Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Forum yeni formata geçince önceden yüklenmiş çok sayıda fotoğraf Ekli dosya şeklinde link olarak gözükmeye başladı. Bir çok fotoğrafta link var artık açılmıyor. Bazıları alakasız fotoğrafa yönlendiriyor.

Yeni temadan önceki fotoğrafların kurtarılması için düzenleme gerekiyor.
@yuSuF
Screenshot_2025-01-22-20-11-39-882-edit_com.android.chrome.jpg

Forum yeni formata geçince önceden yüklenmiş çok sayıda fotoğraf Ekli dosya şeklinde link olarak gözükmeye başladı. Bir çok fotoğrafta link var artık açılmıyor. Bazıları alakasız fotoğrafa yönlendiriyor.

Yeni temadan önceki fotoğrafların kurtarılması için düzenleme gerekiyor.
@yuSuF
Ekli dosyayı görüntüle 63868
Hocam %5 kadar hata vardı gördüklerimizi düzeltiyoruz hatta konu sahiplerine söylüyorum düzeltmeleri için

Daha önce wow istek öneri sayfasında yazdığım gibi benim beğeni puanlarım 18900' kere geldiği zaman niye 18100' kere düşüyor.. Kafadan 2000 beğeni puanım gitti. Bu soruna Bir çare bulun.

:mad::mad:

Puan gitmesinin sebebi kopya yazıların silinmesinden kaynaklı googlenin indexlemeği yazıları silmek zorundayım dün en az 2 bin üzerinde mesaj silindi 58 bin mesaj var 50 bini hit almamakta

• Beğen
Tepkiler: Meksika
teknik sorun düzeldi.

Sorun Neydi?

Herkes 800 Saat Susturulmuştu. dün gece 21'de yazılan mesajlar dün yerine yarın gözüküyordu

İllerin plaka sıralaması en üste olmalı artık. En azından büyüksehirler olmalı
İller ile ilgili Kategoriler plaka içinde bir bütün şeklinde de olursa konulara ulaşmak daha basit olur. @snell479 @Rime @yuSuF

Eski formdakine benzer şekilde
Screenshot_2025-04-13-13-44-33-372-edit_com.android.chrome.jpg
IMG_20250413_133443.jpg

Son düzenleme:
İllerin plaka sıralaması en üste olmalı artık. En azından büyüksehirler olmalı
İller ile ilgili Kategoriler plaka içinde bir bütün şeklinde de olursa konulara ulaşmak daha basit olur. @snell479 @Rime @yuSuF

Eski formdakine benzer şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 67965 Ekli dosyayı görüntüle 67964
Farklı birşeyler yapıcam 1-2 aya umarım güzel olucaktır. Tema değişikliği de gündemde olabilir daha rahat ulaşmak adına konulara

Bu arada şifre değişikliğinde mesaj alamayan arkadaşlara yakın zamanda mesajlar gidecektir eğer şifresini hatırlamayan olursa lütfen wowturkeynet@gmail.com mail adresinden iletişime geçsin gerekli işlem yapılacaktır.

• Beğen
Kapanan Wowturkey'de yeni konu başlığı açarken "anket başlat" seçeneği vardı. İsteyen üyeler yeni konu başlığı açacakları zaman anket başlatabilir ve seçenekleri kendileri belirleyebilirdi. Bu anket süreleri yeni konu başlığı açıldıktan 24 saat içinde son bulan bir seçenek de vardı tamamen kalıcı olarak konu başlığına girildiğinde görünen anket seçeneği de vardı. Hatırlayanlarınız vardır belki.

24 saatlik geçici Anket ve kalıcı anket seçenekleri yani.

Bu özelliği bu forumada getirebilirsiniz bence👍

Aynı zamanda forum sitesi bazı sosyal medya sitelerinin bağlantılarını desteklemeli. Fotoğraf atmak istemeyen bağlantı ile foruma katkı sağlamalı aktiflik biraz daha artmış olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Kapanan Wowturkey'de yeni konu başlığı açarken "anket başlat" seçeneği vardı. İsteyen üyeler yeni konu başlığı açacakları zaman anket başlatabilir ve seçenekleri kendileri belirleyebilirdi. Bu anket süreleri yeni konu başlığı açıldıktan 24 saat içinde son bulan bir seçenek de vardı tamamen kalıcı olarak konu başlığına girildiğinde görünen anket seçeneği de vardı. Hatırlayanlarınız vardır belki.

