sonu 21bf114 saatsiz geliyor araştırmada gidip yatıyor E1 de adamlarına 6 da hizmet edenler asla başarıya ulaşmak için ulaşım yapamaz Berivan ve cengiz bir tık bu işi yapiyorsaniz bu ne ??

Şerefli insanlar kendi ailelerin önünden 21aaf970 geçirmez hak etmediği araç E1 21adl648 geçirmez kendi ailelerij olduğu caddede ce3 orda işi olmaz

Screenshot_2024-12-28-08-39-55-372_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Kendi için 21bf114 21bf120 gibi bozuk insanları gerip kendi aileleri için bilerek getirmesi olmaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime

Konu görüntüleyen kullanıcılar