şehirler esasen bi yöne doğru gitmemeli ve eğer o şehir büyük şehirse.ama yinede senin düşüncen özerinden değerlendirme yaparsak eğer,belediye dicle nehrinin karaçalı tarafının alt tarafını villa imarı vermekle kalmadı ,yanılmıyorsam tekno kent deniyordu orayıda imara açtı.hal böyleyken artık şehir taşlık bölgelerde olmalı durumunuda ortadan kaldırmış oldular.
diyarbakırın elbetteki ekili arazileri olmalı ama diyarbakır zaten büyük bi alana ve düzlüğe sahip.gelecek 25 yıllık bi imar planı bir defada uygulanması şahsi fikrim güzel olurdu.yukarda benim yazığım şekilde bi imar planında uzun yıllar imar sorunu yaşanmaz.ben özellikle çevre yollarının çok önemli olduğuna inandığım için ki öyledirde o yüzden yukarda yazdığım şekilde bi imar planını isterim.
çevre yolların tam ise ,şehre yatırım yapacak firmalar çoğalır,zamanla yarışıyorlar firmalar,yetersiz yola sahip bi şehirde neden zamanını parasını kaybetsin.organizeden çıkıp bingöl muş v.s gidecek taşıtlar eğitim araştırmadan seyrantepeye kadar trafiği hem kaosa sürükler hem zaman kaybedip kaybettirir.
hastahaneler yapılıyor mesela,bingöl muş hani lice silvan gibi çevre il ve ilçelerden şehir hastahanesine gelecek ambulans seyrantepeden başka çevre yolu yok diye tıkalı kalacak.
ALLAH muhafaza deprem vs gibi afetlerde yeterli yollar yoksa perişan olunuyor.sorun olan şey burada kentleşme yoksa çevre yollarıda yapılmıyor.o yüzden imar verilmezsse o yolları çok uzun yıllar sonra yaparlar.
ha birde raylı sistemden bahsediyorlar,yeterli yol yoksa bütün trafik akışı mahvolacak.buyüzden yollar yapılmalı o yollar içinde buradaki işleyişten dolayı imar verilmeli düşüncesindeyim üstad