Uzatmayacağım . Vural abimin dediği gibi , belli ki üslup konusunda , sınırlar içinde tartışma yapamayacağız .
Sultangazi’ye hiç girmiyorum . Girersek bir daha geri dönemeyiz . 36L ve Z hakkında yaptığım yorumu “Dikkatli” oku . Bu hatlar torpilli demişmiyim ? Zaten ben bu hatları kullanıyorum . Ben salakmıyım da kendi kullandığım hatta laf edip , seferinin azalmasını istiyeyim .
Ayrıca affedersin , körlük var mı ? 36CB Cebeci Köyü durağından sonra Gazi Paşa Parkı durağını uçarak mı geçiyor ? He tabi senin Gazi Mahallesi tabirin Bahar adlı duraktan sonra başlıyorsa , orası ayrı . Yine de Gazi sınırları içerisinden geçiyor .
Ayrıca Gazi kökenli hat tabiri yanlış . Gaziden kalkan araç yok . Sultangazi Peronlar , Cebeci vs. yerlerden gelen araçlar mecburen geçiyor . Ordan kalkan araç yok .
Gelişte ve gidişte 38H , gidişte 36CB çöpü Gaziden geçiyor . Bu hatlar o kadar yok ki , geçerken görmediğin için , bu hatların varlığını yok sayıyorsun
“Aktarma” rezilliği ne demek ? Aktarma mantıklı , tabi 1 araç bedavaya gelseydi daha mantıklı olurdu . Bazı hatlar var bunu destekleyen ve gerçekten mantıklı . Ben zaten aktarmaya laf etmem . Ancak aktarma projesinin başladığı yer yüzünden tonlarca mesaj yazdım aklında bulunsun .
Ayrıca ben filanca hattın uzatılıp kendi mahalleme gelmesini istediğimde , tonlarca laf yiyorum . Benim hakkım yok mu ? Benim başım kel mi ? Tamam metro zaten tövbe , oraya metroyu kim getirsin . 8 bin kişi için metroyu saçma salak yerlere sokmaya gerek var mı ? Tabiki yok . E hal böyle olunca benim ikinci bir hat istemem hakkım olmuyor mu senin mantığına göre ? Ben sırf Eminönü’ne gidebilmek için 06:25 te uyanmak zorunda mıyım ? Veya sadece 8 durak için 17 küsür lira verip , bu soğukta 336 beklemek bana düşen hak mı ?
Burda yandığım , 50AT nin neden durduk yere resmen 40 ek sefer alması ? Buraya verilen araçlarla , daha önemli hatlara takviye yapılabilirdi ? Dimi ? Ama yok Gaziden geçiyor . “Beni ilgilendirmez , arttırana laf anlat “ ne saçmalık ? Bu hat Gaziden geçmeseydi , şuan aynı tepkiyi verecekmiydin ?