Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 57 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

• #1,123
Yeni hatlar açılsın ozaman
Şoför alımı başı boş oy aldığı köylere veriyor

140 Tane Belediye Otobüsü Çok büyük bir rakam Bu Araçlar çalışmalı.
Büyük rakam ama sorsan BMC arzali
Servis araçları var ilçe uygun değil merkeze uygun değil
Tamir edilmiyor BMC yedek parça elinde bulundurmuyor
Araçlar kısa sürede arzalaniyor omuru tamamlamış araçlar var
Kronik sorunlar var
Çeşitli bahaneleri var

Ama siz istişare yapmış olsanız bugün bu filoya %5 6 sadece yatarda en yüksek olurdu

Belediye adam.akilli.yer olsa kendi bünyesinde arzali aracı nöbetçi mantığı ile atölyesinde yapardı gerekli kadar parça alır elinde bulundurdu
Gece tamiri yapardı
Yatan araç sayısı düşürdü

Yandaşı olan köylere ulaşım veriyorlar

Huzur evleri bile hizmet almazken ne olduğu belli olmayan köy alıyor

Berivan koyun torpilci şeref siz olmasa eğer
21aan991 e10. Neden düz araştırmaya gidiyor
21bf738.namuslu kadın olsan düz araştırmaya gidiyor aynı şeref siz A4 namusu satıyor
21bf121 niye araştırmaya gidiyor bundan önceki araç hattına geliyor Berivan namus yoksa gelmesin hatun doğan sizde namus yok da yoksa gelmesin Serra bucak namusun yok sa gelmesin temel sen de hiç şeref namus hasiyet.yok bundan önceki araç hattına gelirken sen ****** diye gondermiyorsun varsa gönder yoksa biz sana namusun satılık dersek haklıyız ki diyoruz gelmediği zaman sen şeref sizin
21ho1077. 09dan sonra namusu insan.satabiliyor özel halk otobüslerinden

Hassiyet siz değilsen 21bk099 nerde onun bunun c olan özellikle seçip seçip karektersizlero kendi ailen için onun bunun c gelmiyor

21ahe373 Isuzu citiport aracı dün A4 bana mısın demiyordu OPET şeyh Bedrettin caddesinde geçiyor bugün ortada yok ihlal etti ne oldu belli değil sıfır aracın bile asis kapatiyorswniz sizde namus şeref iyice satmissinizdir

On numara onun bunun... Olan 21bk090 asis kapatiyir sorsan garanti serviste 140 tane yatan aracın var 9 tane BMC araç götüren allahsız var bir tane çıkarmadım mi ? Derler adama ihlal ediyor ne olsa onun bunun c bahane buluyor belediye it köpekler namusu satanlar şerefi olmayan torpil yapıp bunun onun cleri ****** Ler Kansizlar belediye sadece kendi aileleri için kullanan... Ulaşımdan tek kelime anlamayanlar en büyük örneği ce3 mesele son örneği

Asis zaten yok onun bunun c tabela kapatmış karektersiz onun bunun... 21bk099 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor 10.15 de namus olacak ama nerde e8 veriyor ailesinin kapısının önünden Berivan namusu satılık olmasa ihlal eden araç asis kapatmaz

Satan satana namusu 21bs754 asis kapatıyor berivan için namusu satıyor onun bunun... E8 serefsizlerw duyulmuyor namusun yok olan şerefi olmayan allahsız kitapsiz iş guzar beş kuruş etmeyen şoförleri toplamışlar

21bf106 serefin önde gideni senden önceki geçmişte geliyorsa sen. Onun bunun c olduğun için gelmedim
21bk099
21bk090
21bs754
4 tane onun bunun köpekleri olmasa hatlarında götürdük sistemleri geldikleri kapattirmazlar namuslari satılık adamlar yapar
21bk099 ilk gün asis şikayet edildi asis Berivan koyun kapattırdı el altı
21bk090 gelmemek için az önce kapattı
21bk754 öyle bir namus suz ki şoförü gelmemek için kapatıyor
21ahe373 ilk kez bir yeni araç asis kapatıyor ilk kez Berivan koyun namus olmadığı görmemek için cahil
En baba karektersiz 2 gün 21bf738 OPET şeyh Bedrettin caddesinde geçti bir tane işlem yapmadılar transit duraklara gitmedi asis kapatıp hat dışı gitti işlem.yapmadilqr

Yüzyılın en baba namussuz ulaşım daireleri bizce Diyarbakır dan çıktı torpil el altı kiyakcilik el altı işe yaramayan BMC almakla yandaş koylere ulaşım açmaları ile daha kendi amaclari için sadece çalışan kişiler bir basit ce3 bile isimlendirmeyen allahsizlarin var olması tesadüf olmaz olamaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
  • #1,125
Belediye yeni hatları açmadı hizmet etmiyorsun insan gibi yeni hatlari açsa
Bekliyor bekliyorlar yatıyorlar

