Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 19 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Nerede acacaklar imarı çevre ve şehircilik bakanlığı karismazsa anlamadım.
Mücadele’ye açıklamalarda bulunan gayrimenkul uzmanı Adem Pusat, konut fiyatlarında düşüş yaşanması için imar talebinde bulunduklarını dile getirdi.

Pusat yaptığı açıklamasında, “Bizim zaten kesin ve kesin imar talebimiz var. Ama ben yine söylüyorum: Bizim imar talebimizden önce, burada bizim devlet yetkililerimize tek seslendiğimiz nokta, bu metrecilerin sıkıntılarından dolayı biz ciddi bir sorun yaşıyoruz. Müteahhitlere arsa toplayamıyoruz. Müteahhitlere biz kat karşılığı yer veremiyoruz. Bu da ciddi anlamda fiyat yükselişine neden oluyor

İnşallah kardeşim bir umutlan bakıyoruz ztn bu devirde çalışarak ev almak mümkün değil.

İnşallah kardeşim bir umutlan bakıyoruz ztn bu devirde çalışarak ev almak mümkün değil.
Prim de yapmıyor heryer uçtu burası yerinde sayıyor imar anca fiyatini yükseltir ki bence imar yakın çünkü önceki dönemler dedi Serra bucak ve önceki dönemler de hashavara imar gelmesi an meselesiydi

Hashavar su havzası bir kısmı
O bölgelere imar çok zor
Verilmemesi de lazım
Su sorunu ciddi
Dbakır suyu o taraftan da geliyor
Su havzası veya sulak yerlere kesinlikle imar verilmemeli.biz insanoğluna hiçbir şey dayanmıyor imar girdimi sulak yere kurutur gider oraları

Hashavar su havzası bir kısmı
O bölgelere imar çok zor
Verilmemesi de lazım
Su sorunu ciddi
Dbakır suyu o taraftan da geliyor
Su havzası veya sulak yerlere kesinlikle imar verilmemeli.biz insanoğluna hiçbir şey dayanmıyor imar girdimi sulak yere kurutur gider oraları
Caddeye yakın tarafta su havzası yoktur metalciler sitesi tarafinda su havzası vardır

Garbicanakci özel imar çalışmaları devam ediyor ama hashavar öncelikli olması lazım şehir merkezi yola sıfır tarım arazisi olmaz

Konu görüntüleyen kullanıcılar