Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abb ile konuştuğumda revize planı çoktandır hazırladıklarını imar müdürüne gönderdiklerini imar müdürünün imza attıktan sonra Abb ye çıkacağını söyledi
Merhabalar, 1+1 verecek şekilde hisse alınır mı değerli forum üyeleri önceki mesajları okudum 150m2 olacağı belirtilmiş en az, 1+1 yapılma şansı hiç mi yok acaba
Artık kararı bekliyoruz ne zaman keyifleri yeterse 2 3 seneye inşaat olur dedik 10 sene geçti halâ oyalıyorlar bundan sonra sorun kalmayacak mı acaba inşaatlar başlayabilir mi üstadlar karardan sonra?
Merhabalar, 1+1 verecek şekilde hisse alınır mı değerli forum üyeleri önceki mesajları okudum 150m2 olacağı belirtilmiş en az, 1+1 yapılma şansı hiç mi yok acaba
Alacağınız hisse 1.75 emsallik yerde ise olaylar tamamen netleşene kadar almayın derim.Ama alacağınız hisse 2 emsallik yerde ise alalmanızda bir problem yok.
Şu anki belediye başkanı görev süresi bitene kadar hiçbir şekilde yeni bölgeleri imara açmak istemiyor. Bu forumda Ankara bölgesinde imar için açılan başlıklar hep eski dönemlerden davalı itilafli bölgeler. Buna ek olarak yol yaparsam trafik olur yerleşimler olur diyen bir Başkandan bahsediyoruz sonuç olarak. Benim tahminim (ve de endişem) bu adamın dönemi bittikten sonra ancak gelişme olacak o da dışarıdan gelen göçler ve şehrin kendi nüfusunun zamanla yeni konutlara duyduğu ihtiyaç artık baskılanamaz hale geldiği için yeni göreve gelen belediye başkanı mecburen imar izinleri ve inşaat ruhsatları vermek zorunda kalacak.
Hadi inşaat sektörüne genel olarak öfkeli ve karşısın bari şehrin refahını arttıracak yenilenebilir enerji ve ulaşım gibi yatırımlarla farkını göster diyeceğim ama o kabiliyet ve beceri maalesef mevcut değil.