Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 27 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ben metro ve tramvay kapasitelerinin artırılması şartıyla aktarma olayını destekliyorum. İzmir'de ilk 90 dakika aktarma ücretsiz oluyor mesela tüm hatlar buluştukları ilk raylı sistem hattında sondurak yapıyorlar. İstanbul'da da böyle olmalı ama 90 dakika İstanbul için az bir süre. 120 dakika olabilir. Böylece otobüsler çok daha seri çalışır ama bu dediğim pek tabi raylı sistem kapasitelerinin artırılması kaydıyla.

Palyaço diyorsun kendini bilmen güzel birşey.

Kimseyle kavgam yok doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar mesele bu. Ayrıca sen ve senin gibiler tahrik ediyorsunuz kimseye suç ve iftira atamazsın yani.

36CB ve 38H Gazi kökenli bir hat bile değil ayrıca 36CB gaziden geçmiyor.

49G ye laf edebilmen için kırk fırın ekmen yemen lazım.

49G ne zaman boş olmuş pardon da.

49G dediğin hat günün her seferinde paket olan bir hat.

Bak boş çöp gereksiz hat arıyorsan TM lere bakacaksın.

Gerçekten doktora görünmelisin gazinin içinde dolaşan her hat saçmalık demek ne demek ya. Sana ne kardeşim gaziden sen kendi mahallenle ilgilensene nedir bu çekememezlik.

36L ve 36Z yunus emreden geçiyor diye bu torpil mi oluyor derdin ne senin.

Öyle bir dünya yok ben metro mu da istiyorum kapatılan tüm hatları da geri istiyorum bunu talep etmek benim en doğal hakkım.

Trol de sensin.

50AT ve TM li hatları ben açmadım git açanlara iki laf söyle. Yılların hatlarına laf edemezsin. Yönetime laf söyleyemiyorsun, aktarma rezilliğine laf söylemiyorsun, sefer azlığına laf söylemiyorsun anca saçmalayıp duruyorsun.

Gazi de torpil morpil olmadığı gibi aksine her tarafta olduğu gibi gazide de seferler azaltıldı.

49G ye tek kişi bile binse kapatma bir zahmet. Seferlerini neden seyrekleştirdin.

49A ve 49Y kapandı 49G çalışıyor bu gözünüze batıyor demi demen lazım ki diğer hatları açmalısınızı ama diyemiyorsun ayrıca sayenizde 49G nin varlığı bir yokluğu bir zaten o bile gözünüze batıyor.

Sen kendinle dalga geçiyorsun farkında değilsin.

Düşüncesini elbette ifade edebilir, sadece saygı sınırları içerisinde kalmak şartıyla. Aynı düşüncelere sahip olsaydık; dünya çok sıkıcı bir yer olurdu. Farklı (ve gerekirse zıt) fikirler bir araya gelerek doğruya ulaşma konusunda bize yardımcı olacaktır. Bunun yanında sizlere bir önerim olabilir; muhtemelen, bir çoğunuzun bir şirkette birim veya projede yöneticilik ve herhangi bir alanda sosyal sorumluluk projesi yönetimi gibi tecrübeleri söz konusu olmadı. Eğer var ise; beni bilgilendirsin lütfen. Eğer yok ise; bu tarz konularda tecrübe sahibi olan yakınlarınızdan fikir alarak da ilerleyebilirsiniz. Hatta; 'bir forum var, orada da Vural diye birisi var ve cins cins fikirler atıyor. 46'lık olabilir mi?' diye de bir danışmanızı arzu ederim.

Hat konularına gelecek olursak; belli ki üslûp konusunda sınırlar içerisinde kalarak iletişim kuramayacağız, o hâlde enerjimizi israf etmenin bir anlamı yok. Her şeyi zamana bırakalım ve zaman bizi haklı ya da haksız çıkarsın. Değerli forum üyelerini de bu konularla boğmayalım.

Hafta içi soğuk ve kar geliyor. Bu haftasonunu güzel değerlendirelim.
Saygılar ve sevgiler.
Ben isim vermeden söyledim. Ayrıca istersen 100 tane üniversite oku benim kadar iyi hat planlayamazsın. Ben belediye başkanı olacak adamım.

