Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

PC’den Google Chrome’la giriş yaptığımda anasayfa ekranında takılıp kalıyor. Microsoft Edge ile girdiğimde hiçbir problem olmuyor. Bu sorun acaba forumdan mı kaynaklı yoksa Chrome’da kullandığım eklentilerden mi kaynaklı? Bu tarz bir sorun yaşayan başka biri oldu mu acaba?

chrome dan geçmişi sil ve temizle yapıp tekrar denermisiniz çerezlerle alakalı gibime

şuan deniyorum ama herhangi bir problem yok chrome simgesine sağ tıklayıp gizli sekmede aç diyin ordan girin girerse tarayıcı kaynaklıdır.

Tamam ozaman bizlik bir sıkıntı yok çerezleri temizlerken tüm tickler işaretli olmalı ozaman sorun gider diye düşünüyorum son 1 saati seçebilirsiniz

Screenshot_2024-01-30-20-05-35-652_com.android.chrome

Böyle bir hata çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: Mehmet80
https://wowturkey.net/faq
Ceza olarak hesap silinme de tüm gönderiler siliniyor mu acaba? Diğer sitede böyle bir problem olmuştu. Silinen hesabın tüm gönderileri yok olmamalı. Kullanıcı adı “silinen hesap” şeklinde kalmalı, gönderileri durmalıdır diye değerlendiriyorum. Görsel paylaşımları, siyasi, küfür, hakaret içermeyen paylaşımları durmalı bence . Ayrıca doğrudan kendi hesabını silme var ise bunun içinde geçerli olmalıdır. @wow_Admin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anıl-Mevlüt
Hocam iyi günler, eski yönetim ile iletişime geçip arşivi talep etme olanağınız var mı? Muhtemelen cevap olumsuz olur ama denemenizde fayda var.

Son düzenleme:
Metin yazarken iki yana yasla karakteri var mı göremedim. Yoksa olması daha doğrudur. Metinler daha az yer kapsar. @wow_Admin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowTurkey
Konular yazıldıkça sayfa hacimleniyor. Sayfanın sonunda başa dön sekmesi olmalı diye düşünüyorum. Varsa da ben göremedim . @wow_Admin
IMG_20240225_010836

• Beğen
Tepkiler: Emir
Resimdeki yanıtla butonunun ustunde kare kutuda 25/25 yazıyor oraya tıklayıp kaydırarak istediğiniz tagih ve konuya geçiş yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Emir ve WowTurkey

Konu görüntüleyen kullanıcılar