Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 21 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

hocam man lions city kullanılabilir ama kliması yok bu beyaz bmc 2007'ler kullanılabilir bmc belde'Ler kullanılabilir Okullara Ring hastag açılır İlk Mesela Örneğin
Saat 7:30'ta Huzurevlerinden Araştırma Hastanesine 1 Araç (Elazığ Bulv Yönünden Üçkuyuya)
Saat 7:30'ta Huzurevlerinden Araştırma Hastanesine 1 Araç (Bedri Ayseli Cad. yönünden)
Huzur evlerinden Araştırmahastanesi tarafına büyük bir yoğunluk var benim bildiğim taraftır.
#OkullaraRingSeferi

Ücretsiz olamazmı?
ben vereyim yapmazlar ulaşım diyarbakırd gerçek anlamda düzeltmesi için bağımsız ulaşım daire başkanlığı bu mümkün değil gereksiz olan ilçeler şöför sayısını azalttıyor
ergani merkez
başlı basına sorun merkez ilçeler yapılmaz

berivan koyuncu 21aap992 kendi ailesiniin önünden geçiyor asis kaparak torpıl işi
21bf114 bir tane bıyıklı nms sız koymuşlar araca adam olmayan hattına berivan el altı emri ile gelmiyor 09.03 de neden araştırmaya gidersin berivan sayeniizde

bu 21 BS Şöförleri niye bukadar agresif?
Hangi araç acaba

Ayrıca Berivan koyuncu torpille doymuyor
21aaf199 e1.kendi ailesin önünden geçiyir 20.32 de
21aaf215 E8 aracı 20.39.da şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor
Yetmiyor
21adl644 ce3 ailesin önünden 20.15 de geçiyor
Hepsine tabela açıyor dem adamına torpil yapar adam.olsa adamına sadece hizmet eder
21aaf341.plakali.01.00.32 de intim ışıkların dönüyor e9.yapabilir mi asla yapmaz ama.ce3.e1.e8.el.alti.kiyakcilik yapıyor

Screenshot_2024-11-07-01-00-04-956_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-07-01-00-43-730_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

21 BS 837 A3 İnsan gibi sakince neden Araştırma durağına girmedin abi dedim. abi ineceğim durağıda geçtin dedim. adam bana bağırmaya başladı öne geçtim ön kapının açılmayan kapının orası dedim bi sonraki durakta inerim eve biraz uzak ama olsun şöför bey dediki ben geç kaldım geç arkaya otur yerinde falan dedim abi ne oluyor niye bağırıyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 58199
Aynen böyle gitti kimsede sesini çıkarmadı o otobüste yazıklar olsun bole halka. tanıyormusunuz şöförü?
BU ve BS Şöförleriyle anlaşamıyoruz çok agresifler hocam diğer bir körüklü bide mavi solo cng otobüs (plakasını hatırlamıyorum) şöförüyle konuşmuştum ulaşım hakkında vb onların sohbeti iyiydi çok babacan adamlardı bunlara bulaşmamak lazım. :)
O aracın bir şoförü efsane f2 şoförü diğeri bende beğenmedim tahmin ettim kimin olduğunu
Normal psikoteknik geçiyorlar sözde ama asabilik uç derece
F2 dediğim efsane yanında çok klas bir şoförü vardı o adam emekli olanca yanına
Kamyon şoförü vardı bir sanki E8 de saat 12.49 da guzergh dışı yaparken bende itiraz ettim o bağırdı bende bağırdım kesin o.

Ring faaliyetleri olsa insanlarda aslında kabul etse memur-sen TOKİ ve 635 tokilerde sorun bitecek memur-sen için ek ihtiyaç olan hatlara kalmaz
Memur-sen TOKİ 635 TOKİ ring olsa
A3 A4 C4 C5 E1 E2 E7.E8 E9.E10 FE1 Z7 M3 O2 YURUYEREK O1 İLCELER BİR KİSMİ ERGANİ EGİL DİCLE CERMİK ÇÜNGÜŞ (AKTARMALİ HANİ /ERGANİ DİCLE HANİ HATTİ )

