Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 18 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Hocam öyle diyorsunuz da imar söylentisi bile oradaki Arsa fiyatlarını aşırı yükseltmesi gerekirken sözü geçen yerlerdeki fiyatlara bakınca çok düşük fiyatlar
Beyler o bölgenin fiyatını ancak ve ancak imar yükseltir imar planı açıklanır yürürlüğe girer ve oranın fiyatı yükselir böyle

Benim tahminim garbiçanakçı ve hashavar bu gidişle 10 yıl daha bekler 10 yıl içinde %90 imara girerc

Benim tahminim garbiçanakçı ve hashavar bu gidişle 10 yıl daha bekler 10 yıl içinde %90 imara girerc
Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, yeni imar çalışmalarının 2026 yılında yapılacağını açıkladı. Bucak, “Bu kentin 2025 yılına kadar aslında imar planları halihazırda geçmiş yönetimlerimiz tarafından yapılmıştı. Şimdi biz o 2025 planının bittiği yıldayız. Bu bittiği yıl itibariyle hem revizyon çalışmalarını yürüteceğiz hem de önümüzdeki yıl 2026 ve sonrası için nasıl bir imar yaklaşımımız ve şehir planı yaklaşımımız var” açıklamasında bulunmuştu.

Yukarıda yazıda belirtilen yer aslında hashavar ve garbicanakcidir çünkü 2019 yılında kayyum olmasa kesin imar gelmişti oraya

• Beğen
Tepkiler: Kurdi34
Yani gerçekten de hayretler içinde böyle kesin bir dille imar buraya gelecek buraya gelmeyecek gibi saçma yorumları okuyorum. Bakın imari ilçe belediyeleri vermiyor. Açın mevzuatı okuyun bakın ne yazıyor. 5.000 binlik imarı büyükşehir veriyor oda ciddi bir çalışma ile. İmar komisyonlarinin bile net bilgisi yok. Siz kalkmış burada millete Umut verip elinizde ki arsalari satmaya çalışıyorsunuz. Diyelim ki sen haklısın bana alınmış bir meclis kararı veya yapılan bir çalışmayi göstersene Mehdi1234 ?
Tekrar ediyorum arkadaşlar parti imarla uğraşmaz güncel bir sürü işleri var. Sadece ben şunu biliyorum onu da şehir plancı arkadaşıma sordum. Hashavarin bir bölümü su havzası bundan eminim. Garbiçanakcini bölgesi güncel olarak bekleyen ve en çok umut vaad eden bir bölge ama ne olur kimse bilmiyor
Elindeki arsaları

Kurdiye bey Burda ergen arkadaşların bulunduğunu sanmıyorun hepsi aklı başında mal mülk sahibi insanlardır. Bakıyorumda sen bir ergen çenesiyle konuşuyosun. Neymiş elimdeki arsayı satmak için uğraşıyomuşum bilader benim çeşitli yerlerde toplamds 48 dönüm arsam var benim satmaya veya fiyatı arttırmaya ihtiyacım yok. Çok sevdiğim bir söz vardır. Kişi kendinden bilir işi karakterini yansıtıyosun. Burda ben kendi irademle düşüncemle araştırmalarımla konuşuyorum doğru olur yanlış olur senin sen eleştirebilirsin herkeste eleştirebilir lakin kaldıki seninkalkıp çirkin ithamlarda bulunacak hadddin yoktur arsamı satmak için yorum yapıyomuşum nekadar ucuz ve gereksiz bir yorum. Burası online oyun değil lütfen ergen ergen yorumlar yapmıyalım.

Garbiçanakçı hashavarda arsası olan var mı geçen sene bazı arsa sahiplerinden arsa komisyonu karşılığında özel imar açmak için uğraşanlar vardı bunlarla alakalı bilgi var mı

Garbiçanakçı hashavarda arsası olan var mı geçen sene bazı arsa sahiplerinden arsa komisyonu karşılığında özel imar açmak için uğraşanlar vardı bunlarla alakalı bilgi var mı
Benim 50 Dönüm Var Hashavarda Sene 2008 De Aldım Duruyor Hiç Satmadım İmar Girse Girmesede Satmıyacagım 20 Yıl Daha Yetecek Bir Lokma Ekmegimiz Var O zamana Kadar Torunlara Bıraktım Bari Arkamızda Küfür Etmezler😂

Konu görüntüleyen kullanıcılar