Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Galatasaray 🟠🔴 | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Galatasaray 🟠🔴

Abdulkerim
Sallai
Batshuayi

Hamle oyuncuları

Ekli dosyalar

• IMG_20241217_220839.jpg
    IMG_20241217_220839.jpg
    266.9 KB · Görüntüleme: 27
2021-2022 / Kayserispor 3 - 0 Galatasaray
2022-2023 / Kayserispor 2 - 1 Galatasaray
2023-2024 / Kayserispor 0 - 0 Galatasaray

U17 derbisinde G.Saray'dan F.Bahçe'ye tarihi fark​

U17 Elit A Ligi 19. hafta maçında Galatasaray U17 takımı, Fenerbahçe U17 takımını evinde 8-1'lik skorla mağlup ederek dikkat çekti.​

• Beğen
Tepkiler: oğuz ve Meksika
Milan Skriniar son durum

Maaşının 3 milyon Euro'su bizden.
Yarım sezon KİRALIK geliyor. Satın alma opsiyonu 12 milyon Euro. Zorunlu satın alma opsiyonu yok. İngiltere liginden teklif gelirse satın alma opsiyonu geçerli değil.

• Beğen
Tepkiler: Meksika
GALATASARAY KULÜBÜ’NÜN SERMAYE ARTIRIMI ONAYLANDI

Galatasaray Kulübü, bedelli sermaye artırımına ilişkin talebinin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından kabul edildiğini açıkladı.

TALEP EDİLEN MİKTAR VE ONAY TARİHİ

KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin 5.400.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.080.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 4.320.000.000.-TL (%400) artırılarak 5.400.000.000.-TL’ye çıkartılmasına ilişkin hazırlanan izahname Sermaye Piyasası Kurulu’nun 27.12.2024 tarihli ve E-29833736-105.01.01.01-65225 sayılı yazısı ile onaylanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Galatasaray'da beklenen bedelli sermaye artırımı resmileşti. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada söz konusu artırımın SPK tarafından onaylandığı belirtildi. Böylelikle 1 milyar 728 milyon lira gelir elde edecek olan Cimbom, bu paranın tamamını Bankalar Birliği'nden çıkmak için kullanacak.​

Galatasaray Kulübü, bedelli sermaye artırım talebinin SPK tarafından onaylandığını açıkladı.
Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na bildirilen açıklamada, "Şirketimizin 5.400.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.080.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 4.320.000.000.-TL (%400) artırılarak 5.400.000.000.-TL'ye çıkartılmasına ilişkin hazırlanan izahname Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27.12.2024 tarihli ve E-29833736-105.01.01.01-65225 sayılı yazısı ile onaylanmıştır. Onaylanan İzahname 1 ektedir." denildi.

HEDEF BANKALAR BİRLİĞİNDEN ÇIKMAK​

Buna göre Galatasaray, bu anlaşmadan 1 milyar 728 milyon lira gelir elde edecek. Önceliğini Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmadan çıkmaya veren sarı-kırmızılı kulüp, bu gelirin bir kuruşunu dahi transfere veya başka bir harcamaya kullanmadan direkt olarak Bankalar Birliği'nden çıkmaya kullanacak.

• Beğen
Szalai UEFA listesine alınacaksa Mikautadze veya Kolo Muani'den sadece biri alınabilir. Bana Mikautadze daha mantıklı geliyor lakin transfer nasıl gerçekleşecek tahmininiz var mı?

Kulüple iç içeyim. Herkes Mikautadze'den yana. 20 milyon Euro bedelle alırsak çok iyi iş. Bundan sonraki süreçte satışı da olur. Para kazanırız.

İcardi : "Günde 2-3 saat fizyoterapist eşliğinde çalışıyorum. Bu sezon forma giymek istiyorum. Nisan ayında sahalarda olabilirim"

Uğurcan

Skriniar - Sanchez - Van Dijk - Jakobs

Torreira

Yunus - Sara - Barış

Osimhen - Mikautadze

Skriniar sağ bek oynarsa gelsin 😉

Benim duyduğum hedef kesinlikle Mikautadze. Hatta serbest kalma bedeli bile ödenip alınması konuşulmuş. Oyuncu, Avrupa'da kalmak istiyormuş. İkna edilirse bu iş olur.

Skriniar için ise sadece 6 aylık hatta Mayıs sonuna kadar geleceği için bana pek mantıklı gelmiyor. Sağ bek veya sağ stoper oynayacaksa ve sakatlığı yoksa gelsin derim. Abdulkerim ve Sanchez varken 3'lü savunmaya dönülebilir. Maaşı yüksek, sakatlık riski de var. Nelsson kendini takıma verse daha iyi.

Ahmed Kutucu ismi doğru ama Berke işi olmaz. Galatasaray, Muslera sonrası iyi bir yabancı kaleci alır.

Manisa FK'nın 17 yaşındaki oyuncusu Kerem Arık'ın transferi iptal oldu diye biliyorum. Manisa dünyaları istemiş.​

Ben stoper geleceğini sanmıyorum.
Abdulkerim
Sanchez
Metehan
Nelsson (Kalır gibi)

4 oyuncu varken stoper almayız diye düşünüyorum. Çok sıkışırsan Berkan da sol stoper oynar.

Coventry City'de forma giyen sağ bek Milan van Ewijk için görüşülüyor. Jelert kiralık gönderilirse Ewjik alınabilir.

• Beğen
GALATASARAY: Bugün beklediğim 11

Muslera,

Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs,

Torreira, Sara,

Barış Alper, Mertens, Yunus,

Osimhen

• Beğen
Sara, asist öncesi paslarına devam ediyor. Bugün çok fazla ikili pozisyon kazandı.

Haftaya Başakşehir maçı kazanılırsa ligin tadı kaçabilir. Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanı var.

Screenshot_20250104_230151.jpg

Adana Demirspor-Başakşehir maçında sarı kart gören Miguel Crespo ve Berat Özdemir, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Crespo, Fenerbahçe forması giymişti.
Berat, Trabzonspor forması giymişti.

Konu görüntüleyen kullanıcılar