Hizmet yok bunlarda torpil var

E8 de 15 de 6 sefer hattina geliyor 06dan
Yarısı yok

E10 13 de 7 sefer geliyor su saat kadar yarısı bile yok

E1 de 7 seferde 3 sefer geldi

Özel halk otobüslerinde ise 46 seferde 14 kez hattına geliyor

Namusun varsa aksini iddia et
Hatun doğan
Serra bucak
Temel cengiz Atmaca
Berivan koyun
Pervaneler
Mehmet Kaya

Namusli olmuş olsaydin keşke ama nerde size diyoruz aksini iddaa etseniz ya namusun varsa kendi ailesinin önünden gecirmezsin ve ailesine kuralları uygularsiniz boş arsaya 3 hat 06.00.dan 01.00 arası ihlal siz araç verenlerde namus olmaz varsa

Kendi ailelerine bakın
E9 belediye 13 seferde belediye 13 geçiyor
A4 de 15 seferde 15 geçiyor
E7 de 5 seferde 2 gecirmiyorlar Sırp E1 e8 e10 daki ihlallere ses çıkarmasın diye
Özel halk otobüslerinde ise E1 17 sefer ihlal ediyor ordan geçiyor
E9 özel halk otobüsleri 72 seferde 71 geçiyor 1 tanesi peşkeş geldiği için biri yolu aptalca uzatıyor diğeri de direk gidiyor

Normalde uzatıyor muyor yani

En baba namussuz olanlara sesleniyorum onun bunun.. olan baskanlar 1 saatte E1 minibüs 3 tane geldi 3 nerde onun bunun c

14 minibüsten 6 hattına geliyor Allah bin belanızı versin 8 tane birbirinden ****** adilik namussuz köpek olan Berivan koyun kopeklik yapan üç kuruşluk insan bile olmayan namussuzlar OPET şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor

Özel halk minibusleri köpekler var bugün
21ho1179 ana cadde gördük e9 ters dönüyor asis boşuna mı kapattı
21ho1005 özellikle bu aracı bekliyoruz en baba namussuz bu hep şeyh Bedrettin caddesinden geçen kişi tarihte ondan başkası böyle namussuz olmadı aracın sahipleri bilir namuslari olsa gelirdi

21ho1177 09dan sonra namusu satıyor bu araç kime ait pervanelerin anlaşmalı araç E1 de pervane şeref yok
21ho1067 ihlal ediyor bu da pervane ait aeax
21ho1105 kime ait oda namusu satılık olduğu için şeyh Bedrettin caddesinde geçiyor
21ho1146 mesele eski evinin kapısından ****** olan geçiyor senin kapın önünden geçmeyen hattı şerefsizlik geçiyor
21ho1029 bu adam insan olmaz daha önce E1 namussuz olduğu için OPET şeyh Bedrettin caddesinde geçiyordi bugünde aynı namusu satılık ilanları fark edilmez mi ?
1029 araç Otokar tek bu bölgede bugün namussuzca sattığını anlamiyormuyoz

Belediye tam katkısız onun bunun...
21ahe373 nerde E1 aracı asis kapatıp şeyh Bedrettin caddesinde mi geçti Yoksa yerine bir tane katkasiz kalitesiz onun bunun... Verdiğiniz de 09 45 09.50 civarı şeyh Bedrettin caddesinde mi geçti
Serra bucak namus olur sizde hafta sonu gibi çalıştırınız ama araç ortada yok böyle şerefsizlik yok

Son düzenleme:
  • Beğen
  • #1,126
Önce hatları öğretin siz önce şeref sizsiniz ki yandasin ile anlasiyorsunuz anlaşma yapmamış olsaydın araçlar hattına gelirdi

Önce özel halk otobüsleri yerine sizin asis kapatıp torpil yaomasiniz engelleyin

21ho1070 onların dostu
21ho1006 pervane ait araç
21ho1005 peervane ait araç
21ho1105 ana cadde kabak gibi belli onun bunun c
21ho1067 pervane ait araç
21ho1066 pervane ait araç
21ho1029 onlara yakın aile
21ho1166 ana cadde onun bunun c ama hattına gelmiyor listeleri inceliyoruz bu namusu satan araç ana cadde var hattına gelmiyor onun bunun köpeği olan pervanelere ait araç
Hemen hemen hepsi pervane şeref.sizlerime ait araçları ihlal edip Berivan ile el altı anlaştılar zam neden gelir bu serefsizlerw

Pervane o kadar şeref siz ki sonradan bütün araxlarin asis kapatıyorlar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerinde görev yapan 400 şoföre güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri ve mesleki sorumluluk gibi başlıklarda eğitim veriyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada görev yapan belediye otobüsü, özel halk otobüsü, minibüs, servis ve taksi şoförlerine yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) arasında düzenlenen protokol kapsamında kentte görev yapan toplu taşıma şoförlerine yönelik düzenlenen program kapsamında güvenli, defansif (savunmaya dayalı) ve ileri sürüş teknikleri eğitimi veriliyor.

Öfke kontrolü

Programda özel halk otobüs şoförlerine Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar tarafından eğitim verildi. DTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimde sürücülere, “Güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri, mesleki sürüş sorumluluğu, kaza önleme formülleri, öfke kontrolü, yorgunluk ve uykusuzlukla mücadele, kaza senaryoları, hukuki sorumluluklar, değişen trafik kuralları ve trafik mevzuat” konu başlıkları slaytlar eşliğinde anlatıldı.

Gözlükle uygulamalı eğitim

Programda ayrıca alkol, yorgunluk ve uykusuzluğun verdiği etkileri şoförlerin görmesi amacıyla gözlükle uygulamalı eğitim verildi.

14 Temmuz’da başlayan eğitimlerde, sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde toplam 400 özel halk otobüsü şoförüne 4 gün boyunca eğitim verilecek.

5dbc26bac67f2b7889382264589f3890_S.jpg

Az önce mavi cngli E1 ama cadde ama asis yok jiker verip kendi ailelerin önünden geçiyorlar asis kapatıyorlar E1 aracın 21ahe373 yerine gelen onun bunun c namusu satılık olduğu için hattına gelmiyor

Karektersiz pervane 11.57de 21ho1166 plakalı onun bunun c olan senin yeğen onun bunun c ama cadde ama hattına gelmiyor OPET şeyh Bedrettinde namusu satıyor oksiyonlu namusu satan pervane 4 kez namusu satıyor

Namusu satan satana Karsan Hazal kalay reklamlı e1 aracı ihlal ediyor şeyh Bedrettin ggeciyir 13.47.29 da E1 ama ihlal ediyor

Son düzenleme:
  • #1,127
Önce hatları öğretin siz önce şeref sizsiniz ki yandasin ile anlasiyorsunuz anlaşma yapmamış olsaydın araçlar hattına gelirdi

Önce özel halk otobüsleri yerine sizin asis kapatıp torpil yaomasiniz engelleyin

21ho1070 onların dostu
21ho1006 pervane ait araç
21ho1005 peervane ait araç
21ho1105 ana cadde kabak gibi belli onun bunun c
21ho1067 pervane ait araç
21ho1066 pervane ait araç
21ho1029 onlara yakın aile
21ho1166 ana cadde onun bunun c ama hattına gelmiyor listeleri inceliyoruz bu namusu satan araç ana cadde var hattına gelmiyor onun bunun köpeği olan pervanelere ait araç
Hemen hemen hepsi pervane şeref.sizlerime ait araçları ihlal edip Berivan ile el altı anlaştılar zam neden gelir bu serefsizlerw

Pervane o kadar şeref siz ki sonradan bütün araxlarin asis kapatıyorlar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerinde görev yapan 400 şoföre güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri ve mesleki sorumluluk gibi başlıklarda eğitim veriyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada görev yapan belediye otobüsü, özel halk otobüsü, minibüs, servis ve taksi şoförlerine yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) arasında düzenlenen protokol kapsamında kentte görev yapan toplu taşıma şoförlerine yönelik düzenlenen program kapsamında güvenli, defansif (savunmaya dayalı) ve ileri sürüş teknikleri eğitimi veriliyor.

Öfke kontrolü

Programda özel halk otobüs şoförlerine Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar tarafından eğitim verildi. DTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimde sürücülere, “Güvenli ve defansif sürüş teknikleri, hız kontrolü ve etkileri, kişisel sürüş becerileri, mesleki sürüş sorumluluğu, kaza önleme formülleri, öfke kontrolü, yorgunluk ve uykusuzlukla mücadele, kaza senaryoları, hukuki sorumluluklar, değişen trafik kuralları ve trafik mevzuat” konu başlıkları slaytlar eşliğinde anlatıldı.

Gözlükle uygulamalı eğitim

Programda ayrıca alkol, yorgunluk ve uykusuzluğun verdiği etkileri şoförlerin görmesi amacıyla gözlükle uygulamalı eğitim verildi.

14 Temmuz’da başlayan eğitimlerde, sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde toplam 400 özel halk otobüsü şoförüne 4 gün boyunca eğitim verilecek.

Ekli dosyayı görüntüle 73458
Az önce mavi cngli E1 ama cadde ama asis yok jiker verip kendi ailelerin önünden geçiyorlar asis kapatıyorlar E1 aracın 21ahe373 yerine gelen onun bunun c namusu satılık olduğu için hattına gelmiyor

Karektersiz pervane 11.57de 21ho1166 plakalı onun bunun c olan senin yeğen onun bunun c ama cadde ama hattına gelmiyor OPET şeyh Bedrettinde namusu satıyor oksiyonlu namusu satan pervane 4 kez namusu satıyor

Namusu satan satana Karsan Hazal kalay reklamlı e1 aracı ihlal ediyor şeyh Bedrettin ggeciyir 13.47.29 da E1 ama ihlal ediyor
Bunlarda torpil aşkı olmasa geçmişte Osman Baydemir ve Kışanak dönemde bütün hatları tek seferde sistem gösterirken bunlar kayyum dönemde şeytanlık planlama yapmış

Planlama göre her hattı tek tek açmam lazım

Çoklu hat acabilirken sistemde olan hatlar bir kerede görürken torpil için iptal ettiler a dan Z kadar olan hatları tercih ederken otobüs takip.sistemde
Sistemi kaldırmaya çalışıyor llar gerici Berivan koyun temel cengiz hatun doğan Serra bucak
Gerici değil misin millet vatandaşım rahat etsin diye uğraşır bunlar olan hatlar eklemex şoförleri ihlal etsin diye asisteb araçları kapatmasına ses cikarmaz 100 kadar daha fazla araç sadece özel halk otobüslerikde yok

Belediye 150 200 arası araç yok hiç kapatıyorlar diye

Saatleri paylaşmiyorlar güncelleme yapmıyorlar

Okkan hatti eklemiyorlar olmayan hatlar var araçların çoğunda olmayan hatlar var

Berivan koyun temel cengiz adamsaniz 21bf738 neden ihlal etti saat asis kapatıyor onun bunun köpeği ihlal ediyor namus denilen şey yok 3 kez şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor aksini söylesinler Serra bucak ve hatun doğan adamsaniz aksini söylersiniz belediye çiftliği yaptılar ulaşımda Berivan koyun

Şeref sizler diyelim onlara toplu taşıma ksozde kontrol yapan 21fp678 plakalı aracı göndermişler
Bu araca sorun 21ho1070 21ho1005 21ho1105 21ho1029 OPET şeyh Bedrettin caddesinde ne arıyor mesele

21ho1125 özellikle

Son düzenleme:
  • Beğen
  • #1,128
Bunlarda torpil aşkı olmasa geçmişte Osman Baydemir ve Kışanak dönemde bütün hatları tek seferde sistem gösterirken bunlar kayyum dönemde şeytanlık planlama yapmış

Planlama göre her hattı tek tek açmam lazım

Çoklu hat acabilirken sistemde olan hatlar bir kerede görürken torpil için iptal ettiler a dan Z kadar olan hatları tercih ederken otobüs takip.sistemde
Sistemi kaldırmaya çalışıyor llar gerici Berivan koyun temel cengiz hatun doğan Serra bucak
Gerici değil misin millet vatandaşım rahat etsin diye uğraşır bunlar olan hatlar eklemex şoförleri ihlal etsin diye asisteb araçları kapatmasına ses cikarmaz 100 kadar daha fazla araç sadece özel halk otobüslerikde yok

Belediye 150 200 arası araç yok hiç kapatıyorlar diye

Saatleri paylaşmiyorlar güncelleme yapmıyorlar

Okkan hatti eklemiyorlar olmayan hatlar var araçların çoğunda olmayan hatlar var

Berivan koyun temel cengiz adamsaniz 21bf738 neden ihlal etti saat asis kapatıyor onun bunun köpeği ihlal ediyor namus denilen şey yok 3 kez şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor aksini söylesinler Serra bucak ve hatun doğan adamsaniz aksini söylersiniz belediye çiftliği yaptılar ulaşımda Berivan koyun

Şeref sizler diyelim onlara toplu taşıma ksozde kontrol yapan 21fp678 plakalı aracı göndermişler
Bu araca sorun 21ho1070 21ho1005 21ho1105 21ho1029 OPET şeyh Bedrettin caddesinde ne arıyor mesele

21ho1125 özellikle
Berivan koyun torpil aşkı asis araç çalıştırıp veriyordu şimdi asis araçla veriyor Allah belanızı versin
Namusu. Yok Berivan koyun namusun kendi ailenin onunden gecirdin hine

Sorsan hattı bilmiyor der E1

Namuslari üç.kurusluk.berivsn koyun müdürü olursa kendi ailesinin önünden geçiyor

Screenshot_2025-07-15-22-20-06-689_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Screenshot_2025-07-15-22-20-47-394_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Screenshot_2025-07-15-22-22-00-080_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği wowturkeynet@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

Yararlı Bağlantılar