Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

Çeşme - F. Altay hattı ve 800'ün A tarifesine geçmesi için başvuru yaptım.

Screenshot_20250625_135228_Bizzmir.jpg

Screenshot_20250625_135238_Bizzmir.jpg

705 Ayrancıların içini iyice dolaşmalı Barış Manço Caddesinden geçmemesi tercih edilmeme sebeplerinden biri kimse Egekent 4'e kadar yürümek istemiyor Sarnıç yönünde

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
705 Ayrancıların içini iyice dolaşmalı Barış Manço Caddesinden geçmemesi tercih edilmeme sebeplerinden biri kimse Egekent 4'e kadar yürümek istemiyor Sarnıç yönünde
712 Pancar yerine Esbaş'ta bitse,705 kısalacaksa kısalsa olabilir mi?

Şöyle dersin

Dolmuş hattı olarak çalışan Gaziemir - Bornova hattı, Gaziemir - F. altay hattı'nın açılmasıyla kapanmıştı. Bu yüzden bornova'ya ulaşım aktarma yapılarak gidiliyor. Gaziemir - Bornova Metro hattı'nın açılmasıyla ulaşım daha kolay hâle gelebilir.
dolmuşlar İZTAŞITa dönmek istediğini belirtiyor. bi haberde okumuştum,zamlar sebebiyle kontak kapatma eylemine gidebilirlermiş
bence Antalya'daki gibi ÖHO-belediye karışık ilerleseler ulaşım 10 seviye atlar, böylece hat ikilemi de ortadan kalkar

Bir de şimdi dolmuş hatlarının güzergahı uzun ve çoğu yere gidiyor. Bunlar iztaşıta geçtiği taktirde eshot gibi kısa güzergahlı ve aktarmaya mı döner orasını merak ediyorum. Mesela buca gaziemirden örnek vereyim. Hat gaziemirden çamlıpınara kadar gidiyor. Bu hat iztaşıt olursa buca şirinyer aktarma hattı olup çamlıpınara 805le aktarma zorunluluğu mu olacak?

Bir de şimdi dolmuş hatlarının güzergahı uzun ve çoğu yere gidiyor. Bunlar iztaşıta geçtiği taktirde eshot gibi kısa güzergahlı ve aktarmaya mı döner orasını merak ediyorum. Mesela buca gaziemirden örnek vereyim. Hat gaziemirden çamlıpınara kadar gidiyor. Bu hat iztaşıt olursa buca şirinyer aktarma hattı olup çamlıpınara 805le aktarma zorunluluğu mu olacak?
şimdi genelde ÖHO olan şehirlerde belediye hatları aktarmalı,ÖHO hatları aktarmasız oluyor
İZTAŞIT a dönmesi halinde belediye tarifesinden 5 er lira daha az olmak koşuluyla aktarmasız olmalı, çünkü izmirin uzun hatlara da ihtiyacı var

Diyelim iztaşıt yerine dolmuşlara validatör mü takılacak acaba? Gittiğin kadar öde tarifesinden mesela.
dolmuş araçları hem kondisyonu hem de kapasite olarak zayıf
çok dar yerler için bir miktarının saklanıp yenilenmesi,manisadaki gibi validatör takılması, diğerlerinin de en azından kentler ile değişmesi iyi olur diye düşündüm

gkö hatlarına zaten küçük araçlar verilmez,talep çok olur bence
onlar yine 800 tipi devam eder

dolmuş araçları hem kondisyonu hem de kapasite olarak zayıf
çok dar yerler için bir miktarının saklanıp yenilenmesi,manisadaki gibi validatör takılması, diğerlerinin de en azından kentler ile değişmesi iyi olur diye düşündüm
Aman aman kent demeyin bana bugün kliması bozuk kent geldi bayıldım o derece

• Beğen
Tepkiler: Bucali

Konu görüntüleyen kullanıcılar