Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları

dragi35

Aktif Üye
Bence 830 hattı gereksiz, hem aktarma hakkı tanımıyor, gittiğin kadar öde sistemiyle çalışıyor, mesafe aslında o kadar uzak değil. 800 var zaten, saatleri sıklaştırılsa böyle bir hatta gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Caracalla ve yuSuF
830 işlevselliği bakımından gereksiz değil ancak aktarma almamasını ben de saçma buluyorum,sonuçta merkez hatlarından biri ve güzergahı da 912 nin sadece biraz fazlası o kadar
şu haliyle gereksiz olarak 9 u söyleyebilirim,özzümrüt evlerine narlıdere kaymakamlığından kalkan bir hat açılsa daha işlevli olabilir

830 işlevselliği bakımından gereksiz değil ancak aktarma almamasını ben de saçma buluyorum,sonuçta merkez hatlarından biri ve güzergahı da 912 nin sadece biraz fazlası o kadar
şu haliyle gereksiz olarak 9 u söyleyebilirim,özzümrüt evlerine narlıdere kaymakamlığından kalkan bir hat açılsa daha işlevli olabilir
Kesinlikle katılıyorum ama narlıdereden öyle bir hat açacaklarını pek düşünmüyorum ancak yoğun talep varsa açılabilir

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
167 balçova kabristan - F.Altay
eskiden ata caddesi çift yön olduğu zaman ata caddesine uzak kabristan bölgesine ulaşıyordu ancak 8 yıldır ata caddesi tek yön ve mevcut otobüslerin güzergahıyla 167nin güzergahı aynı, ne zaman görsem boş kalkıyor, balçova içi yolcusu kullanıyor sadece, onun yerine 480 e takviye yapabilirler

• Beğen
Tepkiler: dragi35
bu mantıkla 681 de kapatılmalı ama bu hatta yolcu talebi var
ama 551 şu haliyle boş çalışıyor,5-6-7 hatları varken bu hattın çalışması mantıklı değil
Zaten metro tam işletmeye geçince 551 kapanır sizin dediğiniz 681 ara yolcuları topluyor o yüzden hattı kapatmazlar. Esentepe, mimkent, oyak sitesinden gelen yolcular fahrettin altayda inip metroyla direkt narlıdereye ulaşırlar yani

539 - YENİTEPE EVLERİ - SALHANE AKTARMA MERKEZİ
şahıs adına sipariş ile açılmış bir işyeri servis hattı, aktarma mantığına aykırı, esbaş-sarnıça çekilsin herkes faydalansın

547 - ÇİĞLİ AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE
tramvay yapıldı yetmedi çiğli uzatması yapıldı, bostanlı tarafında aynı güzergaha sahip 221 var, tramvaya yürümek bu kadar zor olmamalı

222 - ŞEMİKLER - KARŞIYAKA İSKELE
aynı güzergaha sahip 487 demirköprü karşıyaka var anadolu caddesi üzerinde karşıyakaya inen 3 hat daha var

311 - İNCİRALTI - F.ALTAY
311 İnciraltı - Çağdaş Metro
İnciraltı, Deü Metro, Teleferik, Ekonomi Üniversitesi, Çağdaş Caddesi (Solo otobüs)
2 (1).png
bu hat ile ilgili teleferik ve inciraltı turizm bölgesini metroya hızlıca bağlamak adına termal- teleferik- ekonomi- çağdaş ring önerisinde bulunmuştum ancak kabul edilmezse kapatılabilir, esentepe tarafında 945 yeterli, seferleri 486ya kaydırılabilir

Son düzenleme:
bu hattı 2022 yılını hatırlamıyorum ancak ekim 2024 fuarında çalışacağı duyurulmasına rağmen çalıştığını ben görmedim gören varsa bilmiyorum, fiili olarak işlemiyor.

güzergahı konuşursak gereksizden ziyade ben aynı 304 bucada olduğu gibi tüneli kullanan bir karabağlar gaziemir hattı olması gerektiğini düşünüyorum.bunun için 691 hattı tünele alınabilir

bende yakalamaya çalışmıştım kaç defa denk gelmemiş demek ki, halbuki fuar yolcusu hattın sık çalışacağını bilse oldukça talep olur, o bölgeye yakın oturmayan biri için semt garajına kadar gitmek ve aktarma yapmak, çok zor ve vazgeçirici, gidiş dönüş tüm günü alır

Konu görüntüleyen kullanıcılar