Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

@Meksika sagol kardesim hepimizin emegi cok büyük biz burada istek önerileri Şikayetleri paylaşıyoruz şu kişi yada bu kişide demiyoruz.
Ayrıca şikayet konusuna gelince bizde buna uyuyoruz elimizde yüzlerce Fotoğraflar oluyor biz bunu üyeler paylaşım yaptılikca ara ara paylaşıyoruz ki ana sayfayı doldurupda tek başımıza üyeleri sıkmayalım ara ara serpiştirelim ki akıcı bir ana sayfa olsun. 20 paylaşım yapıpda arka arka ya onun yerine ara ara yapım ana sayfayı akıcı bir hale getirip boş bırakmamak.

Yeni tema kapatılan siteye daha çok benzer özellikte olması güzel. Buradan yeni temada eksik gördüğümüz hususları yazabiliriz.
1. Mesaj yazılan konular eski temadaki gibi yarım alanda da aşağı -yukarı kaydırılabilir olmalı.
IMG_20240928_094032.jpg

Daha önce yazmıştım bir daha yazayım, koyu temalar geri getirilmeli. Aynı zamanda yeni tema işlemciyi fazla yoruyor, eski temada bilgisayar sessiz bir şekilde çalışıyordu.

1. Yeni tema da fotoğraf eklemek, yeniden düzenlenme yapmak tam bir eziyet.
Eski temanın mesaj/fotoğraf formatına benzer düzenleme gerekiyor.

2. Tek seferde en fazla 5 fotoğraf paylaşımı yapılıyor. Bunun en azından 10 fotoğrafa çıkartılması gerekiyor.

1. Yeni tema da fotoğraf eklemek, yeniden düzenlenme yapmak tam bir eziyet.
Eski temanın mesaj/fotoğraf formatına benzer düzenleme gerekiyor.

2. Tek seferde en fazla 5 fotoğraf paylaşımı yapılıyor. Bunun en azından 10 fotoğrafa çıkartılması gerekiyor.

Sitenin gelişimi hakkında üyelerimiz naçizane görüş öneride bulunuyor. Ancak herhangi bir gelişme olmaması üzüntü verici.

Yazılımdan anlamam. Külfetli mi değil mi önerileri siteye uygulamak bilmiyorum. Lakin basit olan istekler/ öneriler öncelikli olarak uygulanabilir.

Merhabalar, siteye yeni kayıt oldum. Site kullanımıyla ilgili anlayamadığım bir nokta oldu. Şu anda bir şehirle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için Türkiye Şehir Portalı, Türkiye Ulaşım Portalı ve Şehir Projeleri ve Altyapı ana konuları altındaki ayrı ayrı konuları mı takip etmek gerekiyor? Örneğin ben Malatya ilindeki bu ana konular altındaki tüm konuları tek bir anabaşlık altından görebileceğim bir yer yok mu? Bu şekilde ana başlıkları bölmekte şüphesiz bazı faydaları var fakat eski sitede tek bir şehiri tıklayıp o şehirdeki gelişmeleri toplu olarak takip edebilmek çok fonsiyoneldi bu yeni sisteme göre.

Merhabalar, siteye yeni kayıt oldum. Site kullanımıyla ilgili anlayamadığım bir nokta oldu. Şu anda bir şehirle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için Türkiye Şehir Portalı, Türkiye Ulaşım Portalı ve Şehir Projeleri ve Altyapı ana konuları altındaki ayrı ayrı konuları mı takip etmek gerekiyor? Örneğin ben Malatya ilindeki bu ana konular altındaki tüm konuları tek bir anabaşlık altından görebileceğim bir yer yok mu? Bu şekilde ana başlıkları bölmekte şüphesiz bazı faydaları var fakat eski sitede tek bir şehiri tıklayıp o şehirdeki gelişmeleri toplu olarak takip edebilmek çok fonsiyoneldi bu yeni sisteme göre.
Kategoriler ayrı ayrı. Şuan için bir ilin tüm başlıkları aynı yerden takip edilmiyor. İlerleyen süreçte belki düzenleme olur.

• Beğen
Tepkiler: Eczht
Şifre sıfırlama maili gelmiyor yetkililerin bilgisi olsun.

• Beğen
Tepkiler: Tam35
Eski wowturkey’den örnek almıyorsunuz bari yabancı forumlardan biri mesela Skyscrapercity’den örnek alın arkadaşlar yani orada bile girin bakın Türkiye kısmına, Bölgeler ve illerin ayrı bölümleri var, orada mesela Mersin bölümüne tıklayınca Mersin’le ilgili her şeyi bulabiliyorum ama burada başlık aramak yeminle eziyet yahu. Yav 20 yıl önce wowturkey o dönemki teknolojiye rağmen çok kullanışlı bir site yapabilmişken yıl olmuş neredeyse 2025 ama o tasarımın yanından bile geçmeyen, inanılmaz kullanışsız bir tasarımla forumu takip etmek zorunda kalıyoruz.

Eleştiri iyi bir şeydir, kızmak yerine bence bunları gelişim yönünde değerlendirin, kullanın. Bunca insan hep aynı şeyden şikayet ediyorsa demekki bir haklılık payı var sevgili yöneticiler 😉👍

Eski wowturkey’den örnek almıyorsunuz bari yabancı forumlardan biri mesela Skyscrapercity’den örnek alın arkadaşlar yani orada bile girin bakın Türkiye kısmına, Bölgeler ve illerin ayrı bölümleri var, orada mesela Mersin bölümüne tıklayınca Mersin’le ilgili her şeyi bulabiliyorum ama burada başlık aramak yeminle eziyet yahu. Yav 20 yıl önce wowturkey o dönemki teknolojiye rağmen çok kullanışlı bir site yapabilmişken yıl olmuş neredeyse 2025 ama o tasarımın yanından bile geçmeyen, inanılmaz kullanışsız bir tasarımla forumu takip etmek zorunda kalıyoruz.

Eleştiri iyi bir şeydir, kızmak yerine bence bunları gelişim yönünde değerlendirin, kullanın. Bunca insan hep aynı şeyden şikayet ediyorsa demekki bir haklılık payı var sevgili yöneticiler 😉👍
Gelişimden yana yada yazılanlardan rahatsız değiliz sitede bir çok konuda eleştiri yapılmaya gelince kimse mangalda kül bırakmıyor. Ama paylaşım yapılmaya gelince belli başlı kişiler dışında paylaşım yapan yok ama bakıyorum ne kadar az paylaşım yapan varsa hep birşeyleri eleştiriyor. Şimdi gelelim kategori kısmına zor olan birşey yok ulaşımla ilgili paylaşımınız var ise ulaşım kısmından alt yapı ise alt yapıdan diye ayrılmış karmaşanın önüne geçmek adına yapılmıştır kategori kısımları ayrımları bizler herşey iyi olsun diye uğraşıyoruz ama herkes eleştiriyor rica ediyorum eğer engel teşkil eden birşey varsa öneri de bulunun Temanın yapılış şablonu budur başka sitelere göre örnek alarak tema kurmuyoruz ha diyorsanız illa benim istediğim gibi olsun o zaman özel tema yapılması lazım kimler kendine özel tarz olmasını diliyor ise aranızda toplantı yapın kendi aranızda ortak hesap kurun 100 bin toplayın 0 size özel kodlanmış tema yaptıralım :)

Üstüme alınmıyorum paylaşım sayım belli, bu konuda en çok konuşma hakkı olanlardan biriyimdir 😊 Kişiye özel tasarım konusuna gelince illere göre ayırmak niye zor geliyor hala anlamadım, biz eski wowturkey değiliz demek içinse gereksiz bir alınganlık yapıyor şu an ki yeni wowturkey sitemiz😉

Bak yabancı siteden bile örnek verdim hadi eski wow’u bırakalım ama bu işin normali olması gerekeni bu çünkü şehirlerle ilgili bir site burası ve de bu şehirleri kategorize etmeliyiz, ister sadece 7 Bölge şeklinde,
İster sadece büyükşehirler isterse 81 vilayetin hepsi ama en kullanışlısı bu, ulaşımdı alt yapıydı diye ayırmanız kullanım pratiği sağlamıyor çok net bir konu bu.

İnsanlar bu tarz forum sitelerine girerken çoğunlukla “aaa bakayım alt yapı projeleri ne halde” diye girmiyor, şehirlerde merak ettiklerine göre giriyor.

Neyse bildiğiniz gibi yapın sustum, bir gün anlayan çıkar elbet 🙊 👍

• Beğen
Tepkiler: crypton ve Eczht
Üstüme alınmıyorum paylaşım sayım belli, bu konuda en çok konuşma hakkı olanlardan biriyimdir 😊 Kişiye özel tasarım konusuna gelince illere göre ayırmak niye zor geliyor hala anlamadım, biz eski wowturkey değiliz demek içinse gereksiz bir alınganlık yapıyor şu an ki yeni wowturkey sitemiz😉

Bak yabancı siteden bile örnek verdim hadi eski wow’u bırakalım ama bu işin normali olması gerekeni bu çünkü şehirlerle ilgili bir site burası ve de bu şehirleri kategorize etmeliyiz, ister sadece 7 Bölge şeklinde,
İster sadece büyükşehirler isterse 81 vilayetin hepsi ama en kullanışlısı bu, ulaşımdı alt yapıydı diye ayırmanız kullanım pratiği sağlamıyor çok net bir konu bu.

İnsanlar bu tarz forum sitelerine girerken çoğunlukla “aaa bakayım alt yapı projeleri ne halde” diye girmiyor, şehirlerde merak ettiklerine göre giriyor.

Artık bu düzende gidecek hocam bir bina düşünün temeli atmışsınız katları çıkıyorsunuz binanın kabası bitmiş temel olmamış değip yıkmaya benzer sizin öneriniz link inşası var bir çok link artık bir biriyle paralel gidiyor geçen ay tema değiştik değişip linklerin bir birine yönlenmesi oturması bile 1 ayı geçmesine karşın tam olmamıştır dediğim gibi eleştirilere açığız ama mantıklı olacak işlere web siteleri öyle her değişimde olduğu gibi görünmez Google gözünde yapılacak en ufak yanlış bile sitenin tamamen görünürden kaybolmasına sebep olabilir ki en güzeli yapacağınız 10 saniye kendinizi yorup gideceğiniz aradığınız başlığa gitmeniz olacaktır :)

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: Meksika ve Arda84

Kesinlikle Arda Beyin fikrine katılıyorum. Aynı durumu bende daha önce belirtmiştim. Yusuf Bey bir açıklama getirmiş site kurulurken yapılması gereken bir değişiklikmiş belkide bu ama bu haliyle inanın sitede insanın vakit geçiresi gelmiyor. Eski sitede anasayfa üzerinden tek bir tıkla yapabildiğim işlemi yeni formatta 3 ayrı başlığa girip burdan 3 defa ayrı ayrı şehri seçip yapmak çok büyük zorluk, heleki telefondan siteye giriliyorsa. Birde şu an site emekleme aşaması olmasından kaynaklı olarak paylaşım sayısı az, bu başlıklara ayrı ayrı girip bir hareketlilik görmemek site kullanımını iyice törpülüyor. Buna bir çözüm bulunmassa şehir bazlı başlıkların gelişimi çok yavaş olacaktır diye düşünüyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar