Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 135 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,681
Sözleşmede emsal yazıyor mu? Benim bildiğim yazmıyor. Sözleşme imar işlerini yapıp tapuya işletme şeklinde müşavirlik sözleşmesi olarak düzenlenmiş.
Ne yazarsa yazsın Zaten sözleşmenin kendisi başlı başına sorun,binlerce kişiyle direk sözleşme yapmamış.sizin tabirinizle hukuki olabilir ama ahlaki ve adil değildir.elbetteki hakimler ona göre değerlendirir.

• #2,682
Zannedersem Formda birisi yazmıştıki,planlamacı bizden aldığı vekaletle adımıza bizden habersiz noterde sözleşme düzenleyerek,tapuya satış vaadi şerhi koydurmuş
Ben yazmistim Alp Bey. Ayrica yakin zamanda bir avukat arkadasim bizimle ayni durumda olan bir pay sahibi adina tapuya konan serhin iptali icin dava actigini, surecin uzadigini ancak davayi kazanacaklarindan emin oldugunu soyledi. Bu dava sonuclanirsa burada herkesi haberdar edecegim. bu durumda olan insanlarin bu gelismelerden haberdar olmalari gerekir.

• #2,683
Yani sözde noterden sözleşme var.ama ne şekilde düzenlenmiş o sorgulanabilir.firma öyle bir plan yapmışki,çoğunlukla aynı parsel tarlada olanları çapraz olarak ayrı imar parsellerine atarak,birbirlerini bulamasınlar diye,mahkemede birlikte hareket etmelerinin önüne geçmeye çalışmış
Bu nedenle bu forum cok onemli bence. Burada kalmaliyiz ve birbirimize sabrederek, ortak amacin disina cikmayarak, gerginlikten kacinarak birarada durmaliyiz.

• #2,684
Hatta burada yazmak yetmez ,herkesin veb tapuya girip bir şekilde ortaklarına birlikte hareket etme adına ulaşması faydalı olacak diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dodo
  • #2,685
Ben yazmistim Alp Bey. Ayrica yakin zamanda bir avukat arkadasim bizimle ayni durumda olan bir pay sahibi adina tapuya konan serhin iptali icin dava actigini, surecin uzadigini ancak davayi kazanacaklarindan emin oldugunu soyledi. Bu dava sonuclanirsa burada herkesi haberdar edecegim. bu durumda olan insanlarin bu gelismelerden haberdar olmalari gerekir.
Avukat arkadaşınız davayı hangi nedenden dolayı kazanacağını söyledimi

• #2,687
En kötü koşulda, arsa sahiplerinin, sözleşme nedeniyle tazminat sorumluluklarının olacağını düşünüyorum.

• #2,688
iştakipçiliği sözleşmesi yapılmışsa hangi işi takip ediyor bu planlamacı? Misal ben kimseyle sözleşme imzalamadim, kimseye vekalet vermedim. imzalayan ile benim aramda nasil bir fark oluştu?
Katılıyorum.mahkeme demeyecekmi bu sözleşme yapmadıklarının iş takipciliğini babanın hayrınamı yaptın.yani sözleşme imzalamayaydılar demekle olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM
  • #2,689
Bu gün yeni bir duyum aldım plancı bir parsel tarlanın tümüyle sözleşme yapmışsa plancının eli güçlüymüş.yok eğer bir kaçıyla sözleşme yapmamışsa orada eli zayıfmış çünkü eşitliğe aykırı olduğundan emsal teşkil ediyormuş.

• #2,690
Bu gün yeni bir duyum aldım plancı bir parsel tarlanın tümüyle sözleşme yapmışsa plancının eli güçlüymüş.yok eğer bir kaçıyla sözleşme yapmamışsa orada eli zayıfmış çünkü eşitliğe aykırı olduğundan emsal teşkil ediyormuş.
Sattıysa nasıl olcak mantık dışı

• #2,691
35- Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesi 60178 ada 1 parselde 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu. Dodurga meclis gündeminde

• #2,697
Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/5000 ölçekli nazım imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Bu şekilde almışlar büyük ihtimal 1/5000 lik kabul edilcek. Diğeri Çankaya belediyesindeki gibi itiraz kabul edildi dicekler.

• #2,698
Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/5000 ölçekli nazım imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Bu şekilde almışlar büyük ihtimal 1/5000 lik kabul edilcek. Diğeri Çankaya belediyesindeki gibi itiraz kabul edildi dicekler.
Sonuç ne olucak yani

Konu görüntüleyen kullanıcılar