Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 144 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,861
Arkadaşlar siz niye bu kadar panik yapıyorsunuz. Bu forumdaki bir paydaşımız, sürecin kasıtlı uzaması ile ilgili bir duyum aldığını bunu netleştirebilirse ifşa edeceğini ifade etti. Bir anda hepiniz hukuk abidesi oldunuz yahu. Takip ettiğim kadarıyla bu paylaşımı yapan arkadaş boş beleş paylaşımlar yapmıyor. İşin içinde yoksanız hoplumaya zıplamaya gerek yok. Bilgi almak hepimizin hakkı. Bırakın paylaşsın. Bir de yolsuzluğun belgesi mi olur? Adamdan belge istiyorsununuz.

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve myrste2121
  • #2,862
Kimin hangi hesapla ne yazdığı, neyi kastettiği de açıkçası beni ilgilendirmiyor.

İstediğin kişiye, istediğin suçu gönül rahatlığıyla yöneltebilirsin.

Hatta bu tartışmalar imar sürecine fayda sağlayacaksa, bence gayet yerinde olur.

Ben bu uyarıları buraya ceza almış biri olarak yazıyorum. Belki acemice davrandım ve yakalandım.

Siz daha şanslı olabilirsiniz.

• #2,863
Dodurga’da alt yapıyı yeni imar planına göre yaparlar inşallah

IMG_6721.jpeg
IMG_6722.jpeg

• #2,864
Kimin hangi hesapla ne yazdığı, neyi kastettiği de açıkçası beni ilgilendirmiyor.

İstediğin kişiye, istediğin suçu gönül rahatlığıyla yöneltebilirsin.

Hatta bu tartışmalar imar sürecine fayda sağlayacaksa, bence gayet yerinde olur.

Ben bu uyarıları buraya ceza almış biri olarak yazıyorum. Belki acemice davrandım ve yakalandım.

Siz daha şanslı olabilirsiniz.
Siz şimdiye kadar nerdeydiniz.veya önceki adınız nedir

• #2,865
Beni eski wow forumdan, WhatsApp Telegramm gruplarından bilenler bilir, özellikle belören forumundan.

Ben 6 senedir kaynak olarak direk işin mutfağında olan dostlarımdan haber alırım, daha bir kez bile yanlış bilgi vermediler.

Belören'de milleti ketenpereye getirmeye kalkışan plancının tüm yalanlarını da ismiyle yazdım, bir kez bile inkar edemedi.

Benim yazdıklarımı imar müdürüne gösteriyorlar, adam gık diyemiyordu,bunu teyit edenler de plancılar.

Dediğim gibi, teyit ettirip emin olursam kimseden çekinmem, arkasında duramayacağım lafı da etmem.

Bana özelden başka, forumda başka yazan fırıldaklar da gördüm 🤣🤣

Şükürler olsun, 6 senedir hiç bir forumda lafımı geri alacak, tükürdüğümü yalayacak duruma düşmedim.

Şimdi haber almayı, teyit ettirmeyi bekliyorum. Doğrulattığım zaman asla geri adım atmam. Belki bin, belki 10 bin hissedarın kaderiyle, yatırımıyla oynamaya kalkan varsa, elimden geleni yapar, huzurlarını bozarım.

• #2,866
Burada bir kişinin adını-soyadını, hele ki “çıkar peşinde”, “para koparıyor” gibi suçlayıcı ifadelerle yazmak ciddi risk içerir.
Burası özel bir mesaj değil, kamusal bir alandır. Yazdığınız her şey ekran görüntüsüyle kayda geçebilir.

Bir kişiyi “şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde” itham etmek → hakaret suçu sayılır.
3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası.

Bir kişiye haksız isnatta bulunmak, delilsiz suçlamak → iftira suçu.
Cezası: 1 yıldan 4 yıla kadar hapis, kamu görevlisiyse daha fazla.

Ayrıca kişi isterse manevi tazminat davası da açabilir. Forum yazıları bu davalarda delil olarak kabul ediliyor.

Kimseyi savunmak ya da engellemek için söylemiyorum. Ama “birinin ismini yazacağım” gibi çıkışlar, fark etmeden hukuki sürece dönebilir.
Böyle bir şey yapabilecek birisi çıkmayacak, boş palavra bunlar. Tck 136 vd. Uyarinca ceza almayı kim göze alır. Veya iftiradan. Buyursunlar bakalım.

• #2,867
Senin gibi bu işe gönül vermiş, yıllardır takip eden insanlar olması bence çok değerli.

Kaynakların güçlü, teyit mekanizman sağlam, yazdıklarının arkasında duruyorsun — buna saygı duyarım.

İnşallah gerektiğinde mutfaktakiler de kendilerini riske atıp şahitlik yaparlar.

• #2,868
Ben insanların tepki göstermesine alışığım.

Öğrendiğim doğru bilgiyi paylaşırım.

2019'da rahmetli plancı Korhan beyle tanışmamız da böyle oldu. Benim wowforumda yazdıklarımı gösterdiği ve mesajda bahsettiği kişi o zamanın yenimahalle belediye başkan yardımcısı, aynı şekilde imar müdürüyle konuştuğunda imar müdürü de her yazdığımın doğru olduğunu kabul etmişti.

Aynı şekilde şu an Belören'de imarı yine öteleyen hisse hataları için 6 senedir çabaladım. Imar müdürü de aynı şeyi teyit etmişti. Çözülmedi, şimdi parselasyon işi büyük ihtimal en az bir yıl sonraya kaldı.

Bilgiyi teyit ettirirsem kimseden çekinmem.

Screenshot_2025_0614_223538.png

• Beğen
Tepkiler: balcıhikmet21
  • #2,869
Rkk beyin dediğine istinaden ;
Öncelikle bu kan emicilere kim rüşvet verecek ?
Planlamacının paylarına mı çökmek istiyorlar acaba ?
Parti falan farketmeksizin hepsi kan emici.
Planlamacı da elindeki antlaşmayla insanların hakkını almaya çalışmayacak mı zaten
Dodurganın olmamasının sebebi bu pastayı bölüşememe süreci olduğu açık değil mi ?
Allah belalarını versin başla da bir şey demiyorum !!
Osman beyin banlanmasına da çok üzüldüm hemen oltaya gelmiş.
+
Rkk beyin dedikleri kuşkusuz doğru olduğu için birileri tutuşmuş.
Bunlar son radde diğer aya hayırlı olsun diyorum

• #2,871
Allah gönüllerindeki niyetle yargılansın.
Bir gün aynı algıyla karşılaşıp savunma hakkı bulamasın.

Konu görüntüleyen kullanıcılar