Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 27 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Sayın Başkan Ulaşımdaki sorunu çözmek yerine. Kiliseye gidip noel ayinine katılmış. Bazı Hatlarda Körüklüler Boş gidip Boş geliyor! Şu Körüklüleri Yoğun olan hatlara ve yoğun olan saatlerde Hareket ettirseniz ne olur?
Bunların işi asla ulaşım olamaz kiyskcilik
Bugün e1 de 14 aracın 13 farklı saatlerde ihlal ediyor toplam ihlal sayısı 128 seferde özel halk otobüsleri 79 kendi ailesin önünden geçiren Berivan koyuncu sormak lazım fesih kaya pervanecilere sorun niye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor bu araçlar
Belediye neden işlem yapmıyor kendi aileleri var diye
E1 de 21bk093 mesele E8 21bk092 neden en basit ihlal ediyor 21bk899 galiba birde dahası var ama işlem yapmıyor
Bunlar kalkip ulaşım hizmeti mi verecek asla vermezler
21aaf970 365 günde 345 kez kendi ailesinin önünden geçtiği
21bk093 mesele

D3 | Balıkçılarbaşı - Huzurevleri Hattı D tipi Cezaevine veya Araştırmaya kadar uzatılmalı bence.
Bunlar yapmamalı daha önce dediğimiz şeyler var

Screenshot_2024-12-27-19-48-47-877_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Çok sayıda araç bunu yapıyorlar cengiz ve Berivan koyuncu yaptiyor eğer yaptırmıyor da şayet adamlar neden işlem yapılmıyor

Hatlar çizilmesi yapacak vaktim yok arkadaşlar

Hafta sonu 21bf114 saatsiz geliyor araştırmada gidip yatıyor E1 de adamlarına 6 da hizmet edenler asla başarıya ulaşmak için ulaşım yapamaz Berivan ve cengiz bir tık bu işi yapiyorsaniz bu ne ??

Şerefli insanlar kendi ailelerin önünden 21aaf970 geçirmez hak etmediği araç E1 21adl648 geçirmez kendi ailelerij olduğu caddede ce3 orda işi olmaz

Screenshot_2024-12-28-08-39-55-372_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Kendi için 21bf114 21bf120 gibi bozuk insanları gerip kendi aileleri için bilerek getirmesi olmaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
Asis araçların sistemi kapatıyorlar halkına sözde hizmet ve bedavanin anlamı yok millet saatlerce durakta bekletecekler ahlak yok bunlarda kendi adamlarinin el altı onunden geçirmeye başladılar cengiz ve berivancik
hocam bazı araçlar buaralar asiste gözükmemeye başladı

sözde halk otobüs şöförleri XXX başkanı ve Belediye başkanının verdiği sözler vardı 1 ocakta yürürlülüğe girecekti 5 ocak oldu hiçbiri gerçekleşmedi.
Zaten yapmayacaklar dedik dedim bunlar mı sözünü tutar belediye başkanı Serra ve hatun ile iş olur mu ?
Dağa paraları gönderen
Yandasina köle olan
Ailesine el altı torpil yapan Berivancik ve ulaşım daire başkanı ile olur allah aşkına bunların ulaşım olur mu ?
Demnin en kötü başkanları bunları ulaşım da tam bir fiyosko bunlar
Dediğimiz bir iki şeyi tek yaptılar

Belediyenin akil adamlarla yonetilmesi lazım Zülküf Karatekin Osman Baydemir gibi ileri düşünen insanlar lazım dem içinde geçmiş en iyi iki başkan hukuku bilen adamlar işi yapacak kadrolar lazım
Ulaşımdan tek kelime anlamayan ise yaramaz adamlar şeyh Bedrettin deki ailelerine torpil uygulayan kişiler ulaşımı yönetiyor

Şehir içine hat lazım belediye bunu görmüyor

Geçenlerde 65 70 arası eski şoförler neden istifa etti bir açıklama yapsınlar şoförler neden zorluk çıkarıldı amirler neden işi bilmeyen kişilerden tercih ediliyor nöbetçi soforlerde neden torpille ozerenek seçildi açıklasınlar güçleri yeterse gerçekleri ama yalanları değil

Özel halk otobüsleri başkanları aralarında geçen pazarlık ne
Neden özel halk otobüsleri.baskani encümen yapıldı gerçekleri açıklasınlar halka cesaretli adam varsa

