Görüşücem ama Atatürk Mh muhtarıyla 3hatta burdan geçiyor yani yetki alanına girer@Ata Bey Evka-4 muhtarıyla görüştünüz mü ne diyor 583,349 ve 185'e
712 Pancar yerine Esbaş'ta bitse,705 kısalacaksa kısalsa olabilir mi?705 Ayrancıların içini iyice dolaşmalı Barış Manço Caddesinden geçmemesi tercih edilmeme sebeplerinden biri kimse Egekent 4'e kadar yürümek istemiyor Sarnıç yönünde
Parkur süresi çok uzun olur 705'in Ayrancılar'ın içini dolaşmamasının sepeplerinden biri insanların hem 712'ye hem de İzban'a para vermelerini istemeleri712 Pancar yerine Esbaş'ta bitse,705 kısalacaksa kısalsa olabilir mi?
Uzun olacaksa da Torbalı tarafını kesip TOKİ'den başlatırızParkur süresi çok uzun olur 705'in Ayrancılar'ın içini dolaşmamasının sepeplerinden biri insanların hem 712'ye hem de İzban'a para vermelerini istemeleri
Aynen öyle olur güzel bir güzergahı olur AyrancılarınUzun olacaksa da Torbalı tarafını kesip TOKİ'den başlatırız![]()
O da doğru aslında. Böyle bir düzenleme talep edilmeli.705 Ayrancıların içini iyice dolaşmalı Barış Manço Caddesinden geçmemesi tercih edilmeme sebeplerinden biri kimse Egekent 4'e kadar yürümek istemiyor Sarnıç yönünde
dolmuşlar İZTAŞITa dönmek istediğini belirtiyor. bi haberde okumuştum,zamlar sebebiyle kontak kapatma eylemine gidebilirlermişŞöyle dersin
Dolmuş hattı olarak çalışan Gaziemir - Bornova hattı, Gaziemir - F. altay hattı'nın açılmasıyla kapanmıştı. Bu yüzden bornova'ya ulaşım aktarma yapılarak gidiliyor. Gaziemir - Bornova Metro hattı'nın açılmasıyla ulaşım daha kolay hâle gelebilir.
Evet de ne zaman olacağı belli değil.dolmuşlar İZTAŞITa dönmek istediğini belirtiyor.
şimdi genelde ÖHO olan şehirlerde belediye hatları aktarmalı,ÖHO hatları aktarmasız oluyorBir de şimdi dolmuş hatlarının güzergahı uzun ve çoğu yere gidiyor. Bunlar iztaşıta geçtiği taktirde eshot gibi kısa güzergahlı ve aktarmaya mı döner orasını merak ediyorum. Mesela buca gaziemirden örnek vereyim. Hat gaziemirden çamlıpınara kadar gidiyor. Bu hat iztaşıt olursa buca şirinyer aktarma hattı olup çamlıpınara 805le aktarma zorunluluğu mu olacak?
dolmuş araçları hem kondisyonu hem de kapasite olarak zayıfDiyelim iztaşıt yerine dolmuşlara validatör mü takılacak acaba? Gittiğin kadar öde tarifesinden mesela.
Aman aman kent demeyin bana bugün kliması bozuk kent geldi bayıldım o derecedolmuş araçları hem kondisyonu hem de kapasite olarak zayıf
çok dar yerler için bir miktarının saklanıp yenilenmesi,manisadaki gibi validatör takılması, diğerlerinin de en azından kentler ile değişmesi iyi olur diye düşündüm