Sözde sultangaziye iett garajı yapıldı. Ama ben ortada bir torpil morpil göremiyorum gören varsa bana söylesin. Garaj geldi de yeni hatlar mı açıldı? Garaj geldi de sefer sayıları mı arttı?

Aksine adamlar ne kadar hat varsa ya kısalttılar yada seferlerini azalttılar ve aktarmaya mecbur ettiler.

Bir olmak birlik olmak varken çıkıp iftira atabiliyor ya. Ortada bir topril olsa gam yemicem. Sen görmüyor musun şu mahalle bu mahalle demeden ya kapatıyorlar ya azaltıyorlar ya da kısaltıyorlar hatları. Buna çıkıp iki kelam etmiyorsunda geliyorsun burda ne dediğin belli değil.

Sen hangi hattın seferlerini artırılması gerekiyorsa onu yaz. Başka mahalleye çamur atmakta neyin nesi.

Ayrıca ben geçen bir yerde daha görmüştüm başka bir şehir bu aktarma sistemine geçmeyi düşünüyormuş BAŞTAN SÖYLÜYORUM YAZIK OLACAK ORAYA DA.

Şimdi TM li hatlara körüklü vermeye başlamışlar. Niye çünkü amaç daha fazla para kazanmak aktarmadan. Normal hatlarda çalışması gereken körüklüler TM li hatlara veriliyor, normal hatlar bilerek kötü hale getiriliyor.

Son düzenleme:
Bana merkezi yerlerde en çok hangi hatları görüyorsun deseler gazi mahallesinden geçen hatları sayarım boş felsefe yapmaya gerek yok daha öncelikli çok ihtiyacı olan yerler var zaten metroya da yakın acelesi olan metroyla da gider metroya uzak olan mahalleleri düşünün bi de siz sevmiyosunuz diye herkes otobüsü sevecek değil kardeşim

Gazi metroya yakın değil metro geçmiyor geçse de bize otobüs lazım.

Merkezi yerlerden gazi hatları geçicek tabi köy değil ya hani gazi istanbulun tam ortası ya hani gazi.

Yaşadığın yerden merkezi yerlere otobüs gitmiyorsa bu gazinin sorunu değil. Gazi hatları dediğin hatlar tamamı köklü ve geçmişi olan hatlar. Çamur atıcam diye ne yapacağınızı şaşırdınız ama kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

15F den körüklü citaroları alıp körüklü karsan vermek nasıl olurdu çok mutlu olurdun demi 2 kez atıldım siteden senin yüzünden hep kuyumu kazdın
Karsanlar değişik olurdu, güzel olurdu ama yokuş çıkamıyorlar maalesef. Senin Citaro'ları çok sevdiğini biliyorum ama Beykoz'un yokuşlu yollarında bu güçlü araçlar olmazsa araçlar yokuşta kalır.

Kusura bakma, siteye renk katıyorsun ama bazen sinirlendiriyorsun beni reportlamamak için çok sabrediyorum ama hakkını helal et.

Ama son olayda emin ol ki olayda sen bile yoktun ben başkasıyla konuşuyordum sen şikayetin ettin ben argo konuşuyomuşum diye.

Yani ben sana hiç sinir olmuyor muyum ama tahammül ediyorum. Gidipte şikayet etmiyorum neyse.

Uzatmayacağım . Vural abimin dediği gibi , belli ki üslup konusunda , sınırlar içinde tartışma yapamayacağız .
Sultangazi’ye hiç girmiyorum . Girersek bir daha geri dönemeyiz . 36L ve Z hakkında yaptığım yorumu “Dikkatli” oku . Bu hatlar torpilli demişmiyim ? Zaten ben bu hatları kullanıyorum . Ben salakmıyım da kendi kullandığım hatta laf edip , seferinin azalmasını istiyeyim .
Ayrıca affedersin , körlük var mı ? 36CB Cebeci Köyü durağından sonra Gazi Paşa Parkı durağını uçarak mı geçiyor ? He tabi senin Gazi Mahallesi tabirin Bahar adlı duraktan sonra başlıyorsa , orası ayrı . Yine de Gazi sınırları içerisinden geçiyor .
Ayrıca Gazi kökenli hat tabiri yanlış . Gaziden kalkan araç yok . Sultangazi Peronlar , Cebeci vs. yerlerden gelen araçlar mecburen geçiyor . Ordan kalkan araç yok .
Gelişte ve gidişte 38H , gidişte 36CB çöpü Gaziden geçiyor . Bu hatlar o kadar yok ki , geçerken görmediğin için , bu hatların varlığını yok sayıyorsun 😭

“Aktarma” rezilliği ne demek ? Aktarma mantıklı , tabi 1 araç bedavaya gelseydi daha mantıklı olurdu . Bazı hatlar var bunu destekleyen ve gerçekten mantıklı . Ben zaten aktarmaya laf etmem . Ancak aktarma projesinin başladığı yer yüzünden tonlarca mesaj yazdım aklında bulunsun .
Ayrıca ben filanca hattın uzatılıp kendi mahalleme gelmesini istediğimde , tonlarca laf yiyorum . Benim hakkım yok mu ? Benim başım kel mi ? Tamam metro zaten tövbe , oraya metroyu kim getirsin . 8 bin kişi için metroyu saçma salak yerlere sokmaya gerek var mı ? Tabiki yok . E hal böyle olunca benim ikinci bir hat istemem hakkım olmuyor mu senin mantığına göre ? Ben sırf Eminönü’ne gidebilmek için 06:25 te uyanmak zorunda mıyım ? Veya sadece 8 durak için 17 küsür lira verip , bu soğukta 336 beklemek bana düşen hak mı ?
Burda yandığım , 50AT nin neden durduk yere resmen 40 ek sefer alması ? Buraya verilen araçlarla , daha önemli hatlara takviye yapılabilirdi ? Dimi ? Ama yok Gaziden geçiyor . “Beni ilgilendirmez , arttırana laf anlat “ ne saçmalık ? Bu hat Gaziden geçmeseydi , şuan aynı tepkiyi verecekmiydin ?

Bi de ya arkadaş , niye her cümleme ayrı tepki verdin ? Okuyorum , bi anda başka bir şeye zıplıyor 😄 Mesela anlatmışsın anlatmışsın , bi anda “ bu arada sen trollsün yazmışsın “ baştan sona yazılanı okuyupta , özet yapsana be adam 😀

Uzatmayacağım . Vural abimin dediği gibi , belli ki üslup konusunda , sınırlar içinde tartışma yapamayacağız .
Sultangazi’ye hiç girmiyorum . Girersek bir daha geri dönemeyiz . 36L ve Z hakkında yaptığım yorumu “Dikkatli” oku . Bu hatlar torpilli demişmiyim ? Zaten ben bu hatları kullanıyorum . Ben salakmıyım da kendi kullandığım hatta laf edip , seferinin azalmasını istiyeyim .
Ayrıca affedersin , körlük var mı ? 36CB Cebeci Köyü durağından sonra Gazi Paşa Parkı durağını uçarak mı geçiyor ? He tabi senin Gazi Mahallesi tabirin Bahar adlı duraktan sonra başlıyorsa , orası ayrı . Yine de Gazi sınırları içerisinden geçiyor .
Ayrıca Gazi kökenli hat tabiri yanlış . Gaziden kalkan araç yok . Sultangazi Peronlar , Cebeci vs. yerlerden gelen araçlar mecburen geçiyor . Ordan kalkan araç yok .
Gelişte ve gidişte 38H , gidişte 36CB çöpü Gaziden geçiyor . Bu hatlar o kadar yok ki , geçerken görmediğin için , bu hatların varlığını yok sayıyorsun 😭

“Aktarma” rezilliği ne demek ? Aktarma mantıklı , tabi 1 araç bedavaya gelseydi daha mantıklı olurdu . Bazı hatlar var bunu destekleyen ve gerçekten mantıklı . Ben zaten aktarmaya laf etmem . Ancak aktarma projesinin başladığı yer yüzünden tonlarca mesaj yazdım aklında bulunsun .
Ayrıca ben filanca hattın uzatılıp kendi mahalleme gelmesini istediğimde , tonlarca laf yiyorum . Benim hakkım yok mu ? Benim başım kel mi ? Tamam metro zaten tövbe , oraya metroyu kim getirsin . 8 bin kişi için metroyu saçma salak yerlere sokmaya gerek var mı ? Tabiki yok . E hal böyle olunca benim ikinci bir hat istemem hakkım olmuyor mu senin mantığına göre ? Ben sırf Eminönü’ne gidebilmek için 06:25 te uyanmak zorunda mıyım ? Veya sadece 8 durak için 17 küsür lira verip , bu soğukta 336 beklemek bana düşen hak mı ?
Burda yandığım , 50AT nin neden durduk yere resmen 40 ek sefer alması ? Buraya verilen araçlarla , daha önemli hatlara takviye yapılabilirdi ? Dimi ? Ama yok Gaziden geçiyor . “Beni ilgilendirmez , arttırana laf anlat “ ne saçmalık ? Bu hat Gaziden geçmeseydi , şuan aynı tepkiyi verecekmiydin ?
Üslup diyene de bak torpil torpil diye iftira atıyorsun ya.

Dostum 36CB gaziden geçmiyor geçseydi ben görürdüm okey. Gazi mahallesi dediğin yer aslında gazi bölgesidir ve dört mahalleden oluşur; Gazi- yunus emre - 75. yıl ve zübeyde hanım. Yani bahar durağı falan filan geç bu işi.

Sultangazi Peron yunus emre kalkışlı araçların yerini aldı yani yunus emre gazi sonduraktı ya he işte artık sultangazi peron gazi son durak oldu olaya öyle bak. Kendini kandırıyorsun.

Hatların seferi az diye boş hat mı oluyor bunlar iyi de hattın ne suçu var seferlerini arttır o zaman.

50AT hattını sen açtın bunu unuttun mu. Normal hatları biçtikleri için saçma sapan hatlar açtılar 50AT falan filan. 50AT yi sen açtın sen. Sen savunuyorsun aktarmayı ben değil.

Hem şikayet ediyorsun hem de destekliyorsun yeni sistemi anlayamıyorum seni.

Bi de ya arkadaş , niye her cümleme ayrı tepki verdin ? Okuyorum , bi anda başka bir şeye zıplıyor 😄 Mesela anlatmışsın anlatmışsın , bi anda “ bu arada sen trollsün yazmışsın “ baştan sona yazılanı okuyupta , özet yapsana be adam 😀
Aylardır doluyum sana. Gaziyle yatıyorsun gaziyle kalkıyorsun. Kına yak 36T yi de nerdeyse yarım saatte bir yapmışlar.

Senin mahallendeki otobüs seferlerinin azlığı gazinin suçu değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Heryerde hatları kısalttılar seyrekleştirdiler kapattılar. Otobüsleri garaja tıktılar.

Yani gaziye özel bir ayrıcalık olsa gam yemicem tamam dicem.

Ben isim vermeden söyledim. Ayrıca istersen 100 tane üniversite oku benim kadar iyi hat planlayamazsın. Ben belediye başkanı olacak adamım.
Bak bak paşama bak sen yahu arkadaş şurda ulaşım konularını doğru düzgün konuşalım diye bu forumdayız adamdaki egoya bak görende iett müdürü sanır.iyiki en sonunda banladınız şu adamı artık önceki sitede olsun burda olsun yetti artık.
Sayın adminlerden naçizane ricam şu adamı bir daha şu foruma almayın lütfen

Tm 16 hattına Sultangazi araçları verilmiş yeniden

Garaj tarafından 98G'ye de bugün 8 araç birden verildi. (Bir sefer attıktan sonra O2242 yerine O3022 geldi)

En garip olanı da HT11'e bu garajdan iki araç gelmesiydi. O1251 sonradan 151'e gönderilmişken O1266 ise tüm seferlerini bu hatta gerçekleştirmiş. HT11'in kendine has olan o mavi tabelasını görmeyi çok özlemiştim.

16/S hattının seferlerinde azaltma yapılmış.
Hafta sonu artık saatte bir çalışacak şekilde düzenlenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar