Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 149 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,961
Benim sağlık alanında yoktur.eğitim alanında vardır.yanlış hatırlamıyorsam hissedar sayısı 2000 civarındaydı.yani bu parsellerde zaten tarlanın %6,3 ü kadar miktar vardır.parsel büyüklük metre kareleride fazladır

• #2,962
50 lik bulvarda 30 bin istiyorlar. Belediyenin kararlarına göre aşama aşama yükselecektir. 35 linkte en son arkadaşım 16 ya aldı hissedarı çöktü ama problemli bir parsel değil. Şu an başka bir arkadaşım kendisi için bakıyor. Bu veya buna yakın rakamlara problemsiz hisse bulursa alacak ( plancinin yeri olmaması gerekir)

• #2,963
50 lik bulvarda 30 bin istiyorlar. Belediyenin kararlarına göre aşama aşama yükselecektir. 35 linkte en son arkadaşım 16 ya aldı hissedarı çöktü ama problemli bir parsel değil. Şu an başka bir arkadaşım kendisi için bakıyor. Bu veya buna yakın rakamlara problemsiz hisse bulursa alacak ( plancinin yeri olmaması gerekir)
Plancının yeri olsada bişey ifade etmiyor yeni satın alana bilginşz olsun

• #2,964
Arkadaşlar benim 2 parselde yerim var. Parselin biri köyün girişindeki Gökdemirlere üç dört parsel mesafede. 35'lik bulvarda 22 ortaklı konut imarlı. Dün emlakçı 20.000 liraya hemen satayım müşterisi var dedi vermedim. Diğer parsel biraz daha içerilerde 16 000 lira eder diyor aynı emlakçı. 4 sene önce aldığım konut artı ticari olan yer aynı emlakçı 25 bin liraya satarım hemen dedi. Orası da 9 ortaklı fakat İncek tarafına yakın. Şimdilik kararsız kaldım ama bir iki ay içerisinde netleşir ve içerilerde olan parsel fiyat olarak biraz daha hareketlenirse onu mecburen satacağım. Ama 16.000 liralardan olmaz. Kimsenin malının ortağı değiliz fakat bu kadar bekledikten sonra 15, 16 bin liraya bölgenin neresinde olursa olsun arsa verilmez. Veren olursa helalı hoş olsun diyelim

• #2,965
Benim hissedar olduğum 1,2 emsal ticari parselde 6 ay evvel 15 binden satış oldu. Şu anda hala 16 bin gibi rakamlara konut parseli varsa alabilen kaçırmasın derim. Köprüden çıkıştan önceki son fırsat olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar