Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 43 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

İnanın 15 sene oldu alalı 5 sene sonra evlerimize çok rahat otururuz dedik ömür bitti yaşımız geçti olacak olacak diye ömrümüzü harcattı bu yatırım bize ticaride benim yerim eğer birgün olursa sadece yüzde kırk ticari olan kısım için mi 1+1 2+1 yapılabilecek yoksa hepsine mi tabi inşallah karar heryere herkese yapılabilir çıkar kimse mağdur olmaz

Ben 3 yıl önce aldım.Bana da 5 yıl sonra daire sahibi olabilirsiniz demişlerdi.Bana pek mümkün gelmemişti ama en azından bir iki seneye yol,altyapı çalışmaları biter diye düşünmüştüm.Açıkçası çok bilgi sahibi değilim bu konularda ama forum sayesinde gelişmelerden haberimiz oluyor en azından.

Grubu en başından beri takip ediyorum ve yatırımlarım yıllar öncesine dayanıyor. Grupta en objektif gördüğüm isimlerden biri olarak RKK’yı dikkatle takip ediyorum. Bu yaz inşaatların başlayacağını söylediğinizi hatırlıyorum. Hâlâ bu söyleminizi savunuyor musunuz? Sizi güvenilir bir kişi olarak gördüğüm için sormak istedim.

Grubu en başından beri takip ediyorum ve yatırımlarım yıllar öncesine dayanıyor. Grupta en objektif gördüğüm isimlerden biri olarak RKK’yı dikkatle takip ediyorum. Bu yaz inşaatların başlayacağını söylediğinizi hatırlıyorum. Hâlâ bu söyleminizi savunuyor musunuz? Sizi güvenilir bir kişi olarak gördüğüm için sormak istedim.
Evet, bu konuda çok iyimserim. Çankaya belediyesinin raporu plandaki bütün sıkıntıları belirtip çözümü sunduğu için meclis o düzeltmeleri yapıp çıkardıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmaz. Hiç bir dava da planın işleyişini durduramaz. Umuyorum plan Ocak'ta meclisten geçip askıya çıkarsa Mart gibi hukuki süreç tamamlanmış olur ve inşaat ruhsatlarının önünde hiç bir engel kalmaz.

Evet, bu konuda çok iyimserim. Çankaya belediyesinin raporu plandaki bütün sıkıntıları belirtip çözümü sunduğu için meclis o düzeltmeleri yapıp çıkardıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmaz. Hiç bir dava da planın işleyişini durduramaz. Umuyorum plan Ocak'ta meclisten geçip askıya çıkarsa Mart gibi hukuki süreç tamamlanmış olur ve inşaat ruhsatlarının önünde hiç bir engel kalmaz.
Umarım dedikleriniz harfiyen gerçekleşir. Bizim de bu sonsuz bekleyişimiz son bulur.
bu dediğiniz gerçekleşsin; sizi bulup pide ikram edecem . Yanında da sınırsız ayran.
:):):):):)

Sene 2009 du hayallerin başladığı yıl, Ankara Büyükşehir , Çankaya ve Etimesgut belediyeleri adı farketmez aynı partiden olursa bu konu anında çözülür dediler. 15 sene geçmiş bu zor kombinasyon gerçekleşmiş hala tık yok. Al birini vur ötekine. Yok biz dürüstüz, yok bizde betona rant yok. Şu bu..Yahu ne rantı vatandaş daire istiyor. Kiralara baksana yer gök daire olsa buralara gelirmiydi. 5 senedir beton mikseri görmüyorum ankara da..Yukarda zikrettiğim kombinasyona ABB+Çankaya+Etimesgut ve Cumhurbaşkanı aynı partiden olursa diye eli yükseltiyorum. On binde 3 ihtimal..

Dodurga konusunda mevcut belediyeleri suçlamak haksızlık olur. Ankara'nın her yerindeki imar rezillikleri gibi bu da (özellikle Dodurga'da akılalmaz boyutta) vurgun yapan Jeliboncu'nun marifeti. Belediye değişmeden evvel mahkemelik olmuş ve yürütmesi durdurulmuş bir plan bu. Mahkeme 5 seneden fazla sürdü, üstelik çıkan karar bile abes, akıl dışı (Hem kademeli emsali yasaklayıp, 2 emsalli parsellerde kaldıran, ama 1,75 emsal parsellerde kademeli emsali kaldırmayan hukuki bir ucubelik). Neyse ki Çankaya belediyesi planın bütün arızalı noktalarının tamamını düzeltecek raporu sundu ve umuyorum ki Büyükşehir'de bu arızaların tamamını gideren revizyon yapılarak çözülecek. Hayırlısıyla çıkacak kararla hissedarların çektiği işkence son bulacak.

Ankara'da imar konusunda nasıl bir 25 sene yaşadığımızın filmi yapılsa Science Fiction derler kimse inanmaz.

Arada bir 2 yıllık Mustafa Tuna dönemi oldu, adam farklı, Jeliboncu'dan sonra düzgün biri sanıldı. O da iki imar çıkardı. Belören planını belediye kendi geri çekmek zorunda kaldı, diğeri ise Dikmen'de kendi kardeşine özel çıkarttığı ve yine akılalmaz bir avanta içeren plandı, onu da tabii mahkeme iptal etti.

İmar konusunda lazım olan çare ilçe belediyeleri, büyükşehir ve hatta cumhurbaşkanının aynı partiden olması değil, sadece ve sadece hukuka uygun olması. Hukuka uygun olmadığı zaman her kombinasyonun sonunda duvara tosluyor, iptal oluyor.

Kombinasyonlara gelince, orada zaten aslında parti farklılıklarının zerre önemi yok. İş avantaya gelince sahnede kavga edenlerin, kuliste nasıl beraberce iş tuttuğunu bilseniz "yuh artık" dersiniz. En basit örneği Jeliboncu ile Yenimahalle belediye başkanının parsel niteliğinin değiştirilmesi yoluyla bir sürü yerde yaptıkları şeylerdir, insanın resmen ağzını açık bırakır.

Bütün şehirlerde haberimiz bile olmadan imar ifrazlar yapılıp inşaatlar bı anda başlıyor. Bu dodurga bölgesi milli istihbarart meselesi oldu. Suriye'de 10 yılda koskoca rejim değişti Dodurga ayni

Plan revize edilecek diye kaç aydır bekliyoruz.Bir işi beceremiyorlar.Plan revize edildikten sonra ruhsatlar verilmezse yine sorunlar çıkarsa hiç şaşırmam

Arkadaslar ben Ankara Keciören Ovacık Yenimahalle yakacik sayfadindan. Bakiyorum aynı sorunu yasiyoruz, Ovacik yukari hacile 2005 de ruhsat verdiler ondan beri vergi ödüyoruz simdi askida yeni proje cizilicekmis emsalida 0.5 düsecekmis cok karsı gelen varmıs. Cocuga kalir dedik bu gidisle torunlarda gelecek neyse ABB sayesinde birazda onlar beklesin kuyuya.

Yozgat'ın Şefaatli ilçesi bilmem ne köyünden Mehmet Çavuş der gibi olmuş 🤭 Ankara'da tipik bir sorun. Evet çok da benzer. Susuz Belören de böyle.
Haçıl
Bağlum
Susuz
Dodurga

Benzer sorunlar yaşıyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar