Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 15 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Peki bu karar ne zaman yayımlandı belediye yahut başka herhangi kurum yazısı mevcut mu atılan fotografta tasdik tarihi 1996 yazıyor.

Bu imar plani alatosun için 1996 yılında alinmis 30 yıl geçmiş imar planı yok ilave olarak garbiçanakçı ben eskiden baktım yeni bir şey değ 2007 deki planda tarımsal niteliği korunacak yazıyor 2007 den itibaren bu şekilde ilave olarak 2026 revizyon planı içerisinde belediye ve kurumlar imar planını hazırlarlarsa garbiçanakçı imara girebilir.

Bu imar plani alatosun için 1996 yılında alinmis 30 yıl geçmiş imar planı yok ilave olarak garbiçanakçı ben eskiden baktım yeni bir şey değ 2007 deki planda tarımsal niteliği korunacak yazıyor 2007 den itibaren bu şekilde ilave olarak 2026 revizyon planı içerisinde belediye ve kurumlar imar planını hazırlarlarsa garbiçanakçı imara girebilir.
Bilgi için teşekkürler.

halk arasında konuşulan konum olarak imara açılacak yerler duyduğunuz oldumu veyahut belediyelerdeki imar müdürlüklerine gidip soran oldumu ?

Sen nasıl okuyorsun yav 1/5000 alınmış 1996 yılında şuan imar çalışması var orada

Bu görsel tasdik tarihi yazıyor 02.05.1996 bu imar planı 5 Mayıs 1996 yılında onaylanmış onu diyorum. Tasdik onay demek ilave olarak Garbiçanakçı imar planı 2007 yılında onaylanmış. Ben 4-5 sene önce bakmıştım garbiçanakçıya imar planında yine aynı şeyler yazıyordu . Şuanda alatosunda imar çalışması olabilir ben ona bir şey demiyorum onaylanan imar planını söylüyorum Fakat bu plana göre 1996 yılında arsa alanlar 30 sene bekliyor dedim.
İmar planında önemli olan belediye ve kurumların onayı onu kast ediyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar