Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Bu yaz İmar çalışmaları başlayacak ve en geç Mart 2026'da bitecektir. Belediye başkanı basın açıklamasında söylemişti

İmar konusunda en çok mağdur edilen ilçe Bağlardır. Bazı yetkililer ilk imarın bağlara verileceğini soylemişlerdi

En ucuz kalan yerler de şuan Garbi Çanakçı bütün esnaflar şuan oraya yöneldiler

Mazlum bey bence kimse garbiçanakçıya yönlenmiyor aylardır ilanları takip ediyorum arsalara talep dahi yok garbiçanakçıda ilanlar 3-4 ay duruyor bazıları inşallah dediğiniz gibi 2026 martta açılır imar

Benim anlamadığım bu Bağlar belediyesi hep rüşvet yiyor üç kağıtçı olmasa çoktan imara açmış olması lazımdı bütün belediyeler can başla çalışıyor Bağlar belediyesi milleti nasıl dolandirim diye zenginlerlen nasıl iş birliği yaparim diye kıvranıyor yazık milletin bunca hayallerine kaç yıl oldu Bağlar imar vermiyor hep zenginlerin üzerinde oynuyorlar.

Benim anlamadığım bu Bağlar belediyesi hep rüşvet yiyor üç kağıtçı olmasa çoktan imara açmış olması lazımdı bütün belediyeler can başla çalışıyor Bağlar belediyesi milleti nasıl dolandirim diye zenginlerlen nasıl iş birliği yaparim diye kıvranıyor yazık milletin bunca hayallerine kaç yıl oldu Bağlar imar vermiyor hep zenginlerin üzerinde oynuyorlar.
O devir bitti inşallah kardeşim yeni Başkanlar valiyle arası iyi bağlar kaçınılmaz oldu yer hiç yok.. eski başkanıda senin bahsettiğin konu yüzünden ihraç ettiler..

Sevgili arkadaşlar. Garbiçanakci 2008 yılında yapılan revizyon imar planı içindedir bu net ve kesin bir şey. İnanmayanlar da büyükşehir netcad sisteminden de bakabilir ayrıca. Bir arkadaş bağlar belediyesine hırsız vs gibi saçma sapan şeylerle suçlama yapmış bilemediği bir şey var. İmar planını 5000 bin lik olanı büyük şehir yapıyor bağlar yapmıyor. 1/1000 ligi bağlar yapıyor sadece. Yani imarın verilip verilmemesi tamamen büyükşehirin elinde. Şehre yakınlığı ulaşım vs gibi açılardan bakıldığında bu bölge yapılması gereken bir yer. Ama tabi toprak etüt çalışması ve kurumların onayı çok önemli. Geçen kuzeybatı çevre yolunu kullanırken. İmarsız yerlerde cadde üzerinde herkes bina yapmış. Büyük ihtimalle köylülerin işidir. Ayıptır günahtır sırf imar gelirse buralara zorla milletten hisse almak için yapılan kurnazlıklartir. Eğer ki sizlerin de arazisi varsa şikayet edin Cimer üzerinden. Müsade etmeyin arkadaşlar. Serra Bucagin açıklamasına gelirsek. Kadın önceliğin revizyon imar planlarini onaylamak olduğunu söyledi. Buda Garbiçanakci veya gider yerleri kapsıyor. Tabi ne olur bilemeyiz

Kurdi34 senin saçma sapan dediğin şey ilk önce Bağlar belediyesi Hüseyin bey oğlu şuan nerde neden içeri girdi bana mantıklı birşey söyle bos boş konusma ?

Uğur ben Beyoğlu hırsızı döneminden bahsetmiyorum zaten. Ben mevcut yönetimden bahsediyorum adamlar göreve geleli 1 sene oldu ve imarin da yetkisi bağlar belediyesinde değil zaten yukarıda da bahsettim

Kurdi34 bey ben netcad vasıtası ile baktım 1/5000 lik nazım imar planı yoktur . Diyor bu konuda bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

cbs.diyarbakir.bel.tr/imardurumu/
Bu sayfadan mahalle ve parsel bilgilerini girerek bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Rime
1000047806.jpg

Sayfa da bu şekilde arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Rime
Kurdi34 beyin paylaşımından sonra baktım garbiçanakçı köyünün 0/364 parsel ve 0/326 parsel 1/5000 binlik imar nazım planı içerisinde dereye doğru inildiğinde(köyün aşağı tarafında) yapıya yasaklı alan deniliyor köyün sağ tarafı 0/315 ise askeri yasaklı alan deniliyor. Paylaşımınız için teşekkür ederiz

Rica ederim arkadaşlar. Ayrıca 364. Parselde arazisi olan sayfadaki değerli arkadaşlar. O parsele köylüler veya vatandaşlar kafasına göre kaçak yapı yapıyor çok katlı bina şeklinde. Bunları lütfen şikayet edin cimere. Sizin ve çoluk çocuğunuzun emeğidir sonuçta. Müsade etmeyin

İlanlar yalan söylemez şuanda hashavar da satılık ilanlar yok denecek kadar az garbiçanakçıdada derenin üstü az ilanda genelde derenin altı ilanlardan yola çıkarak derenin üstünün ilk seferde imar çalışması olabileceğini düşünüyorum derenin altı çok ilan var. Ayrıyeten kurdi34 beyin söylediği şekilde arazi alırken içinde ev olan yapı almamanızı öneririm. Paranızla rezil olmayın başınız ağrımasın Türkiye'de şikayet etsenizde uzun vade sürüyor.1-2 parsel aşağıda olsun yeri kötü olsun içinde yapı olmamış arsa veya tarlayı alın. 0/364 ve bitisik parsellerden köy oluşuyor iyi veya kötü yorum yapamıyorum ben olsam arsa tercih etmem.

Türkçeci arazin 5000 binlik imar kapsamında. Bu planı gerekli kurum onayından sonra büyükşehir belediyesi onaylarsa. İmar alanı içinde kalıyor ve kazanırsin

• Beğen
Tepkiler: Türkçeci2131

Konu görüntüleyen kullanıcılar