Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 159 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,161
Hatta statik projede bölümlerin kaça kaç olduğu ok işaretiyle gösterilir duvar kalınlığı bile bellidir.yani claymore nin yazdığı gibi olursa yapı denetip kabul etmez iskan alamaz
Büyük ihtimal arsa sahipleriyle anlaşma yapıldıktan sonra projelendirdi. Yoksa başka türlü yapması zor. Baktıki anlayan yok karşıda kaptırdı gitti.

Burada konuyu takip edenlere söylüyorum. Sözleşmenizi çok iyi yapın. Tanıdık/dürüst vs demeyin. İşinizi garantiye almaya çalışın.

• #3,162
Selamlar, yediğimiz kazıklarlardan aklımda kalanlar, kat karşılığı sözleşmesinde daireler belliydi onda sorun yok.
1-Tüm şaft ve boşluklar, havalandırmalar bizim dairelerden geçirmiş. Ara bölme duvarları kendi kolonlarının dış yüzünden sürekli bizimkilerin iç yüzünden geçirmiş. Şaka gibi ama brütten nete geçince çok farkediyor. Projedekine göre yapmadı. M2 kaybına uğradı daireler kendi daireleri min 40 m2 daha genişti. Ve fiyat farkı oluştu. Satana kadar kilitli tuttu başkası alınca farkettik. Asansör çukuru bile binanın ortasında değildi. Bizim salonlardan yemiş.
2-Kendi dairelerinin tapusuna otopark işletmiş. Biz onları bina deposu sanmıştık.İnşaat bitince buralar benim daireyi alan kişinin siz parkedemezssiniz dediler şok olduk.
3-En büyüğü çatı katındaki karşılıklı 2 dairenin iskan sonrası dublekse çevirdiler. 3+1 leri 5+1 yaptılar. 1.5 katı fiyatına sattı.
4-Malzeme farklarını ve kalitesini ,hiç saymıyorum Grohe veya E.C.A ile şenpres diye banyo bataryası aynı fiyat mı?

Bu tarz farkları üst üste koyunca %50-50 mi oluyor kasdettiğim bu. Emin olun bu nu yapsatçı da büyük firmalar da yapıyor.

• #3,163
Bu durumu daha önce çok kez duymuştum, çok haklı. Bu işlerin acemisi olarak her ne kadar sözleşmeye dikkat etsek te proje tamamlanmak üzereyken daire belirlenmesi olamaz mı?

• #3,164
Bu durumu daha önce çok kez duymuştum, çok haklı. Bu işlerin acemisi olarak her ne kadar sözleşmeye dikkat etsek te proje tamamlanmak üzereyken daire belirlenmesi olamaz mı?
Olabilir. İmza atmadan önce konuşmak lazım müteahhitle. İnşaatlar tamamlandıktan sonra paylaşım yapalım diye teklifte bulunulabilinir. Tabi sözleşmeye eklemek gerek bunu. Lafta kalmamalı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği wowturkeynet@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

Yararlı Bağlantılar