Önce hatları öğretin siz önce şeref sizsiniz ki yandasin ile anlasiyorsunuz anlaşma yapmamış olsaydın araçlar hattına gelirdi
Önce özel halk otobüsleri yerine sizin asis kapatıp torpil yaomasiniz engelleyin
21ho1070 onların dostu
21ho1006 pervane ait araç
21ho1005 peervane ait araç
21ho1105 ana cadde kabak gibi belli onun bunun c
21ho1067 pervane ait araç
21ho1066 pervane ait araç
21ho1029 onlara yakın aile
21ho1166 ana cadde onun bunun c ama hattına gelmiyor listeleri inceliyoruz bu namusu satan araç ana cadde var hattına gelmiyor onun bunun köpeği olan pervanelere ait araç
Hemen hemen hepsi pervane şeref.sizlerime ait araçları ihlal edip Berivan ile el altı anlaştılar zam neden gelir bu serefsizlerw
Pervane o kadar şeref siz ki sonradan bütün araxlarin asis kapatıyorlar
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerinde görev yapan 400 şoföre güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri ve mesleki sorumluluk gibi başlıklarda eğitim veriyor.
Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada görev yapan belediye otobüsü, özel halk otobüsü, minibüs, servis ve taksi şoförlerine yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) arasında düzenlenen protokol kapsamında kentte görev yapan toplu taşıma şoförlerine yönelik düzenlenen program kapsamında güvenli, defansif (savunmaya dayalı) ve ileri sürüş teknikleri eğitimi veriliyor.
Öfke kontrolü
Programda özel halk otobüs şoförlerine Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar tarafından eğitim verildi. DTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimde sürücülere, “Güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri, mesleki sürüş sorumluluğu, kaza önleme formülleri, öfke kontrolü, yorgunluk ve uykusuzlukla mücadele, kaza senaryoları, hukuki sorumluluklar, değişen trafik kuralları ve trafik mevzuat” konu başlıkları slaytlar eşliğinde anlatıldı.
Gözlükle uygulamalı eğitim
Programda ayrıca alkol, yorgunluk ve uykusuzluğun verdiği etkileri şoförlerin görmesi amacıyla gözlükle uygulamalı eğitim verildi.
14 Temmuz’da başlayan eğitimlerde, sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde toplam 400 özel halk otobüsü şoförüne 4 gün boyunca eğitim verilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 73458
Az önce mavi cngli E1 ama cadde ama asis yok jiker verip kendi ailelerin önünden geçiyorlar asis kapatıyorlar E1 aracın 21ahe373 yerine gelen onun bunun c namusu satılık olduğu için hattına gelmiyor
Karektersiz pervane 11.57de 21ho1166 plakalı onun bunun c olan senin yeğen onun bunun c ama cadde ama hattına gelmiyor OPET şeyh Bedrettinde namusu satıyor oksiyonlu namusu satan pervane 4 kez namusu satıyor
Namusu satan satana Karsan Hazal kalay reklamlı e1 aracı ihlal ediyor şeyh Bedrettin ggeciyir 13.47.29 da E1 ama ihlal ediyor