Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 139 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,763
Bugünkü gündem maddelerinin hepsi görsüldü. Bizimki büyük ihtimal persembe veya cuma gününe sarkar.

• #2,768
gündemde bizim yer yok yoksa bu ek şeylermi

Ekli dosyalar

• e98ab62a7f86d678e5c1b3c380ed5159.docx
    88.2 KB · Görüntüleme: 40
  • #2,772
86-Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/5000 ölçekli nazım imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

87-Çankaya İlçesi Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

• #2,778
Üstteki üyeler yazmış ama ben de yazayım
Her iki maddenin kabul edilmesi ne anlama geliyor?İtirazların reddi mi kabul edildi şimdi?

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #2,779
Benim bildiğim. İmarin kesinlestigi anlamına geliyor diye biliyorum. Yarın sabah projesi hazır olan muteahit ruhsat başvurusunda bulunabilir

• Beğen
Tepkiler: egeata
  • #2,780
Benim bildiğim. İmarin kesinlestigi anlamına geliyor diye biliyorum. Yarın sabah projesi hazır olan muteahit ruhsat başvurusunda bulunabilir
Grupta olumlu bir hava esmeyince acaba mı dedim.O zaman çok güzel bir gelişme bu.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Konu görüntüleyen kullanıcılar