Son düzenleme:
hocam eskiden memursene ring vardı busefer a3 sabahları girerdi sonra a3 girmez ring başlardı en son memursen ve maliye ring'i kaldırdılar A3 sabah akşam girmeye başladı şuan bazen Cezaevi ring'in üstünde bazen Maliye'de yazıyor bazen Maliyeden geçiyor sanırsam.
Eski yazı benin bildiğim cezaevi ring geçmez ama araçlardaki yazısı sikmek ten acizler belediye ki yöneticiler
Belediye boş insanlar yönetici amir bugün amr ve ulaşım daire başkanlığı Berivan koyuncu öğleden sonra adamını önünden araç geçirsin açsınlar 21ho1057 21ho1098 muydi 21ho1016 miydi adamların önünden geçirmek için encümen ile yol yapsinlar ancak işleri torpil adil ulaşım yok ki

İl mecliste iki madde ilgimizi çekti

- Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının 04.11.2024 tarihli ve E-42740721-841.02-208428 sayılı Yol Bakım ve
Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığından alınan 03.10.2024 tarihli ve E-50455885-841.02-202510 sayılı
yazıları gereği, 2024 mali yılı bütçesinde bulunan, 46.21.01.33- 06.2.9.01-5-06.2.2.01 Hammadde Alımları harcama
kaleminden 180.000.000,00 TL ödeneğin alınarak, Ulaşım Dairesi Başkanlığının (Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü)
46.21.01.41-04.5.2.01-5-06.1.4.01 Kara Taşıtı Alımları harcama kalemine aktarılmasına ilişkin başkanlık yaz

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının 04.11.2024 tarihli ve E-77410132-105.04-208067 sayılı 5393
sayılı Belediye Kanunu’nun 70’inci maddesine göre belediyeler kendisine verilen görev ve hizmet alanlarında, ilgili
mevzuatta belirtilen usullere göre şirket kurabilmektedirler. Toplu taşıma faaliyet alanı sürekli genişleyen ve nüfus
yoğunluğu artan birçok büyükşehir belediyesi söz konusu hizmeti sermayesinin % 50’ den fazlası kendilerine ait
olan belediye şirketleri aracılığıyla sunmaktadır. Sürekli gelişen ve büyüyen kentimizde daha kaliteli etkili ve
ekonomik bir hizmet sunabilmek için toplu taşıma hizmetlerimizi, sermayesinin tamamı belediyeye ait olacak bir
belediye şirketi aracılığıyla sunulmasının gerekli olduğu düşünülmektedir. Toplu taşıma hizmetlerinizde yaşanan
sıkıntıların kısmen giderilebilmesi için söz konusu şirketin bir an önce kurulabilmesi için gerekli yasal prosedürlerin
başlaması gerekmektedir. Söz konusu yukarda belirtilen gerekçelere istinaden Belediyemizce şirket kuruluşunun
yapılabilmesine ilişkin başkanlık yazısı

Berivan koyuncu cengiz ulaşım daire başkanlığı başkanını sizde namus ve şeref varsa şayet

19.37 de 21aaf970 E1 tabelalı
20.15 de 21adl644 ce3 tabela
20.33 de 21aaf214 E8 tabela
00.58.45 de 21aaf341 E1 tabelalı
Ne işi Berivan koyuncu ailesinin önünden geçiyor namus varsa sizde namus uyarı ile o hattan çıkarmıyor sunuz.

Berivan koyuncu ve xengizcik şeref olsa
09.00 bile ihlal eden pis bıyıklı neden başka hatta almıyorsun namus kisisen o senin ailenin caddesinden E1 e10 E8 iken geçiyor değil nms E8 E1 221 kere kayyum dönemde ve HDP dönemde yakaladık adam hat dışı gidiyor özenerek seçmece adam seçiyorsunuz bilerek

Screenshot_2024-11-08-08-31-08-449_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-08-09-04-30-947-edit_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:
E1 hattı metropolden tekel kavşağı 75 iplik OPET köy yoluna girer düz araştırmaya gitmez asla ya da OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçmez.

Kırmızı ile olan hatalı 08.35dan sonra
Kayyumda koyuncu ailesi şeyh Bedrettin caddesinde arza ve aileleri var diye kayyum zamanda pembe olan yerden geçirmeye çalışıyor hem dem hem kayyum ile anlaşmaları oldu
Kırmızı olan da güzergah hatası şoförler biraz özel halk otobüsleri ve belediye deki iş guzar şoförlerde işini yapar ama yok ki namuslu olan gelir namusunu kaybeden adam işini yapmaz
Yeşil olan yer 2016 dan beri sabit hatta 08.20 ilk zamamlar geçerken koyuncularin ve pembe ve arka tarafından arsalari olanlar belediye namuslu adam olmayınca at kosuyorlar demde namus adam olsa geçmişi bilen kişiler tarafından söyleriz adamlarda bir tık namus olsa adamı için iş yapmaz demde Şerefli adam varsa çıksın aksini iddia etsin etsin 2006 dan beri takip ediyoruz ulaşımda rezilliği görmeyecek miyiz sizin
Bugün demde namus olsa Ahmet Kaya caddesi hizmet verir huzur evlerine hizmet verir bbasina hizmet verir şehitliğe eski yeri gibi olmasa o şaşalı günleri olmasa da bir olgun seviyede uygun seviye getirir

IMG_20241109_070200.jpg

Güzergah yeşil olan 2016 dan beri
E10 E8 ve E1 hatları
Not fe1 köy yolu aracı yandasina vermek için Ömer Miran adında müdürün o dönemki şoförlere ve orda 2 tane amir olması ve söz vermesi ne ilginç ise o da müdür ve o caddede akrabası geçmişte olması özellikle seçmece adam koysan bu kadar olmaz yani.

Not 2 Ömer denilen adam de3 kapatmak için birine kızıp intikam ve verdiği sözler yüzünden araç yetersiz diyecek kadar kaliteli olmayan laflarla demesi kadar saçma bir şey olamaz yarın öbür gün de3 geri yada b.basi hattı açacaklar aileleri koyuncular önünden geçecek demedi demeyin biz burdayiz kendinize o.kadar güveniyoruz ki demde namuslu olan olsa göreceğiz size namuslu demedigimiz pek uzak değil kendi ve yandaşlarıni çözüm üreten. Boş beles insan topluluğu diyeceğimiz öyle uzak değil
Pembe olan
E9 A4 e7
Not A4 köy yolu yazar köy yolu da yeşille cizilendir
Kırmızı olan yer e2 ce2.o1 t2 dışı köyler ve ilçelerin yeridir

Diyarbakır da hakkı yenen yerler

1 Ahmet Kaya caddesi Siverek caddesi
2 balıkçılar başı
3 gaziler Musa Anter
4 şehitlik küme evleri eski ilçe garajı (doğu)
5 huzur evleri
6 450 evler
7. Memur-sen TOKİ 635 TOKİ
8 eski toplu konut
9 nazım hikmet
10 d tipi cezaevi bizce.bir hat verilmeli
11 yeni hal 1 ve 2..caddesi
12 bağlar dörtyol tarafları
Vb
Bazilarin adam olmaz bazıları belediye siyasi uzantısı dem gibi halkçı.olmayan adamların toplandığı yer olur sen halkçı olsan en basit Berivan ve küçük cengiz o.koltuk olmaz

Cengiz ve Berivan serefli ise
21aaf970
21adl644
Plakalı araçlar neden opetten şeyh Bedrettin caddesinden ilk sefer başlar namuslu adamsanix açın kamera görüntüsünü çıkın gelin adamsanix namuslu demde namuslu adam olsa E1 E8 ce3 ilk sefer ordan geçmez her gün her gün geciyor.
Az önce 21bf104 E8 ve 21bf114 E1 opetin bekçileri namuslu olsanız OPET şeyh Bedrettin caddesinden E1. E8 aileniniz önünden ne isi. Var küçük cengiz koyuncu Berivan.
Berivan serefiniz varsa 21bf114 önündeki izle adam Asis kapatıyor şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor NAMUSLU olan 21bf114 ve onun önündeki cezai işlem uygula namusun varsa

Son düzenleme:
hocam belliki belediye, otobüsler için şirket kuracak onun adımını atıyor.

Diyarbakır’a müjde; 82’si için izin çıktı​

Diyarbakır’da ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak yeni araçların alımı için kısmen izin çıktı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, imza için bekliyor​

1731315161221.png

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi meclisi bir süre önce kentteki ulaşım sorununa ilaç olacak 150 yeni otobüsün alınması için karar çıkardı. Ancak, karar bakanlığa takıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır için alınması düşünülen 150 yeni otobüs için, ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle izin vermedi. Bakanlık, belediyenin hurdaya çıkardığı 14 otobüsün yerine yenilerinin alınmasını onayladı.

Yapılan girişimler sonucu bakanlık, 82 yeni otobüsün alınmasını ‘evet’ dedi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yaptığı yazışmalar sonucu 82 otobüsün alımına izin verildiğinin sözlü olarak kendilerine iletildiğini ancak resmi yazıyı beklediklerini söylediler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan resmi yazı geldikten sonra 82 yeni otobüsün alımı için girişimlerde bulunulacak.

Kaynak CEGA Medya

• Beğen
Tepkiler: Fatih 21

Diyarbakır’a müjde; 82’si için izin çıktı​

Diyarbakır’da ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak yeni araçların alımı için kısmen izin çıktı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, imza için bekliyor​

Ekli dosyayı görüntüle 58589
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi meclisi bir süre önce kentteki ulaşım sorununa ilaç olacak 150 yeni otobüsün alınması için karar çıkardı. Ancak, karar bakanlığa takıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır için alınması düşünülen 150 yeni otobüs için, ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle izin vermedi. Bakanlık, belediyenin hurdaya çıkardığı 14 otobüsün yerine yenilerinin alınmasını onayladı.

Yapılan girişimler sonucu bakanlık, 82 yeni otobüsün alınmasını ‘evet’ dedi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yaptığı yazışmalar sonucu 82 otobüsün alımına izin verildiğinin sözlü olarak kendilerine iletildiğini ancak resmi yazıyı beklediklerini söylediler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan resmi yazı geldikten sonra 82 yeni otobüsün alımı için girişimlerde bulunulacak.

Kaynak CEGA Medya
Bu güzel oldu işte ama Man Otokar Isuzu olursa güzel.olacak.

BMC alır kesin Mercedes alıp haram ederler
Cengiz ve Berivan koyuncu adlı müdür torpille doymuyor
Bugün kendi ailesinin önünden geçirmeye doymadı
E 1 de
21aap992 5 sefer ihlal
21bf725 2.sefer
21bk093 3 sefer
21aan979 5 sefer ihlal
21aaf970 kendi ailesin caddesinden geçiyor namuslu kişi olsa aksini iddia eder
E10 da
21bk090 3 sefer
21bf118 4 sefer
21adh688 7 sefer
21aap026 4 sefer
21aar661 5 sefer
21aap042 4 sefer

E8 de
21bk091 4 sefer
21bk092 6 sefer
21adh744 4 sefer
21bf731 5 sefer
21bf744 4 sefer
21bu405 4 sefer
21bu408 4 sefer
21bk899 4 sefer
21aaf977 1 sefer şeyh Bedrettin caddesinden eğer belediye de Berivan koyuncu ve cenigiz ulaşım daire başkanlığı namusu varsa söylesin yok öyle birşey bir tane E9 şeyh Bedrettin dışı gitmez ama E1 E8.e10 fe1.ce2 belediye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor E1 minibüs bugün rekor kırdı 105 seferden 62 tanesi.ihlal gerisi hattına geldi

Son düzenleme:
Bu güzel oldu işte ama Man Otokar Isuzu olursa güzel.olacak.

BMC alır kesin Mercedes alıp haram ederler
Cengiz ve Berivan koyuncu adlı müdür torpille doymuyor
Bugün kendi ailesinin önünden geçirmeye doymadı
E 1 de
21aap992 5 sefer ihlal
21bf725 2.sefer
21bk093 3 sefer
21aan979 5 sefer ihlal
21aaf970 kendi ailesin caddesinden geçiyor namuslu kişi olsa aksini iddia eder
E10 da
21bk090 3 sefer
21bf118 4 sefer
21adh688 7 sefer
21aap026 4 sefer
21aar661 5 sefer
21aap042 4 sefer

E8 de
21bk091 4 sefer
21bk092 6 sefer
21adh744 4 sefer
21bf731 5 sefer
21bf744 4 sefer
21bu405 4 sefer
21bu408 4 sefer
21bk899 4 sefer
21aaf977 1 sefer şeyh Bedrettin caddesinden eğer belediye de Berivan koyuncu ve cenigiz ulaşım daire başkanlığı namusu varsa söylesin yok öyle birşey bir tane E9 şeyh Bedrettin dışı gitmez ama E1 E8.e10 fe1.ce2 belediye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor E1 minibüs bugün rekor kırdı 105 seferden 62 tanesi.ihlal gerisi hattına geldi
hocam bu bazı bmc'ler (sarı olanlar cng) yan yatıyor demiştim sizde araştıracağım demiştiniz kaynağını öğrendinizmi

hocam bu bazı bmc'ler (sarı olanlar cng) yan yatıyor demiştim sizde araştıracağım demiştiniz kaynağını öğrendinizmi
Çok sıkı çalışma programina girdim o konuda bir BMC araçlarından anlayan arkadaşımız var Rusya'da bu işi bilse bilse o iyi bilir en ince ayrıntısına kadar
Olmasa eski şoförlerden bizde Ahmet diye bir dostumuz var İngiltere Fransa ya tırla gidip geliyor ondan da sorabilirim birde İzmir'de olan bir BMC anlayan bir dostumuz var en kotu ona soracam ilk hedef Rusya'da arkadaş onu bekliyorum.

Kış ayları bizim işler çok farklı boyutlara geçiyor mesele şehir içini takip edemiyoruz

Belediye de namuslu olmayan kişiler at koşuyor

14 minibüste 98 ihlal adama veren Berivan koyuncu ve fesih kaya adamlarsa desinler araçlar ihlal etmedi şerefli insanlarsa

E8 de 56 seferde 29 ihlal var
Berivan sende bir tık namuslu iseniz başka yerden neden geçirdin Asis neden kapattiyirsun sende namus varsa Berivan ve cenigiz adamsınız kendi adamına saaat 06.20 de üniversitesi de çıkan sonra 06.10 da çıkan e9 tersten adamına verme eşitsizliği kapat adamsanuz namusun varsa aileniz varsa adamsanuz onun bunun köpeğini yapmayan çıksın

21adl633 ce3 namuslu adam olsa cengiz şeyh Bedrettin caddesinden geçirmez kapı dışarı adam o adam olmayan şoförü

21aaf970 deki namuslu olsa şeyh Bedrettin caddesinden geçmez sen niye ailenin olduğu caddeye gitmesine izin verdin Berivan koyuncu biraz namus olsa şoför değişikliği yaparsın karekterli müdür olsa yapar

E1 de 21bk093 evi şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor diye adam hattına gelmiyor karekterli adam olsa E1 E8 e10 olmaz

Sonra 21bf114 adam olsan 09.00 araştırma gitmez sende bir tık namus olsa özellikle namuslu olmayan şoför neden E1 verdiniz sor

Sonra 21bk092 adam Asis kapattıp.seyb Bedrettin caddesinden geçiyor e8 aracı Berivan bir tık namus yok sende ki o o.hatta

21bf748 21bu405 21bu408 2@bk899 ara ara şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor

21aap042 21aar661 21bk090 21adh668 21bf118 namussuz verip şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor ce3 E1 E8 e10 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor ama sen adam gibi adam olsan ailenin onundej gecirmezsin bir tık şeref varsa işini adam gibi yapanı ver

21aaf955 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor başlıyor E8 nöbetçi Berivan sende namus olsa şeyh Bedrettin caddesinden geçen karektersiz adamı vermezsin.

E1 minibüs E1 belediye E8 belediye.e10. belediye fe1 belediye ce2 belediye 132 ihlal etti senin adamın için
Peki e9 E7 A4 de diğer caddeden geçen bir adam karektersix yapan varmı senin ailenin önünden geçiyor araçlar sene işlem yapmıyorsun

21bf728 adam son seferde tabale kapatıyor namuslu bu ring üç kuyu karekterli olsan onu vermezsin işlem.yaparsin erken paydos ediyorlar son seferi atmiyorlar namuslu adam.olsa yapar. Namussuz varsa o.ringe koyuyorsun
21bf110 çoğu seferde gelmiyor son seferde ihlal.ediyir senin gibi 5 olunca evine giden müdürlrr yüzünden ailelerine eşine dostuna torpil yapmaktan öteye gitmeyen ise yaramayan müdürler ulaşım başında

Son düzenleme:
hocam bu konuyu bitirmeyelim. ara ara da olsa yazalım benim yazacağım fazla bişey olmuyor olsa yazarım. Buarada bu yeni Kürtçe Zazaca ve Türkçe yazılar çok ta yakışmış. 👍
Yeni 82 Otobüs Sarı renk'te olacak bence otokar ve isuzu olma ihtimali var belediyenin paylaşımlarından belli oluyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar