Q QQQ Paylaşımcı Üye 24 Eyl 2024 #101 Her geçen gün, günler kısalırken gün batımının harika oluşuna şahitlik ediyorum. Tepkiler: emre1979, crypton, yuSuF ve 8 diğerleri
Q QQQ Paylaşımcı Üye 28 Eyl 2024 #102 Muhteşem kızıllığa doğru gidiyoruz. Moderatör tarafında düzenlendi: Çarşamba saat 05:54'de Tepkiler: crypton, yuSuF, srntn123 ve 6 diğerleri
W WowTurkey Ziyaretçi 2 Eki 2024 #107 02.10.2024 Tepkiler: adonia, Meksika, wowturkey.NET ve 4 diğerleri
Q QQQ Paylaşımcı Üye 9 Eki 2024 #112 Her geçen gün daha güzel batıyor. Tepkiler: wowturkey.NET, emre1979, Mona Roza ve 3 diğerleri
W WowTurkey Ziyaretçi 9 Eki 2024 #113 09.10.2024 Tepkiler: wowturkey.NET, Mona Roza, QQQ ve 4 diğerleri
adonia Moderatör Moderatör 10 Eki 2024 #116 Şu anı yakaladığıma inanamıyorum Tepkiler: Mona Roza, Harun, wowturkey.NET ve 5 diğerleri
W wowturkeyNet Ziyaretçi 10 Eki 2024 #118 adonia' Alıntı: Şu anı yakaladığıma inanamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 54562 Genişletmek için tıkla ... Abi müthiş çekmişsin Tepkiler: Beykozlu, Meksika, wowturkey.NET ve 1 kişi daha
adonia' Alıntı: Şu anı yakaladığıma inanamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 54562 Genişletmek için tıkla ... Abi müthiş çekmişsin
Q QQQ Paylaşımcı Üye 10 Eki 2024 #119 adonia' Alıntı: Şu anı yakaladığıma inanamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 54562 Genişletmek için tıkla ... Öyle güzel yakalamışsınız ki bugün ben güzel kareleri yakalayamadım. Sizinkiler sayesinde gözlerim bayram etti. Tepkiler: Beykozlu, wowturkey.NET ve adonia
adonia' Alıntı: Şu anı yakaladığıma inanamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 54562 Genişletmek için tıkla ... Öyle güzel yakalamışsınız ki bugün ben güzel kareleri yakalayamadım. Sizinkiler sayesinde gözlerim bayram etti.
adonia Moderatör Moderatör 11 Eki 2024 #120 Maysmeleg' Alıntı: Öyle güzel yakalamışsınız ki bugün ben güzel kareleri yakalayamadım. Sizinkiler sayesinde gözlerim bayram etti. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum. Hasbelkader gün batımı yaklaşınca güzel bir an olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar güzelini ben de beklemiyordum. Tepkiler: Beykozlu, wowturkey.NET ve yuSuF
Maysmeleg' Alıntı: Öyle güzel yakalamışsınız ki bugün ben güzel kareleri yakalayamadım. Sizinkiler sayesinde gözlerim bayram etti. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum. Hasbelkader gün batımı yaklaşınca güzel bir an olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar güzelini ben de beklemiyordum.