Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Gündoğumu ve Batımı Fotoğrafları | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Gündoğumu ve Batımı Fotoğrafları

Güneş doğarken yavaş yavaş giden bir bulut. bir başına yolculuk yaparken yakaladım.
IMG_6853.jpeg
IMG_6851.jpeg

Gündoğumu, dünyanın her köşesinde farklı dillerde aynı anlama gelen sessiz bir şiirdir. Güneşin ufuktan yükselişi, bir başlangıcın, yenilenmenin ve umudun en kadim simgesidir. Gece boyunca saklanan karanlık düşünceler, ışığın ilk temasında yavaşça çözülür ve yerini berrak bir sakinliğe bırakır. Gökyüzü, narin pembeden derin turuncuya uzanan renkleriyle adeta bir sanatçının fırçasından çıkmış gibi canlı gibidir.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Ayrıca her gündoğumu, insana yeni bir fırsat sunar; dünün ağırlığını geride bırakıp bugüne temiz bir sayfayla başlama şansı. Hayatta her şeyin geçici olduğunu, karanlığın bile sonunda ışığa yenik düştüğünü hatırlatır. Bu hatırlatış, insanın en derin korkularına karşı bir tesellidir. Çünkü gündoğumu, yalnızca gökyüzünde bir olay değildir; ruhlarımızda da bir diriliştir. Diyorum ve sözlerime şimdilik burada ilk gönderimi atarak son veriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yuSuF

Konu görüntüleyen kullanıcılar