Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 155 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,087
Rkk bey bu saaten sonra görüşünüz nedir

Artık daha önceden yazdığım gibi işin en güzel kısmına eriştik. Gerçi benim umudum planın Mart-Nisan gibi sonuçlanmasıydı ama olsun, beklediğimize değdi.

Karar Çankaya'ya ulaştıktan sonra artık ruhsat başvuruları yapılabilir. Anlaşma yapmış, (revize edilmiş plana uygun) projesi hazır olan firmalar umuyorum ki Çankaya Belediyesinin de hızlı hareket etmesiyle kısa zamanda ruhsatlarını alacak ve kazmayı vuracaklardır. Her ne kadar Temmuz ayına gelmiş olsak da hem temennim hem de beklentim Çankaya beiediyesi'nin ruhsat konusunda olumlu ve yapıcı davranıp fazla bekletmeyeceği yönünde.

Hissedarlar olarak biz de arsamızın değerini bilelim, Ankara'nın en güzel yerinde yüksek emsalli arsa sahibiyiz. Acil ihtiyacı sebebiyle düşük fiyattan satmak zorunda kalanlar olabilir, ona birşey diyemem (bazen insanın sadece kendi malına gücü yetermiş), ama diğer tüm hissedarlara tavsiyem az bir sabırla hepimizin hakkını çok güzel alacağını unutmamalarıdır.

Önümüzdeki 6 ay içinde arsa fiyatları ikiye katlanacak, öyle bir noktaya gelecek ki, inşaatı beklemek istemeyen bile satıp başka bir tarafta sıfır daire alabilecek hale gelecek.

Tekrar hepimize hayırlı olsun.

• #3,088
Screenshot_20250710_200821_Chrome.jpg

• #3,089
Arkadaşlar Çankaya Belediyesi e imarda yapılan sorgu ekranında konut 3 kat ne anlama geliyor birde emsal 0,50 gözüküyor konu hakkında bilgi sahibi olan varsa aydınlatırsanız memnun olurum.Saygılarımla.

• #3,090
Sadece hissesi olanlar için süreç nasıl olacak? Kat karşılığı imzalanadık. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

• #3,092
Hissesi olanlar içinde %50 anlaşma olur mu acaba?

Müteahhitler çok sayıda hissedarla anlaşma ile uğraşmamak için ilk anda tek tapu parselleri tercih edebilir, onlar da rahatlıkla %50 ve hatta üstüne para ile anlaşabilirler. Bu da bizim işimize gelir, o sayede %50 oranı yaygınlaşır.

Yer olarak çok güzel bir noktadayız, yapılaşma başladıkça %50 oranı normal oran haline gelir. Özellikle kaliteli projeler lansmana çıkıp da yüksek konut fiyatları yerleşince %50 orana bile nazlanacağımız günler gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Eren150
  • #3,093
Normalde %50 yada anlaşma oranı diyim hissedar sayısına bağlı değil. Ama RKK’nın dediği gibi müteahhitler az hissedarlı yeri tercih edebilir aynı nitelikteki parseller arasında.

• Beğen
Tepkiler: RKK ve Alp1
  • #3,094
Rkk beye katiliyorum. Az hissedarli veya parselin tamamını kopon seklinde kendi gruplarina satan gayrimenkul şirketleri vardı hissedar sayısı kaç olursa olsun onlar da hemen kat karşılığı verir.
Benim de hissemin olduğu bir parselde hemen hemen hepsini tek emlak ofisi kendi musterilerine verdi ve bölge müteahhitleri ile çok yakın o parseli kendisi toplayıp müteahhite verecek.

• #3,099
Yakın üstad 60922dede tanıdığımın yeri var aynı adada olsanız tanıştırırdım
60921 ada da bir satılıkyer var ama 30 hissedar var şufadan korkuyorum birde oarselin ticari hakkı sadece yüzde 7 ve 50 lilk bulvarda önünde park alanı var bulvara cephe ada parsel hemen parkın arkasında bunlar dezavantajları

• #3,100
Selam arkadaşlar dodurgada bir emlakçı var fiyatı her zaman 14-16 bin arası yazıyor arayınca da yok şöyle yok böyle orası şurda şunu verelim şark kurnazı iki yıldır 14-16 bin Aralığını hiç geçemedi

Konu görüntüleyen kullanıcılar