Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maddi gücüm olsaydı şufa açardım amacım kimsenin malını ucuzdan almak falan değil ama ben bu arsayı satın aldığım zaman parselde 5 hissedardık şuan 17 hissedar olmuşuz.
Olabilir. Dün akşam email yollayıp bu hisselerin kaç m2 hisse payına denk geldiğini sordum, yanıt gelmedi daha.
Kooperatif kuruculuğu bu memlekette en karlı iştir. Bu şekilde Susuz Belören'de kooperatif kuranlar 25 sene evvel daha en başta sattıkları hisseler sayesinde kendilerine evler, arabalar almışlar.
35-40 gibi fiyatlara itirazım yok, eskiden kurt inen dağbaşı semtlerle kıyaslayınca zaten olması gereken rakam bu.
Bana komik gelen kooperatifçilik denilen olayın Türkiye'de dünyadan bambaşka yorumlanması. Her yerde kooperatif olayı önce alım güçlerini birleştirip bu sayede tüm üyeler için çok uygun rakama arsa veya kooperatif konusu bir şeyleri sağlamayı hedefler.
Bizde ise önceden ucuza kapatılan bir şeyi hisselere bölüp 3-5 misli fiyata satarak voliyi vurmaya dönüşmüş.
Maddi gücüm olsaydı şufa açardım amacım kimsenin malını ucuzdan almak falan değil ama ben bu arsayı satın aldığım zaman parselde 5 hissedardık şuan 17 hissedar olmuşuz.
Böyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.
Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.
Böyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.
Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.