Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 146 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,901
Ada parsel ver diyorum vermiyorsun. Afaki 4700 MT var diyorsun metresi de 40 diyorsun. Bana Ada parsel ver ederi neyse alıyorum. ( Piyasa fiyatı) Ya sana çöp bir parsel kitlemisler elinde patlamış. Yada sen gerçek değilsin. Teklifim geçerli Ada parseli ver ederi neyse paran hazır.

• #2,904
Varsa dodurgadan şikayeti satacaksa satsın yoksa boş boş tatava yapmasin. Zamanımızı harcamayalim.
Bu arada üslup ve edep bilmeyeni de engelledim. Kimse arkadan havlayip durmadin.

• Beğen
Tepkiler: SOLEY ve Ümit
  • #2,905
konu gene kitlenmek istiyor galiba şuanda bu konuyu izleyen 18 kişi konuda haber alamaz sizin davranışınıza göre kitlenir konu sohbetlerinizi nezaket içinde yapın

• #2,906
Her zaman saygı çerçevesi de kişilerle mesajlastik. Ama sahsimla uslupsuz konusulursa haddini bildiririm. Ben öyle çakma hesap falanda değilim. Kimseye zorumuz yok lakin edepsizlikte kabul etmeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,907
Sayın sayın yönetici girin eskiyi mesajlarını tamamına bir bakın kimlerin hep fitne fesat üç kağıt dolandırıcı oldu ortadadır ve biz burada herkesle muhatap olmak zorunda değiliz varsa herkesle didişip rahatsız eden dolandırıcı üç kağıtçı lütfen atın

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve Ümit
  • #2,908
Sayın sayın yönetici girin eskiyi mesajlarını tamamına bir bakın kimlerin hep fitne fesat üç kağıt dolandırıcı oldu ortadadır ve biz burada herkesle muhatap olmak zorunda değiliz varsa herkesle didişip rahatsız eden dolandırıcı üç kağıtçı lütfen atın
dolandırıcı dediğin kanıt varsa dm'den gönder duruma göre işlem yapayım

• #2,912

★★★ Moderasyon Duyurusu ★★★

bu konu Moderatör Tarafından incelenmiştir

Gördüğünüz Sakıncalı Mesajları Raporlayabilirsiniz.

~ Rime

Son düzenleme:
  • #2,918
Bu arada humman bey adını değiştirip Maybe yapmış.Farklı hesapları var sanıyordum sonuçta her ikisinden de kurtulmuş olduk.

• #2,919
Hayırlısıyla önümüzdeki ay imar onaylanıp tamamlansaydı da en azından bundan sonra kat karşılığı sözleşme vesaire konuşmuş olurdu 🙂

• Beğen
Tepkiler: Ümit

Konu görüntüleyen kullanıcılar