Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Ülkelere Göre Trafik İstatistiklerimiz 😄
ss

ss2

Kampçılık arşivini büyütüp, Facebook uygulaması için reklam/tanıtım yapılabilirse oradan gelecek çok fazla trafik ve forumun gelişimini destekleyecek kampçı var.

Ve ayrıca kampçılar her gittikleri yerin fotoğrafını çektikleri için arşive de çok büyük destek olacaklardır.

Şu sıralar sınavım olduğundan pek ağırlık veremiyorum kusura bakmayın, bu yaz arkadaşımla Akdeniz şeridi boyunca kamp yapacağız; elimden geldiğince araştırdıklarımı, öğrendiklerimi çektiğim fotoğraflar ile foruma ekleyeceğim.

Şuan gayet herşey güzel ilerliyor en önemlisi forumdaki kişilerin bir birine karşı saygı çerçevesinde yazması cok iyi herkes bilgiye odaklı paylaşım yapmakta illaki 2 li münakaşalar oluyor fıtrat gereği mod ekibimiz gerekli uyarı ve müdahaleleri yapmaktadır.

1 sene sonunda forum daha iyi yerlere gelecektir hızla yeni ve eski üyeler dönüş yapmakta haftada 50 60 arası kayıt alıyoruz bu cok iyi bir istatislik. 1 sene sonundaki yukselıs 1 ay zamanına sığacaktır ilerleyen zamanlarda

Aslında öyle bir sohbete katılmıştım, SkyscraperCity’de Japonlar İstanbul metroları ve YHT ile ilgililerdi. Bazı aktarmaların neden çok derin olduğunu falan soruyorlardı

Konu görüntüleyen kullanıcılar