24 saatlik geçici Anket ve kalıcı anket seçenekleri yani.

Bu özelliği bu forumada getirebilirsiniz bence👍

Aynı zamanda forum sitesi bazı sosyal medya sitelerinin bağlantılarını desteklemeli. Fotoğraf atmak istemeyen bağlantı ile foruma katkı sağlamalı aktiflik biraz daha artmış olur.

Anket özelliğinin her forumda olması için işlemleri yapıyor olacağım. Takdir edilmeli ki tüm forumlar için işlemleri tek tek yapacağımdan süre alacaktır.

İlave olarak sosyal medya içeriklerinin fruma entegrasyonu için çalışma yapacağım.

Saygılar.

Anket özelliğinin her forumda olması için işlemleri yapıyor olacağım. Takdir edilmeli ki tüm forumlar için işlemleri tek tek yapacağımdan süre alacaktır.

İlave olarak sosyal medya içeriklerinin fruma entegrasyonu için çalışma yapacağım.

Saygılar.
Teşekkür ederim. Son olarak gönderileri forumda yayınlamadan önce kontrol edebileceğimiz "Önizleme" butonu ekleyebilirsiniz. İsteyenler bu butona basıp yazdığı gönderiyi forumda yayınlamadan önce kontrol edebilir ve daha sonrasında yayınlayabilir. 👍

• Beğen
Tepkiler: Meksika ve yuSuF
IMG_0037.jpeg

Alttaki “Hesap” butonuna tıklayınca, “kişisel detaylar” ayarlarının değil de direkt “profil” sekmesinin açılmasını istedim. Şimdi profile girebilmek için önce menüye ardından en aşağıya kaydırıp profili bulmak gerekiyor.
Menüye girince profil fotoğrafımıza tıklayınca yine “kişisel detaylar” ayarları çıkıyor zaten.
“Hesap” kısmı “ayarlar” kısmıyla birleşebilir.

IMG_0038.jpeg

Profile girince sadece paylaştığımız tüm görselleri görebileceğimiz “görseller” sekmesinin olmasını isterdim. Paylaştığım fotoğrafları kolayca bulmak isterdim.
Ayrıca burada diğer sitelerden eklediğimiz linklerin ve bağlantıların görüneceği bir “bağlantılar” sekmesi de olabilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35
Ekli dosyayı görüntüle 68321
Alttaki “Hesap” butonuna tıklayınca, “kişisel detaylar” ayarlarının değil de direkt “profil” sekmesinin açılmasını istedim. Şimdi profile girebilmek için önce menüye ardından en aşağıya kaydırıp profili bulmak gerekiyor.
Menüye girince profil fotoğrafımıza tıklayınca yine “kişisel detaylar” ayarları çıkıyor zaten.
“Hesap” kısmı “ayarlar” kısmıyla birleşebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 68322
Profile girince sadece paylaştığımız tüm görselleri görebileceğimiz “görseller” sekmesinin olmasını isterdim. Paylaştığım fotoğrafları kolayca bulmak isterdim.
Ayrıca burada diğer sitelerden eklediğimiz linklerin ve bağlantıların görüneceği bir “bağlantılar” sekmesi de olabilir
Bu öneri yapılırsa, küçük bir dokunuş olarak Twitter/X gibi platformlarda olan bir özelliği foruma ekleyebilirsiniz. Doğum günü hatırlatmalarını biz foruma üye olduğumuz tarihlerde "WOW Günü" olarak kutlayacağız😅

Örnek:
Bugün senin WOW Günün. WowTurkey'e katılışının birinci yılı vs vs bir yazı hatırlatma ufak ve tatlı bir sistem yazısı olabilir. Belki de forumda sadece bunun için bir forum başlığı bile olabilir.

Eski kapanan Wowturkey'de bu tarz bir özellik vardı. Tabii biraz farklıydı 😃

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Caracalla
Paylaşımlar siliniyor. Bakımdan dolayı bilmiyorum. iki gün önce iki paylaşım silindi. Birini dün yeniden paylaştım yine silinmiş. Teknik hataya çözüm bulunabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
Merhaba Dün yaşanan sorun nedeniyle 2 günlük mesaj kaybı bulunmakta.

Genel bilgilendirme sağlanacaktır.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar