Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Dsi Kanal Geçecek Yerleri İşaretledi
IMG_3135.jpeg

IMG_3132.jpeg

arkadaslar garbiçanakçı denilen gözeli su havzadındaki hatların sonu gözüküyor hatlar metalciler sitesinin altında bitiyor ama orada arazi toplulaştırma işi yapılıyor
cücük ile alakalı görsel eğerki kurumdan alınmıssa çevre yolunun üst kısmı komple sulama hattı ve sulanacak tarım arazisi olacak anlamına geliyor ve ana hatta gözeli kısmına dogru gidiyor

Buralar bence ana su hattı düşenecek yerler çünkü sehrin yakininda sulama projesi yapilmaz imar parselizasyonu öncesinde su hatlarının şehir içi şebekenin geçeceği ana hatlar belirlenmiş diye düşünüyor ve değerlendiriyorun.

• Beğen
Tepkiler: LiceLi
Buralar bence ana su hattı düşenecek yerler çünkü sehrin yakininda sulama projesi yapilmaz imar parselizasyonu öncesinde su hatlarının şehir içi şebekenin geçeceği ana hatlar belirlenmiş diye düşünüyor ve değerlendiriyorun.
eğer bu gercekten dsiden alınmıssa dsi içme suyu hattı yapamaz tarımsal sulamaya kanal yapar çevre yolunun üstü bu doğru ise komple tarım arazisi ama garbiçanakcıda herhangi bir sulama gözükmüyor bu görsellerde

• Beğen
Tepkiler: Türkçeci2131
Bilgeadam kardeşim şehire yakın ve çok değerli araziler orada mal mülk sahipleri imar bekliyor benim yatirımım garbiçanakçıda imar gelmedi ayri bekliyorum fakat bu cizilen alanlarda sanayi yanina baktım büyük parseller var ve bu büyük parselleri dahi küçük parcalara bölmüşler . İlave olarak internete baktım Dsi icme suyu projesi yazdığınızda büssürü yerde yapmışlar ilave olarak googleye dsi içme suyu projesini yazdıgınızda büssürü yapılan işlem çıkıyor. garbiçanakçı harici yine kayapınara imar planlanmış garbiçanakçı yine atıl durumda malesef. benim gönlüm ve yatırımım garbiçanakçıdan yana

Bilgeadam kardeşim şehire yakın ve çok değerli araziler orada mal mülk sahipleri imar bekliyor benim yatirımım garbiçanakçıda imar gelmedi ayri bekliyorum fakat bu cizilen alanlarda sanayi yanina baktım büyük parseller var ve bu büyük parselleri dahi küçük parcalara bölmüşler . İlave olarak internete baktım Dsi icme suyu projesi yazdığınızda büssürü yerde yapmışlar ilave olarak googleye dsi içme suyu projesini yazdıgınızda büssürü yapılan işlem çıkıyor. garbiçanakçı harici yine kayapınara imar planlanmış garbiçanakçı yine atıl durumda malesef. benim gönlüm ve yatırımım garbiçanakçıdan yana
içme suyu değil isale hattı yapar dsi cücükün hemen üst kısnında sulama göleti var ve akış diyagramı bu yöne dogru gidiyor
ben bu görselin dogruluğunu bilmiyorum doğru ise kısmını konusuyorum ama resmi hiçbirsey yok elle cizilmiş bi görsel
bir anlam ifade etmiyor zaten su hali doğru ise kısmını söyledim ben

• Beğen
Tepkiler: Türkçeci2131

Konu görüntüleyen kullanıcılar