E8 de 21bf731 21bf735
E10 da şeyh Bedrettin caddesi aşığı 21bk100
E1.de opetci.seyh Bedrettin aşığı olan şoförü neden verdiler 21aan992
Bunlar sabah sabah direk araştırmaya gidiyorlar ya da OPET.seyh Bedrettin de ailesin oldugu caddede hakkı olamayan caddede
21aaf970.365 de 360 kez hakkı olmayan cadde geçiyor belediye sorsan yanlislikla geçmiş der cesaretiniz varsa torpil yapıldığını şikayet olmasına rağmen ailelerimiz var şikayetleri işleme almadiklari söylesinler dem parti bu

Nobetcileri 21aaf970 ve 21adl648 kendi ailelerin önünden başlıyor dem torpilde ailesine bir numaralik iş yapıyor yalansa çıksınlar kamera görüntüleri ile çıkarsınlar haydi çıkarsınlar cikaramazlar asla

Kendi ailelerinin onunden geçirmiyorsa şayet neden E1 ce3 nöbetçisi şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor şikayet varsa işlem almiyorsaniz torpil olduğu için değil miydir ??

Screenshot_2025-01-06-01-08-24-900_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-08-41-297_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-09-53-190_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-10-02-784_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Bu araç ihlal ediyor 21aae327 de şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor niye e9 ihlal etmedi ama E1 E8 ce3 ihlal etti torpilli adamlar var diye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
Hocam dağa giden paraları kanıtlayabilirmisiniz? hala paralar gidiyormu eğer gidiyorsa Kayyum Süreci hızlanabilir.
Öyle bir uygun bir şekilde işi yapıyor ki o yüzden ihale alan firmalar veya onlarla birlikte iş yapan kişilerin devlet tarafından incelenmesi şart

Yaptıkları iş şoförleri kurban olmak aileleri için
21aaf970
21aae325 galiba E8
21aaf207 sanki şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor adam hattına bile gelmiyor bile
Son seferde adam olmayan kişiler şeyh Bedrettin caddesinden birileri için geçiyor
Bu işini yatmak ile yapan kitapsizlar var mesele
Belediye özellikle bu adamı seçiyor adam olmayan hattına gelmez gelemez adam gibu işini yapamaz karekteri olmayan A4 e9 e7 köpek olur gelir E1 E8 e10.ce2 ve fe1 şeyh Bedrettin caddesinden geçer hattın dışına çıkar adam değildir ki hattına gelsin adam gibi

Screenshot_2025-01-08-08-37-54-195_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:

Diyarbakır’da toplu taşıma krizi büyüyor!​

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerindeki yetersizlik, vatandaşları mağdur ediyor.
Sait BAYRAM’ın Özel Haberi
TİGRİS HABER -
Uzun bekleme süreleri, özellikle hastaneye gitmek zorunda kalan yurttaşlar için ciddi bir kriz haline geldi. Vatandaşlar, soğuk havada 45 dakika otobüs beklediklerini, büyük mağduriyet yaşamaktan şikayetçi
Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerindeki aksaklıklar, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Otobüs seferlerinin azlığı nedeniyle duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalan yurttaşlar, özellikle soğuk havalarda ciddi sıkıntılar yaşıyor.

45 DAKİKA OTOBÜS BEKLİYORLAR!
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için otobüs bekleyen bir vatandaş, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle ifade etti: “Yaklaşık 45 dakikadır araştırmaya gidecek otobüsü bekliyorum. Soğuktan neredeyse donmak üzereyim. Hizmet böyle olmaz, yazıklar olsun.”
SAĞLIK HİZMETLERİNE ERİŞİM RİSK ALTINDA
Ulaşım sorunu, özellikle hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar için daha büyük bir problem haline geliyor. Sefer sayılarındaki eksiklik, sağlık hizmetlerine zamanında erişimi engelliyor ve bu durumun giderek daha ciddi bir krize dönüştüğü belirtiliyor.
VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR
Yurttaşlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak acil çözüm talep ediyor. Özellikle sağlık gibi hayati bir alanda ulaşımın aksamasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan vatandaşlar, otobüs seferlerinin artırılmasını ve ulaşım hizmetlerinin düzenlenmesini istiyor. Diyarbakır’da ulaşım sorununun çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin somut adımlar atması bekleniyor.

Diyarbakır’da toplu taşıma krizi büyüyor!​

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerindeki yetersizlik, vatandaşları mağdur ediyor.
Sait BAYRAM’ın Özel Haberi
TİGRİS HABER -
Uzun bekleme süreleri, özellikle hastaneye gitmek zorunda kalan yurttaşlar için ciddi bir kriz haline geldi. Vatandaşlar, soğuk havada 45 dakika otobüs beklediklerini, büyük mağduriyet yaşamaktan şikayetçi
Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerindeki aksaklıklar, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Otobüs seferlerinin azlığı nedeniyle duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalan yurttaşlar, özellikle soğuk havalarda ciddi sıkıntılar yaşıyor.

45 DAKİKA OTOBÜS BEKLİYORLAR!
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için otobüs bekleyen bir vatandaş, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle ifade etti: “Yaklaşık 45 dakikadır araştırmaya gidecek otobüsü bekliyorum. Soğuktan neredeyse donmak üzereyim. Hizmet böyle olmaz, yazıklar olsun.”
SAĞLIK HİZMETLERİNE ERİŞİM RİSK ALTINDA
Ulaşım sorunu, özellikle hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar için daha büyük bir problem haline geliyor. Sefer sayılarındaki eksiklik, sağlık hizmetlerine zamanında erişimi engelliyor ve bu durumun giderek daha ciddi bir krize dönüştüğü belirtiliyor.
VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR
Yurttaşlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak acil çözüm talep ediyor. Özellikle sağlık gibi hayati bir alanda ulaşımın aksamasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan vatandaşlar, otobüs seferlerinin artırılmasını ve ulaşım hizmetlerinin düzenlenmesini istiyor. Diyarbakır’da ulaşım sorununun çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin somut adımlar atması bekleniyor.
Çözüm yok araç yok şoför alımı yok metro yok tramvay yok bozuk otobüsler var torpilli şoförler var kiyakli aileler var bunlar hayata çözüm bulacaklar asla bulamazlar E1 bak en basit az önce kiyakli şoför yaptığına bak batıda olsa şu şoför direk işten atılır adamlar torpilli adamı veriyorlar bunlar hayat yok

Bunu yapan 365 günde 359 kez yaptı işlem yemedi
21aaf970 365 günde 370 kez ihlal eti işlem yemedi
21adl644 ce3 en tanıdık plaka ile 365 günde 419 kez hat dışı gider işlem yemedi
21bk093 100 günde 294 kez ihlal eder işlem yemedi
21bk091 100 günde 356 kez ihlal eder işlem yemez
21bk092 tam 496 kez ihlal eder işlem yok
21bf731 tam 187 kez ihlal eder işlem yok
21bu408 tam 138 kez ihlal ediyor işlem yok
Daha disiplin yok olmayan yerde asla başarı olmaz kendi aileleri ön planda belediye de PKKli aileler sadece hizmet var

Screenshot_2025-01-10-00-57-12-240_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-10-00-58-48-562_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

11 Ocak 2024 kendi aileleri olmadığı yere ihlal ediyorlar bilerek E1 E8 e10 Berivan koyun cengizcik şerefli insanlar başkalarin hakkını yemez gelmesi gereken ihlal etmez namus olsa tabikide

Screenshot_2025-01-11-08-38-12-514_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Screenshot_2025-01-11-08-40-58-345_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Kendi adamlarin önünden E1 minibüslerini geçiyorlar serefleri varsa aksini kanıtlamış olsunlar edemezler 14.minibusten 9 tanesi ihlal ediyor kendi ailelerin olduğu cadde şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor e9 olduğu serefleri varsa kamera görüntüleri ile aksini iddaa etsinler edemezler 26 günde ihlal eden 186 minibusten 100.ustu 06.20 ile 01.00 ihlal edenlere rast gelecekler serefleri varsa kanıtlamış olsalar lakin mümkün değil berivan.koyuncu ailesine torpilli encümen olan fesih kaya ile yaptırıyor 35 dk 3 minibüs ihlal ediyor 1 hattına geliyorsa sorun nerde el altı kiyakcilik yaptıkları için 21bk092 21bk093 21bf114 yalakalari E1 e8.e10 özellikle seçiyorlar yalaka takımı getiyorlar bir daha da hazırlık yapıyorlar

Son düzenleme:
Furcan Serviste 60 Civarı Otobüsün Yattığı Söyleniyor doğrumu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar