Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ego 68 Adet Körüklü Otobüs Alıyor | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ego 68 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

DAF motorlu Otokar da şartnameyi karşılıyor. 362 bg 1900 Nm.
Evet karşılıyor, ama şartnamede özellikler biraz kısılmış görünüyor, tabelaların turuncu renkte olması gibi. Bu yüzden DAF motorlu Otokar ya da MAN alımı olacağı düşük ihtimal gibi gözüküyor ama inşallah şaşırtırlar. Çünkü Ford motorlu Otokarlar yolcu için konforlu olsa da performans problemleri var. Körüklü Dizel Conecto'dan da kimse memnun değil, çabuk dağıldığını ve çok gürültülü olduğunu söylüyorlar.

Evet karşılıyor, ama şartnamede özellikler biraz kısılmış görünüyor, tabelaların turuncu renkte olması gibi. Bu yüzden DAF motorlu Otokar ya da MAN alımı olacağı düşük ihtimal gibi gözüküyor ama inşallah şaşırtırlar. Çünkü Ford motorlu Otokarlar yolcu için konforlu olsa da performans problemleri var. Körüklü Dizel Conecto'dan da kimse memnun değil, çabuk dağıldığını ve çok gürültülü olduğunu söylüyorlar.
Öyleyse ecotorq olur. MAN'ın da 360 hp 1600Nm lik en güçlü motor seçeneği şartnameyi karşılıyor. Dediğiniz gibi bir şaşırtma olsa keşke ama nerdee...

68 adet körüklü dizel otobüs alımı ihale duyurusu:

ego_koruklu_dizel_otobus_alimi.jpg

İkisini de Otokar pazarlıyor,o yüzden zannetmiyorum. Olursa güzel olabilir ama.
Evet ihaleye girme ihtimali çok düşük ama Iveco Türkiye pazarına girmek istiyor gibi. Üç tane belediye Iveco Crossway aldı, Trabzon da Iveco E-Way alacak sanırım. Streetway modelinin de Türkçe broşürleri var. Piyasaya Streetway ile girmek istiyorlar mı bu ihalede görürüz diye düşünüyorum.

Evet ihaleye girme ihtimali çok düşük ama Iveco Türkiye pazarına girmek istiyor gibi. Üç tane belediye Iveco Crossway aldı, Trabzon da Iveco E-Way alacak sanırım. Streetway modelinin de Türkçe broşürleri var. Piyasaya Streetway ile girmek istiyorlar mı bu ihalede görürüz diye düşünüyorum.
E-Way i İETT de test etmişti. Şimdi de streetway electric modeli çıkmış. Daha düşük bütçeli güzel bir araca benziyor.

Mercedes motorunu kendi bünyesinde ürettiği için daf-ford motorlu otokarlardan daha uyguna gelebilir yani ihaleyi mercedesin alma ihtimali yükseldi.

• Beğen
Tepkiler: Autobus

Konu görüntüleyen kullanıcılar