Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Pirinçlik imar şuan askıda belediye sayfasında var dün imar müdürü ile görüştüm Diyarbakır da en kısa ve en önce hashavar açılacak dedi
ben de şimdi belediye sayfasına baktım da bu askıdaki pirinçlik ile ilgili imar planı sadece enerji nakil hattı güzergahı ile alakalı sanki.
ayrıca Hashavar, eski siverek yolunun diğer tarafına da imar girmesi elzem olmuştur zaten

ben de şimdi belediye sayfasına baktım da bu askıdaki pirinçlik ile ilgili imar planı sadece enerji nakil hattı güzergahı ile alakalı sanki.
ayrıca Hashavar, eski siverek yolunun diğer tarafına da imar girmesi elzem olmuştur zaten
Evet eski Siverek yolunun bir tarafı siteler ile dolu diğer tarafı bomboş biran önce açılması gerekiyor bence geç bile kalındı

• Beğen
Tepkiler: mazlum 21
Hashavara imar girecek diyorsunuz ya peki hashavar ile batıçanakçı arasındaki mesafe tahminen ne kadar veya oraya imar girerse batıçanakçıdaki arsalara imar kapsamına girermi veya değerlenir mi girmese de cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mazlum 21
Hashavara imar girecek diyorsunuz ya peki hashavar ile batıçanakçı arasındaki mesafe tahminen ne kadar veya oraya imar girerse batıçanakçıdaki arsalara imar kapsamına girermi veya değerlenir mi girmese de cevaplarsanız sevinirim
Elbette Batıçanakçıya da girecek geçen hafta Ankara'dan bir bürokrat geldi batı Çanakçı hashavar yolboyu ve stadın oraları imara açılıyor dedi

Gerçekten şehrin en büyük sorunu konut ve kira krizidir bunu çözmek için de yeni imar yerleri ihdas etmek lazımdır 60 metrekarelik bir daire dört milyona dayandı imarli arsa fiyatları kırk milyona dayandı fakat her ne hikmetse büyükşehir belediyesi sus pus ve imarla ilgili bir açıklama yapmıyor halbuki gündemimizde imar var dese bile hem konut hem de kira fiyatları düşer bunun için yerel basını takip edin ve belediye ismi hangi haberde geçerse altına imarın artık elzem olduğu şeklinde yorum yapın illaki tesir edecektir

Gerçekten şehrin en büyük sorunu konut ve kira krizidir bunu çözmek için de yeni imar yerleri ihdas etmek lazımdır 60 metrekarelik bir daire dört milyona dayandı imarli arsa fiyatları kırk milyona dayandı fakat her ne hikmetse büyükşehir belediyesi sus pus ve imarla ilgili bir açıklama yapmıyor halbuki gündemimizde imar var dese bile hem konut hem de kira fiyatları düşer bunun için yerel basını takip edin ve belediye ismi hangi haberde geçerse altına imarın artık elzem olduğu şeklinde yorum yapın illaki tesir edecektir
Dün akşam bağlar belediye eş başkanı Leyla ayaz ile görüştüm malesef şuan imar planlarımız yok dedi

Mazlum instgram adresim sores0021 ekler misin kardesim konuşmamız gereken bir konu var

Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Projeler bölgesi diye piyasada Kirkkoyun ve Alatosun bölgeleri güzelleme yapılarak satışa sunuluyor. Oglaklı TOKİ lere epey mesafede sizce o bölgeler gelecek açısından nasıl yerler ?

Bir de Oglaklı TOKİ etrafında hastane ve üniversite projeleri gördüm. İmalatçılar içerisinde AVM. O bölge şehrin dışında fakat ilk evim projesi ile daha da kalabalıklaşma yolunda. Bir statü değişikliği ihtimali görüyor musunuz? Bakanlar tarafından da Oglaklı TOKİ açılışında Karacadağ ilçesi söylemleri vardı.

Bir de Oglaklı TOKİ etrafında hastane ve üniversite projeleri gördüm. İmalatçılar içerisinde AVM. O bölge şehrin dışında fakat ilk evim projesi ile daha da kalabalıklaşma yolunda. Bir statü değişikliği ihtimali görüyor musunuz? Bakanlar tarafından da Oglaklı TOKİ açılışında Karacadağ ilçesi söylemleri vardı.
Karacadağ ilçemi olacak? Merkezi neresi olacakmış bu ilçenin? TOKİ konutlarımı?

Karacadağ tarafına doğru bir ilçe olacağı duyumunu ben de almıştım. Ne kadar doğru bilmiyorum
Deprem bölgesi Diyarbakır'da olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1122 TOKİ konutunun yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Bozdağ, "Burası yeni bir şehir, belki ileride Diyarbakır'ın büyük bir ilçesi olmaya aday yeni bir yaşam alanıdır" ifadelerinde bulundu.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, konut yapımlarının devam ettiğini, planlanan 27 bin konutun yapılıp yerleşime açılmasından sonra oluşacak yerleşim biriminin ilçe olabileceğini ve muhtemelen adının da “Karacadağ” olma ihtimali olduğunu söyledi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar