Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Araç Filosu | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Araç Filosu

Ya iyi hoş da Çavuşbaşı ya da Hekimbaşı taraflarında bomboş arazi dolu oraya yapsalar Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Çekmeköy ortak otobüs kullanabilir. Bunu İETT akıl edemiyor mu?
15H, 15Y, 14R, 15R, 15S ve 15U'nun sabah ve akşam çalışmalı araçları sabah ile öğle arasını Hekimbaşı peronlarda geçiriyor. Akşam işi bittiğinde Şahinkaya'ya gidiyor. Senin söylemek istediğin farklı bir şey, bunun farkındayım ama şu şartlarda Hekimbaşı peronunu yapmazlar.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
15H, 15Y, 14R, 15R, 15S ve 15U'nun sabah ve akşam çalışmalı araçları sabah ile öğle arasını Hekimbaşı peronlarda geçiriyor. Akşam işi bittiğinde Şahinkaya'ya gidiyor. Senin söylemek istediğin farklı bir şey, bunun farkındayım ama şu şartlarda Hekimbaşı peronunu yapmazlar.
Ben peron demiyorum, Garaj diyorum Vural dikkatli okuyunuz.

Acaba yeni alınacak otobüsler ki o da alınırsa... Bakalım farklı renkte mi gelir...

Sonuçta zoraki de olsa bir başkan değişikliği oldu.

• Beğen
Farklı renk gelmez bence . Sarı - beyaz renklerini İstanbul halkı seçmedi mi zaten ? Tabi sürpriz yaparlarsa güzel olur :D
Zaten bu pintilikle otobüs bile sene sonu anca alınır …

• Beğen
İett sarı renge geçeli çok oldu. Ayrıca öho da renk değişikliği oldu ve halka sormadan başkan sarı renk olsun dedi.

Yeni renk için anket açılmalı yada çoklu renge geçilmeli bence.

Çok ah aldın semih. Site için asıl ben savaştım bence. Chp'nin kurultayına döndü iş.

Mavide güzel duruyor . Ama bazı kaplamalarda yaptıkları gibi siyah ve sarı da çok güzel uyuyor
( Özellikle full siyah olan 10 kasımda çalışan mükemmel gözüküyordu ) . Keşke renk değişse ama zor biraz

Konu görüntüleyen kullanıcılar