Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 114 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,264
Maddi gücüm olsaydı şufa açardım amacım kimsenin malını ucuzdan almak falan değil ama ben bu arsayı satın aldığım zaman parselde 5 hissedardık şuan 17 hissedar olmuşuz.

• #2,266
Ne 40 bini 60 bine geliyor

Olabilir. Dün akşam email yollayıp bu hisselerin kaç m2 hisse payına denk geldiğini sordum, yanıt gelmedi daha.

Kooperatif kuruculuğu bu memlekette en karlı iştir. Bu şekilde Susuz Belören'de kooperatif kuranlar 25 sene evvel daha en başta sattıkları hisseler sayesinde kendilerine evler, arabalar almışlar.

Arsayı 10 liraya al, kooperatif kur, hisselere bölerek kafadan 40 liraya üyelere sat :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• #2,267
Şu anda dodurga treni biraz kaçtı gibi ama.35-40 binden hissesiz 2 emsal yer satan yok.

• #2,268
Şu anda dodurga treni biraz kaçtı gibi ama.35-40 binden hissesiz 2 emsal yer satan yok.

35-40 gibi fiyatlara itirazım yok, eskiden kurt inen dağbaşı semtlerle kıyaslayınca zaten olması gereken rakam bu.

Bana komik gelen kooperatifçilik denilen olayın Türkiye'de dünyadan bambaşka yorumlanması. Her yerde kooperatif olayı önce alım güçlerini birleştirip bu sayede tüm üyeler için çok uygun rakama arsa veya kooperatif konusu bir şeyleri sağlamayı hedefler.

Bizde ise önceden ucuza kapatılan bir şeyi hisselere bölüp 3-5 misli fiyata satarak voliyi vurmaya dönüşmüş.

• #2,270
Ne yapmislar sizin parselde hay masallah. 3 kat artmis ilerde umarim bir sorun yasamazsiniz

Böyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.

Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.

• #2,271
Böyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.

Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.
Burada en şansli olan ilk alan bir kaç hissedardir. Sonrasi zar atmak olur :rolleyes:

Konu görüntüleyen kullanıcılar