Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 13 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Bugün bağlar belediyesinden tanıdıklarla sohbet ettik biraz bir imar çalışmasının olduğunu söylediler fakat 2 konum varmış Oğlaklı da olabilir havalimanı karşısı da olabilir dediler..

Benim bildiğim kadarıyla oglakli da revizyon imar planı yok ama ne olur bilemeyiz

Benim bildiğim kadarıyla oglakli da revizyon imar planı yok ama ne olur bilemeyiz
Bazı kesimde var diyor yok Bağcılar olmaz yav kardeşim gel bak bi bağcılara nüfüs yoğunluğu mu desem konut krizi mi desem.. yani nasıl bir çalışma olmaz anlam veremiyor insan.. aynı zamanda da kime sorarsan gelip baksa yerin hiç kalmadığını o bile söyler yani bazı insanlara anlam veremiyorum..

Ben yukarıda bir şey paylaştım. Revizyon imar planı ile ilgili bazılarına göre var yada yok demek oradan teyit etmeleri gerekiyor. Bu süreçlerde herkesin lafına aldanmamak lazım. Yoksa senle aynı fikirdeyim Emirhan Bağcılar bana göre de öncelik olması lazım. Özelikle Garbiçanakci bölgesi. Hashavar niye demiyorum çünkü orada su havzası bir alan var. Onunla ilgili ciddi bir çalışma lazım. Sabırlı olmak lazım beklemek lazım Allah büyük

IMG-20250619-WA0090.jpg
1/100 binlik diyarbakır imar planı sarı alanlar kensel gelişim konut alanı belirlenmiş buralara imar girmesi yüksek ihtimal

8 yıl oldu bizde bekliyoruz garbicanakciya imar girer diye ama henüz birşey yok inşallah tez zamanda imara kavuşur yorulduk artık.

Konu görüntüleyen kullanıcılar