Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 105 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,081
Bildiğim kadarıyla tapu TC kimlik numaralarını verir, o kimlik numarası ile nüfus dairesinden kütükte kayıtlı son adres öğrenilip tebligatta kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,082
Bildiğim kadarıyla tapu TC kimlik numaralarını verir, o kimlik numarası ile nüfus dairesinden kütükte kayıtlı son adres öğrenilip tebligatta kullanılır.
Kvkk gereği tc bile alamaman gerekiyor. Web tapuda ise sadece isim soyisim ve baba adı yazıyor hissedarların. Onun dışında bir bilgi mevcut değil. Kanun değişmediyse yasal yollarla çok zor kişisel bilgilere ulaşılması. Ben bir tanıdık ile adreslerini bulabildim o da bir tanesi yanlıştı. İstediğim diğer bilgilerede ulaşamadım.

Demem o ki eğer evinize şufa kağıdı gelmişse ya kanun değişmiştir ya da illegal ulaşılmıştır adresinize. Ayrıca size gelen şufanın muhtara bırakılması söz konusu bile olamaz. Oldu ya muhtar işi gücü arasında size söylemeyi unuttu varsayalım. 4 ay sonra parselinizde satış olduğunu öğrendiniz şufa hakkınız olmayacak mı? Noter harici bir bildirim elinize gelmediyse benim bildiğim yasal süreniz 2 yıldır itiraz için.

• #2,083
Benim gelen şufadan anladığım o, çünkü gelen şufa yazısı adres olarak TC kimlik numarası ile sadece 15 yıl önce nüfus dairesinde kayıtlı olan eski adrese gitmişti. Neyse ki o ev de hala bizde olduğu için bize kolaylıkla ulaştı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar